Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Модні дитячі куртки навесні 2013 року

  1. Як вибрати куртку на весни 2013 для дитини?
  2. З якої тканини краще вибирати куртки на весну для дітей?
  3. Модні кольори курток 2013 на весну для дітей
  4. Рекомендації по вибору куртки на весни 2013 для дитини

Зовсім непомітно прийшла довгоочікувана весна Зовсім непомітно прийшла довгоочікувана весна. Безсумнівно, за тривалий зимовий період ваші діти підросли й торішні речі, в тому числі і куртки на весну, стали вже малі. Прийшов час звільнити місце в шафах від старих речей і заповнити його новими модними.

Зміст статті:

Весна непередбачувана. Вона може радувати нас сонячними, теплими днями, на зміну яким раптово можуть прийти дощі і негода. Для сезону, практичною одягом стане весняна куртка.

Як вибрати куртку на весни 2013 для дитини?

Напевно, кожна мама, вибираючи якусь речі для своєї дитини, в тому числі і куртку на весну 2013, бере до уваги крім якості, зручності і практичності, основні модні тенденції Напевно, кожна мама, вибираючи якусь речі для своєї дитини, в тому числі і куртку на весну 2013, бере до уваги крім якості, зручності і практичності, основні модні тенденції.
Серед основних факторів, які батьки приминають до уваги при виборі весняної куртки наступні:

  • Одяг обов'язково повинні бути легкою, зручною;
  • Бажано, щоб куртка закривала попу дитини, в такому випадку вона буде надійно захищати його від проникнення вітру;
  • Весняна куртка повинна мати блискавку, яка закривається тканинної планкою зовні.
  • Незамінним елементом модної весняної куртки є капюшон. Саме він зможе захистити дитину від дощу і сильного вітру.

Саме він зможе захистити дитину від дощу і сильного вітру

З якої тканини краще вибирати куртки на весну для дітей?

Дуже важливу роль у виборі весняної куртки грає те, з якого матеріалу вона виготовлена. Важливо, щоб тканина була вітрозахисної, водонепроникною. Тільки в цьому випадку дитина буде захищена від дощу, поривчастого вітру, і бруд буде легко віддалятися з поверхні куртки.
Крім цих показників, матеріал повинен бути натуральним, вміст синтетичних елементів повинно бути мінімальним. Якщо синтетика є причиною розвитку алергії, то вона повинна бути зовсім в складі тканини.
Дуже важливу роль у виборі весняної куртки грає те, з якого матеріалу вона виготовлена

Модні кольори курток 2013 на весну для дітей

Звичайно ж, першим і найголовнішим чинником при виборі куртки на весну для дітей є стать дитини Звичайно ж, першим і найголовнішим чинником при виборі куртки на весну для дітей є стать дитини. Для дівчаток модні тенденції цієї весни пропонують зупинити свій вибір на рожевих, вишнево-червоних, малинових кольорах. Хлопчики будуть відмінно виглядати в куртках синього, чорного, сірого, коричневого кольорів. Крім цього слід зазначити, що в моду увійшли двосторонні куртки, що дуже зручно, цікаво, різноманітно.
Так набуваючи одну куртку, у дитини автоматично їх стає вже дві. Як правило, у таких курток одна сторона виконана в яскравих відтінках, друга - в темному кольорі. Якщо батьки з дитиною йдуть в гості до сонячного теплий день, то підняти настрій собі і дитині можна надівши куртку яскравою стороною вгору. На прогулянку дуже практично надягати куртку темною стороною вгору.

Рекомендації по вибору куртки на весни 2013 для дитини

Рекомендації по вибору куртки на весни 2013 для дитини

  • Обов'язково тканину, з якої виготовлена куртка, повинні володіти вологовідштовхувальними, водозахисними властивостями. У цьому випадку батьки зможуть спокійно ставитися до чергових падінь, появі бруду на куртці.
  • Дуже зручно, якщо весняна куртка має багато кишеньок, де можуть вільно розміститися носову хустинку, рукавиці та інші скарби вашої дитини.
  • Наявність гумок, які можна затягувати дозволяють створити додатковий захист від проникнення вітру.
  • Наші діти ростуть дуже швидко і даний факт є неминучим, ми постійно купуємо дітям нові модні речі. При виборі дитячих речей слід брати до уваги, що саме з дитинства у дитини формується смак.

Рекомендується завжди купувати стильні модні речі, які подобаються не тільки батькам, а й дитині
Рекомендується завжди купувати стильні модні речі, які подобаються не тільки батькам, а й дитині.

Опубліковано в рубриці: діти , Мода ;

Як вибрати куртку на весни 2013 для дитини?
З якої тканини краще вибирати куртки на весну для дітей?
Як вибрати куртку на весни 2013 для дитини?
З якої тканини краще вибирати куртки на весну для дітей?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама