Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Перше весняне обприскування: починаємо зі «Здорового Сада»

  1. Що ще цікавого на нашому сайті?

«Здоровий сад» на сьогоднішній день - самий екологічно чистий і абсолютно нешкідливий спосіб оздоровлення рослин, а тим самим і їх захисту від хвороб і шкідників «Здоровий сад» на сьогоднішній день - самий екологічно чистий і абсолютно нешкідливий спосіб оздоровлення рослин, а тим самим і їх захисту від хвороб і шкідників.

Давайте спочатку розберемося, чому шкідники нападають на наш сад? Справа в тому, що здорові рослини швидко синтезують білок, необхідний їм, щоб нарощувати своє тіло, особливо листовий апарат. А ось в ослаблених рослинах синтез з тих чи інших причин йде повільно. Рослина, в основному, виробляє вуглеводи.

Оскільки природа прагне зберегти все створені види тваринного і рослинного світу на землі, то вона, природно, ставить заслін перед ослабленими тваринами або рослинами. Її завдання не допустити появу потомства від слабких, оскільки це може привести до виродження цього виду. Саме тому хижаки харчуються слабкими або хворими тваринами, оскільки з сильними і здоровими вони впоратися не можуть або просто не в силах їх наздогнати. А шкідники, як комахи, так і кліщі харчуються, в основному, вуглеводами, а тому і нападають на ослаблені рослини.

Нормалізує баланс між вуглеводами та білками в клітинному соку рослин, «Здоровий сад» тим самим захищає рослину від нападу шкідників і навіть позбавляє їх від деяких хвороб. Він є універсальним регулятором біохімічних процесів, що проходять на клітинному рівні.

Саме тому рослини, які під час росту і розвитку регулярно обробляють «Здоровим садом», не містять хімічних отрут і надлишків нітратів в своїх плодах.

Як приготувати препарат «Здоровий сад» для обробки саду і рослин? Спочатку приготуйте розчин: 2-4 гранули «Здорового саду» растрясіте в 100 г води і долийте ще 900 г води, ретельно перемішайте і обприскуйте будь-які рослини. Якщо для обприскування потрібно 10 л розчину, то, відповідно, все збільшіть в 10 разів: 20-40 крупинок. Растрясіте в 1 л води до повного їх розчинення і долийте ще 9 л, ретельно перемішайте і користуйтеся цим розчином.

Хочу коротко розповісти ще про один препарат «Екоберін». Дослідження вчених і практиків дозволили зробити загальні висновки щодо впливу рослинного адаптоген «Екоберін» на рослини.

Полив і обприскування розчином «Екоберін»:

- зменшує вплив на організм рослин спеки, надмірної вологості, холоду;

- підвищує стійкість рослин до ультрафіолетового випромінювання, високої інтенсивності в умовах «озонової діри»; в епідермісі рослин підвищується вміст власних захисних фенольних сполук - вони утворюють екран, що захищає нижележащие хлорофіллоноснимі тканини від пошкодження;

- захищає рослини від шкідливих хімічних речовин і нафтопродуктів; на забруднених нафтою грунтах відновлює зменшені на тлі цього забруднення схожість насіння і зростання сходів рослин; діє як екологічний парасольку над рослинами.

Застосування спільного водного розчину коштів «Здоровий сад» і «Екоберін» дозволило не тільки зберегти ефект впливу кожного з них, а й посилити екологічно чистий догляд за садом і городом. Для приготування спільного розчину коштів «Здоровий сад» і «Екоберін» беруть по 2-7 гранул кожного з них на 1 л води.

Особливо важливо застосування цих засобів одночасно при першому весняному обприскуванні рослин по розгортається листю. Ранньою весною рослини особливо чутливі до змін погоди, до жорсткого ультрафіолету яскравого сонця. Тут не обійтися без розчину «Екоберіна». Надалі при сприятливих природних умовах можна обробляти рослини одним розчином «Здоровий сад». При поєднанні несприятливих екологічних умовах і ослаблених рослинах, чутливих до забруднення середовища, змін клімату та яскравого сонця, рекомендується використовувати обидва засоби одночасно. Наприклад, у досить рідкісного для саду ялівцю часто виникає сонячний опік. Регулярне обприскування розчинами «Екоберін» і «Здоровий сад» відновлює навіть пошкоджене опіком рослина. Що дуже важливо при роботі з цими препаратами - ніяких інших засобів захисту використовувати не потрібно.

Це дуже скромно про можливості цих препаратів. Але є обов'язкова умова щодо застосування - працювати з ними потрібно тільки в хорошому настрої, і результати вас приємно здивують.

Це ви відчуєте не тільки на своїх рослинах, але і на своє здоров'я. Хочете переконатися - приходьте до нас в Клуб органічного землеробства, і ви дізнаєтеся дуже багато цікавого і корисного для себе.

Віктор Карпусь, eco-club.dn.ua

Клуб Органічного Землеробства, м.Костянтинівка, тел .: (050) 904 66 12, (050) 69728-70.

Що ще цікавого на нашому сайті?

на Ваш сайт.

Що ще цікавого на нашому сайті?
Давайте спочатку розберемося, чому шкідники нападають на наш сад?
Як приготувати препарат «Здоровий сад» для обробки саду і рослин?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама