Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Французький стиль в інтер'єрі: романтика, яку люблять

  1. Особливості французького стилю в інтер'єрі
  2. Дизайн інтер'єру у французькому стилі: кольори і матеріали
  3. Колірна палітра французького стилю
  4. Особливості обробки інтер'єру у французькому стилі
  5. Деталі інтер'єру у французькому стилі
  6. Французький стиль в інтер'єрі вітальні
  7. Французький стиль в інтер'єрі спальні
  8. Французький стиль в інтер'єрі кухні

Французький стиль з'явився завдяки культурним традиціям і етнічних особливостей і ніколи не був результатом нової історичної епохи. В його основу лягли риси таких напрямків, як, класика, ампір, ренесанс, бароко, тому інтер'єри виходять досить витончені і вишукані.

Особливості французького стилю в інтер'єрі

Французький стиль досить універсальний і підійде для більшості приміщень з хорошою висотою стель, але найкраще він виглядає в просторих кімнатах. Його часто використовують для створення інтер'єрів в квартирах старої забудови, де особливості архітектури у вигляді еркерів і колон надають цьому напрямку особливий шарм.

Його часто використовують для створення інтер'єрів в квартирах старої забудови, де особливості архітектури у вигляді еркерів і   колон   надають цьому напрямку особливий шарм

Арка з античними елементами декору в інтер'єрі у французькому стилі

На відміну від американського стилю , Де відкрите планування є обов'язковою вимогою, французи вважають за краще мінімізувати кількість суміщених і прохідних кімнат.

Ефектний дизайн інтер'єру у французькому стилі

Інтер'єр у французькому стилі неможливо уявити без великих панорамних вікон. Вони стали візитною карткою цього напрямку і грають роль не тільки самостійної конструкції, але і двері, яка з'єднує кімнату і балкон або зимовий сад. Для цього напряму характерні і декоративні архітектурні елементи у вигляді ліпнини, барельєфів і молдингів, які запозичені у бароко.

Ліпнина та барельєфи є окрасою французьких інтер'єрів

Сучасний французький стиль в інтер'єрі виглядає досить стримано, з нальотом винтажной розкоші. В основу цього напрямку лягло повагу до традицій і сімейних цінностей. Французи можуть з покоління в покоління передавати старовинну картину в дорогий позолоченій рамі, а потертий буфет з червоного дерева буде кочувати за своїми господарями по квартирам, стираючи межу між минулим і сьогоденням.

Вдале поєднання сучасних меблів з вінтажними предметами у французькому стилі

У французькому інтер'єрі раритетні предмети вміло комбінуються з сучасними меблями, що дозволяє отримувати вельми колоритні поєднання. Для створення особливої ​​атмосфери використовуйте речі з незвичайною історією. А якщо ви не є щасливим володарем трюмо в стилі Людовика XV, чиніть як французи - йдіть на блошиний ринок! Там ви напевно зможете знайти щось особливе.

Гармонійний дизайн інтер'єру французької вітальні

Французький стиль в інтер'єрі - це велика кількість освітлювальних приладів. Від них безпосередньо залежить атмосфера, що панує в кімнаті: чим світильники різноманітніше, тим цікавіше виходить обстановка. Французи обов'язково користуються центральним освітленням, роль якого зазвичай виконує велика люстра.

Витончений образ французької вітальні

Дизайн інтер'єру у французькому стилі: кольори і матеріали

Французи гидливо ставляться до марнославства і напускною демонстрації розкоші. Подібні риси вважаються у них поганим тоном, адже цей народ трепетно ​​цінує історію і культуру своєї країни.

Подібні риси вважаються у них поганим тоном, адже цей народ трепетно ​​цінує історію і культуру своєї країни

Французький стиль в інтер'єрі квартири-студії

Колірна палітра французького стилю

Дизайн інтер'єру у французькому стилі - це домінуючий білий колір. І він може бути основним не тільки в обробці, але і в предметах меблів та аксесуарах. Причому для оформлення використовують і чистий білий колір, і його відтінки: античний білий, слонової кістки, сніговий. На відміну від провансу , Де в інтер'єрі можуть бути сусідами кілька фарб одночасно, у французькому стилі за основу найчастіше береться один нейтральний відтінок і доповнюється півтонами.

На відміну від   провансу   , Де в інтер'єрі можуть бути сусідами кілька фарб одночасно, у французькому стилі за основу найчастіше береться один нейтральний відтінок і доповнюється півтонами

Велика кількість білого кольору дозволяє створювати повітряні і легкі інтер'єри

Колірна палітра цього підкреслено елегантного напрямки ніколи не будувалася на контрастних поєднаннях. В сучасний французький стиль дизайнери привнесли і різні візерунки. Найчастіше це геометричні орнаменти та флористичні мотиви.

Ніжний дизайн інтер'єру французької вітальні в міській квартирі

Особливості обробки інтер'єру у французькому стилі

Французи по-особливому ставляться до обробки інтер'єру, вважаючи, що краще зберегти і примножити старовинне оформлення, ніж перекроювати все на сучасний манер і перетворювати надбання прадідів в новодел.

Стіни у французькому стилі роблять світлими, однотонними і матовими, адже вони служать лише фоном для предметів інтер'єру. Їх доповнюють молдінгами, за допомогою яких створюють візуальний контур для творів мистецтва. Часом зустрічаються і дизайни, де в ролі настінного покриття виступають шпалери з ненав'язливим малюнком, що імітує ситець.

Сміливе поєднання предметів, матеріалів і фактур у французькому інтер'єрі

Французький стиль в інтер'єрі - це обов'язково паркет. Вам пощастило, якщо в будинку збереглися старі підлоги, які залишиться лише оновити. Паркет створює в інтер'єрі особливу атмосферу, яка так властива французькому стилю. Якщо таке підлогове покриття вам не по кишені, укладіть в кімнатах ламінат світлого відтінку. Однозначно не варто використовувати лінолеум, так як він значно спростить дизайн і створить відчуття невдалої обробки.

Паркет - обов'язковий елемент оздоблення у французькому стилі

Стеля у французькому стилі не прикрашають дерев'яними балками. Ця особливість характерна для провансу , Але не для міського напрямки. Найчастіше в інтер'єрі французьких квартир використовують просту побілку і стельову фарбу, створюючи з їх допомогою рівне однотонне покриття. Така стеля за бажанням додатково прикрашають акуратною ліпниною.

Французький стиль -
це вишукана ліпнина на стінах і стелі

Деталі інтер'єру у французькому стилі

Французи придумали прованс для своїх заміських будинків, і окремо створили французький стиль для того, щоб оформляти міські квартири.

Французи придумали прованс для своїх заміських будинків, і окремо створили французький стиль для того, щоб оформляти міські квартири

Французький стиль в інтер'єрі квартири

Французький стиль в інтер'єрі вітальні

Французька вітальня виглядає повітряно, просторо і неймовірно легко. Цьому сприяє обробка в світлих тонах. Французи вважають за краще не витрачати свій час на ретельний підбір предметів обстановки. В інтер'єрі вітальні можуть бути присутніми речі не те що з різних колекцій, а з різних епох!

В інтер'єрі вітальні можуть бути присутніми речі не те що з різних колекцій, а з різних епох

Оригінальне оформлення вітальні у французькому стилі

Традиційне крісло-бержер гармонійно виглядає в поєднанні з витонченим диваном на витончених ніжках і вінтажним журнальним столиком, а сучасний плазмовий телевізор мирно сусідить із справжнім каміном. Можливість комбінувати різноманітні предмети дозволяє створювати індивідуальний, живий і атмосферне інтер'єр.

Затишна вітальня у французькому стилі

Основне правило при облаштуванні вітальні у французькому стилі - почуття міри. Незважаючи на те що обстановка може виглядати вельми різнопланової, кількість предметів, присутніх в інтер'єрі, розумно обмежують.

Меблі у французькому стилі в інтер'єрі вітальні

Французький стиль в інтер'єрі спальні

Спальня у французькому стилі - це царство плавних ліній і м'яких форм. Всі меблі обтічна і приваблива зовні: широке ліжко з тканинним або дерев'яним різьбленим узголів'ям, затишне крісло на химерних ніжках, туалетний столик, доповнений дзеркалом в добротної рамі і милим пуфиком. Не використовуйте надмірно громіздкі предмети, щоб візуально не зменшити розміри спальні.

Не використовуйте надмірно громіздкі предмети, щоб візуально не зменшити розміри спальні

Вантажний комод органічно вписався в інтер'єр сучасної французької спальні

Це цікаво! Французький стиль не накладає заборон на зберігання речей в шафах через що цей напрям відмінно підходить для оформлення міських квартир, планування яких не передбачає окремого приміщення для облаштування вбиральні.

Не бійтеся імпровізувати з аксесуарами, головне, робіть це грамотно. Правильно підібрані предмети декору здатні в кілька разів посилити атмосферу, яка панує в спальні. Красиво задрапіруйте вікна, прикрасьте ліжко декоративними подушками в формі валиків і балдахіном, доповніть образ затишними дрібничками, розставленими на туалетному столику, і ви отримаєте справді богемне обстановку.

Красиво задрапіруйте вікна, прикрасьте ліжко декоративними подушками в формі валиків і балдахіном, доповніть образ затишними дрібничками, розставленими на туалетному столику, і ви отримаєте справді богемне обстановку

Деталі інтер'єру спальні у французькому стилі

Французький стиль в інтер'єрі кухні

Інтер'єр кухні у французькому стилі просочений затишком і витонченістю. Кухонний гарнітур повинен бути виконаний з натурального дерева. У разі якщо ви хочете придбати меблі з незабарвленими фасадами, віддайте перевагу максимально світлої породі, наприклад, ясеня або клёну. Тоновані гарнітури також варто вибирати нейтральних відтінків.

Тоновані гарнітури також варто вибирати нейтральних відтінків

Затишна невелика кухня у французькому стилі

Для того щоб кухня здавалася просторіше і світліше, можна придбати меблі зі скляними дверцятами. Прозоре скло в поєднанні зі світлими фасадами додасть інтер'єру візуальний об'ємний ефект. У маленькому приміщенні варто відмовитися від навісних шаф. У французькому стилі їх прекрасно замінюють відкриті полиці і ніші. Комунікації можна вдало заховати за порожніми поліуретановими елементами з імітацією ліпнини. При бажанні в них же вбудовуються і точкові світильники.

Сучасна кухня у французькому стилі

Французький стиль в інтер'єрі - це поєднання витонченої обстановки, елегантності і неймовірного затишку. Його нескладно втілити в умовах міської квартири, тому ви без особливих проблем зможете стати володарем будинку з шляхетним походженням.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама