Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

таблички

Студія реклами "Літера-бай" виготовляє зовнішню рекламу: таблички, номеркоі, бирки, вивіски, штендери, об'ємні букви, інформаційні стенди, світлові короби, лазерне гравіювання.

Першим, на що зверне увагу клієнт, який стоїть біля порога Вашої компанії, - це вивіска з назвою і логотипом Вашого підприємства. Наступним будуть таблички із зазначенням посади та імені представника компанії, і інших співробітників Вашої команди. Потенційний замовник Ваших послуг або продукції, ще не спілкуючись з Вами і не ознайомившись з умовами співпраці, вже на даному рівні оцінить статус (авторитет) Вашої компанії по тому, що знаходиться біля входу. Саме від виробленого на Вашого замовника враження, Ви побачите в ньому або позитивно налаштованого клієнта, або трохи розчарованого людини.

У всі часи офісні таблички були, є і будуть непомітними творцями іміджу і візитною карткою компанії, адже саме невеликі інформаційні вивіски можуть багато чого сказати про рівень Вашого підприємства. Це особливо актуально в бізнес-центрах, де на одному поверсі може знаходитися декілька десятків фірм (=)). Це - відбивач ділових успіхів колективу і підприємства. Розуміючи важливість, яку несуть в собі фасадні т. Або для офісу, просто необхідно відповідально ставитися до процесу їх розробки, виготовлення та встановлення.

Ми спеціалізуємося на виготовленні зовнішньої реклами всіляких форматів, застосовуючи при цьому найсучасніші матеріали і технології, свій досвід і професіоналізм в області реклами і бізнесу.

Студія реклами "Літера-бай" виробляє зовнішню рекламу за індивідуальним замовленням і включає в себе наступні етапи:

Студія реклами Літера-бай виробляє зовнішню рекламу за індивідуальним замовленням і включає в себе наступні етапи:

1. Розробка дизайну: виготовлення почнеться тільки після затвердженого Вами дизайн-проекту. Ми запропонує Вам безліч креативних рішень і професійних способів зробити їх максимально стильними, виразними і запам'ятовуються. У дизайні можна використовувати Ваш логотип, піктограму або фірмовий шрифт Вашої компанії.

У дизайні можна використовувати Ваш логотип, піктограму або фірмовий шрифт Вашої компанії

2.Ізготовленіе: технологія виготовлення безпосередньо залежатиме від обраного Вами матеріалу.

Ізготовленіе: технологія виготовлення безпосередньо залежатиме від обраного Вами матеріалу

В даний час ми маємо можливість застосовувати такі матеріали:
Металеві таблички:

З алюмінію, з нанесенням гравіювання. Вони є ознакою якості і статусу Вашої компанії. Алюміній «сріблястого» кольору дуже ефектні і відмінно поєднуються в дизайнерському плані з будь-яким інтер'єром офісного приміщення.

Вивіски з нержавіючої сталі. Зображення наноситься плівками Aracal. Виготовлення не закінчується на виборі певного металу. Компанія "Літера-бай" завжди відкрита для співпраці. Кожне Ваше побажання - не проблема, а предмет нашої роботи.

Пластикові
Пластикові.

Таблички із пластику володіють не таким іміджевих шиком, ніж металеві, але за своєю функціональністю і впечатляемості їм не поступаються.

З оргскла.

Виготовляються з органічного скла, об'єднують в собі стильність і широкі можливості. Крім того, Ви можете замовити з оргскла номерки, шильди і багато іншої продукції. Наша компанія може запропонувати Вам оргскло в самих різних колірних рішеннях, виготовлених за допомогою лазерного гравіювання і технології затирання фарбою.


Металізований пластик. Він поєднують в собі вишуканий зовнішній вигляд металу і кращі якості пластика. Використовуючи новітні технології забарвлення і сучасні фарби для виготовлення т. З металізованого пластика, ми досягаємо максимального естетичного ефекту.

Для виробництва металевих табличок доступні наступні технології виготовлення:

Виготовлені хімічної гравіюванням. Виготовлення при використанні даної технології відбувається методом хімічного випалювання зображення і заливки в утворилися форми кольорової емалі. Вивіски, вироблені таким способом, не залишать байдужими або навіть змусять захопитися будь-якого Вашого потенційного клієнта. Гравірування - це найважливіший крок до оригінальності і підкреслено Вашого статусу, а так само заявка на функціональність і прагнення до естетичної красі. Вони відмінно виконують свої прямі функції при будь-яких погодних умовах.

Виготовлені термодруком (сублімацією). Металеві т. З нанесеним зображенням не вимагають значної товщини металу, як при хімічній гравірування, тим самим дозволяючи знизити вагу, що відбивається і на зменшенні вартості Вашого замовлення. Вони не вимагають витрат на їх монтаж-їх можна кріпити до дверей за допомогою звичайного двостороннього скотча. Єдиний мінус термопечати - обмежене використання їх на вулиці, оскільки фарба піддається впливу ультрафіолетових променів.

У разі, коли Вам необхідно виготовлення шильд з пластика, використовуються так само наступні технології:

У разі, коли Вам необхідно виготовлення шильд з пластика, використовуються так само наступні технології:

Повнокольорові. В їх створенні застосовується широкий спектр кольорів і технічних можливостей. Повнокольорові (на основі пластика ПВХ) друкуються на високоякісному клеїться плівці з подальшою ламінацією.

Аплікаційні. Виготовлення за цією технологією дозволяють створити яскравий і сучасний вигляд Вашої компанії. На однотонне (монотонне) колірне поле (на основі пластика ПВХ) переносяться елементи, вирізані по лекалах з цільних кольорових вінілових плівок.

Таблички на основі двошарового пластику з нанесенням тексту (логотипів) методом лазерного гравірування. Виготовлення на лазерному плоттері на основі двошарового пластику. Верхній шар пластику спалюється лазерним променем, відкриваючи чорні букви (2-й шар пластику чорний). Букви можуть бути будь-яких кольорів. Оскільки літери наносяться методом лазерного гравірування, то вони, на відміну від букв-наклейок, які не стираються і не відшаровуються. Ця особливість дає можливість застосовувати їх в офісних будівлях і приміщеннях, де постійно проводиться щоденне вологе уборка.Іх по праву можна називати антивандальними.

Іх по праву можна називати антивандальними

Таблички преміум-класу. Виготовляються на основі "золотих" двошарових пластиків і за допомогою лазерного гравіювання. Основа вставляється в алюмінієвий анодований профіль (рамку). Монтаж здійснюється на гвинти.

Технологія виробництва на основі двошарових пластиків і лазерного гравірування є абсолютною новинкою на сьогоднішній день. Але не дивлячись на це ми вже освоїли цю технологію! Наш новий лазерний плоттер для Вас!

Сучасний бізнес любить тих, хто віддає максимум сил і робить все для розвитку своєї компанії та успіху своєї ділової команди. Офісні або фасадні т. Від компанії "Літера-бай" - це не данина моді чи зайва трата коштів, а особа компанії, своєрідний швейцар, що стоїть в дверях і відкриває двері клієнту в світ Вашої компанії. Ми бажаємо Вам, щоб цей «швейцар» завжди виглядав охайно, акуратно і солідно!

Ми пропонуємо: таблички на двері , в офіc , біля входу , адресні , на дім , ведеться відеоспостереження , Вхід , вихід , пожежні , безпеки , інформаційні , стороннім вхід заборонений , для обладнання , з металу , із пластику , на стіл , покажчики , зовнішні

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама