Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

У 2019 м Сиктивкарському «Будівельнику» належить 15 поєдинків «БНК

У наступаючому році в рамках регулярного Чемпіонату Росії з хокею з м'ячем (Суперліга) поточного сезону Сиктивкарському «Будівельнику» належить провести 15 поєдинків. У наступаючому році в рамках регулярного Чемпіонату Росії з хокею з м'ячем (Суперліга) поточного сезону Сиктивкарському «Будівельнику» належить провести 15 поєдинків

Фото Марії Шумейко

На своєму льоду дружина Павла Франца 7 січня візьме нижегородський «Старт», 10 січня - Кіровський «Батьківщину», 13 січня - Ульяновська «Волгу», 19 січня - архангельський «Водник», 15 лютого - «Динамо-Казань», 18 лютого - «Мурман», 21 лютого - московське «Динамо».

На виїзді «Будівельник» зіграє 21 січня з Красногорськім «Зірками», 24 січня - з «Мурманов», 6 лютого - з Красноярським «Єнісеєм», 9 лютого - з хабаровським «СКА-Нафтовиком», 12 лютого - з іркутським «Байкал енергією », 24 лютого - з новосибірським« СИБСЕЛЬМАШ », 27 лютого - з« Уральським Трубніков »(г.Первоуральск).

2 березня в Кемерово «Будівельник» зіграє проти місцевого «Кузбасу».

«Ми дякуємо нашим уболівальникам і партнерам, всім, хто розділив з нами все найважливіші моменти, що минає 2018 року, підтримував нас на рідному льоду, в інших містах, хто радів нашим перемогам і був з нами в непрості хвилини. Саме ваша підтримка дає нам сили і прагнення досягти більшого, - сказав президент Федерації хокею з м'ячем Республіки Комі, директор ХК «Будівельник» Костянтин Агафонов. - Вітаємо шанувальників російського хокею і всіх земляків з наступаючим Новим роком! Чекаємо вас, перш за все, на домашніх матчах нашої команди в 2019 році, перемагати на повному стадіоні легше! »

Турнірна таблиця

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама