Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Між небом і землею / Yer Gök Ask всі серії російською мовою дивитися онлайн »2019 серіали онлайн

Турецький серіал Між небом і землею давно став класикою всіх турецьких серіалів з російським перекладом. У центрі сюжету дві сестри у кожної з яких своя доля. Одна недавно втратила дитину вона знаходиться в стані крайнього відчаю. В іншої в житті повний порядок вона в пошуку любові і дуже енергійна. У житті обох сестер з'являється гарний вдівець Юсуф у якого на руках немовля а дружина померла під час пологів.

Поділися фільмом з друзями в соціальних мережах!
26.12.2018, 18:10 Додана серія 334 ← Виберіть номер серії Коментарів: 3 | Переглядів: 2978 | # 3 написав: Elena Parkhomenko (25 лютого 2019 21:01)

Серіал захоплюючий, однак сценаристи вчасно не поставили крапку. Треба було завершити серіал на тому місці, коли Юсуф дізнався що Хавва жива і вони вирішили поїхати. Тоді б вийшов ідеальний серіал з прекрасним кінцем, якого заслуговують головні герої. Всі серії після цього - повна маячня. Зовсім не логічним поворотом в сценарії було те, що Юсуф через якийсь дрібниці відвернувся від коханої. Але по видимому серіал мав хороші рейтинги і його вирішили продовжити в щоб те не стало. Ну якщо вже продовжувати, то краще б зняли про те як Хавва і Юсуф жили разом після всього пережитого, хай би було більше позитивного. Але немає, довели все до якогось марення. Як у артистів тільки вистачає терпіння все це грати ...

# 2 написав: Elena Parkhomenko (21 лютого 2019 8:44)

Серіал класний. Сцени розставання двох закоханих дуже зворушливі, Головна героїня така красива і невинна, просто ангел. Матусю Юсуфа просто вбити хочеться. Велика маніпуляторша, егоїстка і просто багата розпещена стерва. Загубила і дівчинку і сина свого.

# 1 написав: Elena Parkhomenko (17 лютого 2019 23:31)

Любов по-турецьки:
Якщо ти закохався, то все навколо обов'язково проти цього по досить дивних причин (наприклад: ти не повинен закохуватися в мою сестру, тому що ти мій друг або ти виріс в нашому домі, а тепер негідник такий, любиш нашу дочку ...).
Якщо дівчина не хоче заміж, то її обов'язково видадуть за людину, яку вона взагалі не знає і не любить. При цьому всі будуть запевняти її, що стерпиться-злюбиться, не переживай.
Батьки завжди запевняють дітей що шалено їх люблять і цілодобово думають про їхнє щастя, при цьому одружують дітей так як вигідно економічно, особливо не звертаючи увагу на думку самих дітей.
Весілля - свято для рідні, і клопоти для прислуги. Наречена в цей час обмірковує план втечі або самогубства.
Чоловік завжди хоче одружитися на дівчині, яка ніколи не зустрічалася ні з ким іншим. Якщо дівчина поговорила 5 хвилин з якимось іншим чоловіком - вона зганьбила родину.
Побити дружину вважається нормальною справою, навіть в перший день після весілля. Щоб знала своє місце і сильно не мудрувати.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама