Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Мікрорайон Весняний Новосибірськ - відгуки та ціни на квартири в житловому комплексі Весняний

  1. Відгуки про Весняному житловому масиві

Мікрорайон Весняний в Первомайському районі (зупинка «Розплідник»).
Мікрорайон вдало розташований в стороні від міського шуму, але, в той же час, зовсім недалеко від центру міста - на самому в'їзді на Первомайке. Житловий масив Весняний - це кілька нових сучасних будинків на березі Іні, розташованих в декількох хвилинах від великої транспортної розвилки - «Роз'їзд Іня». У парі десятків хвилин від мікрорайону «Весняний» знаходиться cash & carry гіпермаркет Metro, що робить покупку квартири в одному з найпрогресивніших житлових комплексів міста ще більш правильним рішенням. Чудова екологія і близькість найважливіших транспортних магістралей - це мікрорайон «Весняний» в Новосибірську.

  • Мікрорайон Весняний в Первомайському районі (зупинка «Розплідник»)

    будинки мікрорайону

  • новобудови

  • новаостройка

  • дитячий майданчик

  • дитяча гірка

Відгуки про Весняному житловому масиві

| Адміністрація сайту

Мікрорайон Весняний (зупинка «Розплідник»)
Мікрорайон вдало розташований в стороні від міського шуму, але, в той же час, зовсім недалеко від центру міста.
Продумана інфраструктура дозволяє жителям містечка «Весняний» бути незалежними від великого міста: передбачено будівництво школи, дитячого садка, аптеки, торгових і розважальних центрів.
Розташовується в живописному місці: близькість до берега річки Іня, неможливість забудови протилежного берега - схилу.
У мікрорайоні є всі умови для прогулянок на свіжому повітрі: обладнана набережна, заплановано будівництво унікального пішохідного моста через річку Іня, що з'єднує мікрорайон з гірськолижним комплексом «Іня».

| житель

Новий мікрорайону на березі річки Іня. Будинки будувала компанія МЖК "Енергетик", за що їй велике спасибі. Взагалі це перший елітний район на Первомайке, цівілізуемся блін! Будинки добротні, стіни в квартирах в «Весняному» товсті (майже метр!), Тому стільниковий зв'язок в них не дуже добре ловить, але зате тепло! Будинки ні все цегляні.
Як і будь-яке місце проживання він не позбавлений недоліків:
Екологія. У 200 метрах від Первомайської проходить ж / д гілка, по якій з Кузбасу везуть вугілля на захід. Сніг завжди взимку чорний. Поряд знаходиться ТЕЦ-5, що теж нічого хорошого. Всі радять в річці краще не купатися, я дотримуюся цієї ради.
Транспорт. Дуже не зрозуміла ситуація з приводу зупинки «Весняна», половина громадського транспорту просто її ігнорує! Щоб їздити на роботу на електричці, потрібно мати залізні нерви, як у пісні noize mc «Там навіть найкращий настрій накриється п ...».
З цікавого, мікрорайон «Весняний» побудований в місцевості де знайдені останки першого в області поселення VII до нашої ери.

| Юлія

В цей сучасний мікрорайон я переїхала зовсім недавно. Це новий мікрорайон міста, який ще будується і складається з 10-16 поверхових красивих будинків. Також недавно відкрився новий великий дитячий садок. Інфраструктура цього мікрорайону мене повністю влаштовує, до того ж легко можна дістатися до центру міста.

| Анна Н

Живу в мікрорайоні Весняний! І цілком задоволена! Звичайно, вистачає своїх недоліків але радує близькість річки, красива місцевість, є де погуляти, відпочити на природі в двох кроках від будинку. Якість житла теж хороше. Купила тут однокімнатну, зручне планування.

| Дар'я

У мікрорайон Весняний ми з чоловіком переїхали місяць тому. Квартиру в новому шістнадцятиповерховому будинку наші батьки піднесли нам, як весільний подарунок! Життя на новому місці, в новому мікрорайоні нашої маленької сім'ї сподобалася з перших же днів! Місцевість навколо дуже красива, багато зелених насаджень, територія навколо будинку чиста і доглянута! Недалеко від нас протікає чудова річка, але місцеві жителі, чомусь, не радять в ній купатися. У двох хвилинах ходьби від будинку - зупинка. Весь транспорт ходить без проблем. Можна відносно легко потрапити в будь-яку точку міста. Неподалік від мікрорайону Весняний розташовується величезний гіпермаркет Metro. Здійснюємо покупки тільки в ньому це дуже вигідно, та й вибір просто величезний! По той бік річки Іня розташований величезний гірськолижний комплекс! Загалом, мікрорайон просто чудовий. Є всі умови для комфортного проживання, і в той же час - повітря дуже чисте, природа навколо просто чудова. Краса.

| Иришка

У Весняному мікрорайоні ми з сім'єю оселилися тільки в минулому році. Купили квартиру в новому шістнадцяти поверховому будинку №232. Скажу, що нам все тут дуже подобається. Квартира хороша, тепла, все нове, нічого не сиплеться. Сусіди - здебільшого молодь, так як старше покоління зараз не може дозволити собі купити нерухомість. З магазинів ми ходимо тільки в Метро, ​​так як ціни тут найнижчі. У 20 хвилинах від будинку є хороша транспортна розв'язка. Можна без проблем дістатися в будь-яку точку Новосибірська. У дворах чистенько і побудовані дитячі майданчики з гірками, гойдалками і лавочками. Вид з квартири красивий. У 200-х метрах від будинку починається річка Іня, сюди ми часто приходимо на пікнік. Багато жителів тут ловлять рибу. Чомусь кажуть, що краще в річці бездомних тварин, але ми вже другий рік купаємося і не скаржимося на здоров'я. Пару років тому тут побудували дитячий великий садок, а скоро почнеться будівництво школи.

| Олена

З чоловіком живемо тут півтора року. Будинок теплий, повітря чисте, приємний вигляд з вікна. У річці купаємося друге літо. Переїхали з Горского- дуже задоволені. Зелені багато, приємно гуляти з дитиною по обладнаним дитячим майданчикам. Дратує, що магазини працюють макс. до 22-00, але це дрібниці, порівняно з іншими благами. До обского водосховища на машині в непробочное час 15-25 хв на машині. Будинок на каркасі, тому зручно робити перепланування (несучі тільки балки) - ми всі стіни знесли, зробили планування, як нам зручно.

| mironova

У Весняному мікрорайоні ми живемо вже років 5. Що можна сказать..Дом подобається. Нещодавно побудували класних дитячі майданчики, малюки грають постійно. Кожна пісочниця в тіні. Для дітей старшого віку також велика різноманітність спорт майданчиків. Для мене, як для мами, найважливіше, щоб дітям було добре. По-справжньому весняна місцевість)

| art-most

У мікрорайон Весняний наша сім'я переїхала два роки тому. Квартира нам дісталася просто чудова: простора трійка в облаштованому шістнадцятиповерховому будинку. Буквально в декількох метрах від нашого житла знаходиться величезний супермаркет Metro - отоварюватися в ньому дуже вигідно. Взагалі, мікрорайон Весняний мені подобається - чистий, доглянутий, упорядкований, весь в зелені. Поруч протікає річка Іня, але кажуть, що купатися в ній не можна.
З транспортом ніколи не виникає проблем.

| Калінін

Нещодавно оселився на 18-му поверсі Зарічній 9. Запросив друзів з дружинами на оглядини. Все обзавідовалісь видом на 3 сторони, р. Іній під вікном (точно не забудують), закритістю від шумів і кіптяви з боку траси, ЖД і коптять підприємств. Доглянутою територій навколо будинку. Видом на косогір з хвойним лісом і з лижною базою а вище дві "прекрасних" труби ТЕЦ-5. Це трохи збентежило, але з боку вулиці сніг на підвіконнях білосніжний. Обмили цю справу з дифірамбами мого вибору (що мовляв треба ще пенсіонеру) і роз'їхалися.
А вранці встав - а білосніжний сніг де? на підвіконнях? Весь в чорних точках і це конкретно за ніч! До гостей такий чорно-сірий сніг згрібав, але це було накопичення з початку зими, а тут за ніч. Випадково дмухнуло з ТЕЦ-5? А влітку як? вікна то відкривати треба.
Заліз в інтернет по цій темі і цитую прочитане:
"Дим, що утворюється від спалювання вугілля, виходить двома трубами висотою 180 і 260 метрів (на сьогоднішній момент це найвища споруда в місті). На кожній з них встановлені фільтри з осаджувальної електродами, які не випускають частки сажі, золи і шлаків. По словами співробітників станції, ККД фільтрів становить 99%. Фільтри омиваються водою, яка змиває частки і переносить їх на золоотвал. "
"По розі вітрів ТЕЦ-5 розташована в найвищій точці Новосибірська, і вітер тут дме так, що дим зі станції не йде в бік міста,"
Може Первомайка і конкретно житловий масив Весняний до міста не належать? І куди тоді ці труби нібито 1% лайна випльовують?

| Калінін

Нещодавно оселився на 18-му поверсі Зарічній 9. Запросив друзів з дружинами на оглядини. Все обзавідовалісь видом на 3 сторони, р. Іній під вікном (точно не забудують), закритістю від шумів і кіптяви з боку траси, ЖД і коптять підприємств. Доглянутою територій навколо будинку. Видом на косогір з хвойним лісом і з лижною базою а вище дві "прекрасних" труби ТЕЦ-5. Це трохи збентежило, але з боку вулиці сніг на підвіконнях білосніжний. Обмили цю справу з дифірамбами мого вибору (що мовляв треба ще пенсіонеру) і роз'їхалися.
А вранці встав - а білосніжний сніг де? на підвіконнях? Весь в чорних точках і це конкретно за ніч! До гостей такий чорно-сірий сніг згрібав, але це було накопичення з початку зими, а тут за ніч. Випадково дмухнуло з ТЕЦ-5? А влітку як? вікна то відкривати треба.
Заліз в інтернет по цій темі і цитую прочитане:
"Дим, що утворюється від спалювання вугілля, виходить двома трубами висотою 180 і 260 метрів (на сьогоднішній момент це найвища споруда в місті). На кожній з них встановлені фільтри з осаджувальної електродами, які не випускають частки сажі, золи і шлаків. По словами співробітників станції, ККД фільтрів становить 99%. Фільтри омиваються водою, яка змиває частки і переносить їх на золоотвал. "
"По розі вітрів ТЕЦ-5 розташована в найвищій точці Новосибірська, і вітер тут дме так, що дим зі станції не йде в бік міста,"
Може Первомайка і конкретно житловий масив Весняний до міста не належать? І куди тоді ці труби нібито 1% лайна випльовують?

| Aleksandrsl

Дуже цікаво читати відгуки, але по ним видно, що ніхто там не жив))
Інфраструктура огидно. Під час будівництва відключали від електрики на кілька днів усі житлові будинки через що люди ввечері перекрили рух по вулиці першотравневій. За це причини навіть приїжджав колишній мер. З парковками взагалі все погано, машини стоять один на одному, газоні, тротуарі.
Будинки стоять поблизу берега річки. Мало того, що берег не зміцнюється, так ще йде активна вирубка прибережних дерев, що збільшує розмивання берегів. якщо ви хочете купити квартиру років на 10-15 тоді будь ласка, далі доведеться плавати в річці або як мінімум змиритися з осіданням ґрунту))
всього найкращого

| житель 9 будинку

Жахлива чутність в будинку номер 9, таке відчуття що доставка побудований з картону, а не з цегли, дуже незадоволені покупкою, коли розмовляєш, прям задзвенить то в квартирі, ніякої шумоізоляції, віддати такі гроші за цеглу та жити гірше ніж в панелі, на даний момент зупиняє дитина, яка ходить тут у сад, а так давно б сьехать, жахливий дом !!! у сестри в 4 домі хороша квартира, там нічого не чути, ну тут же це якийсь божевільний будинок

| Ольга

Здрастуйте дорогі мешканці мікрорайону "Весняний" Підкажіть будь ласка чи варто брати в цьому районі квартиру (в цегляному будинку) зупинилися на варіанті будинків типу 13 / 1,13 / 2,13 / 3, може що щось порадите і напишіть + і - цього району всім Дякуємо!

| Ольга

Мешканець будинку №9 до вас хотіла б звернутися: Невже все так погано і плачевно? Нагляділи теж цей район, плюсом навпаки вважали, що вдома цегляні, здавалося б стіни товсті (80см як кажуть забудовники і шумоізоляція повинна бути хороша .... звичайно дуже прикро купити квартиру і залишитися незадоволеними, а у сестри в 4м будинку ви говорите все нормально?) начебто забудовник один.

| Ольга

Мешканець будинку №9 до вас хотіла б звернутися: Невже все так погано і плачевно? Нагляділи теж цей район, плюсом навпаки вважали, що вдома цегляні, здавалося б стіни товсті (80см як кажуть забудовники і шумоізоляція повинна бути хороша .... звичайно дуже прикро купити квартиру і залишитися незадоволеними, а у сестри в 4м будинку ви говорите все нормально?) начебто забудовник один.

| гала

Ольга, ми хівем в будинку заречная 4, це найперший будинок, який був побудований на мікрорайоні, він дійсно цегляний, сусідів з боку ми взагалі не чуємо, як ніби їх немає, з верху і знизу чутність звичайно є, але не критично, ще кілька будинків побудовані за класичною технологією, наприклад Первомайська 236 а більшість будинків це вже комбінована технологія і ми гуляючи з чоловіком вечорами бачили як вони будуються, особисто я б не стала купувати квартиру в таких будинках! але це моя особиста думка, не довіряю я цим новим пінобетонним технологій з обробкою цеглою! ці технології дозволили знизити собівартість житла для забудовника, але якість втратило. тому якщо будете купувати квартиру на нашому мікрораоне то звертайте увагу на те як побудований будинок за класичною технологією (як заречная4, першотравнева 236) або це пінобетон з обробкою з цегли! Удачі! А взагалі сам мікрорайон славний, ми його любимо!

| житель 9 будинку

Добрий день Ольга, чутність дійсно не те що не радує, а чесно кажучи дратує, у сестри дійсно нічого не чути в 4 будинку, мені здається це найякісніший будинок на всьому весняному, сам по собі мікрорайон мені подобається, вид гарний обладнаний, але чутність просто ай ай ай (((

| житель 9 будинку

Ольга якщо що цікавить питайте, відповім)) [email protected]

| Олена

Живу в 4 будинку з самого початку. Сусідів не чути, будинки тепло. Прекрасна дитячий майданчик, близькість річки, школу добудовують, дитячий сад, підземна парковка.
Але одне хворе місце - каналізація! Постійно прориви в підвалі, сморід. КК ПБФ тільки хлоркою посипає. взагалі огидне обслуговування. Такий будинок хороший безгосподарністю гублять. Парковку теж вони обслуговують, тільки автопарк називаються. Все брудне, ставлять будівельну техніку, пожежна сигналізація і витяжки не працюють, викрали мотоцикл восени, стіни течуть.
Завдяки активним жителям трубу в цьому році перевели на газ - сподіваємося на білий сніг.

Додати свій відгук

Житло в Весняному житловому масиві

А вранці встав - а білосніжний сніг де?
На підвіконнях?
Випадково дмухнуло з ТЕЦ-5?
А влітку як?
І куди тоді ці труби нібито 1% лайна випльовують?
А вранці встав - а білосніжний сніг де?
На підвіконнях?
Випадково дмухнуло з ТЕЦ-5?
А влітку як?
І куди тоді ці труби нібито 1% лайна випльовують?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама