Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Вініловий сайдинг - виробники, види, розміри, фото, ціни, купити

Купити якісний сучасний стіновий вініловий сайдинг для облицювання фасадів будівель від провідних виробників - Docke (Деці), Mitten (Міттен), Tecos (Текос) в фірмі Південь Покрівля в м Коломиї, Луховицах, Озерах, Істрі, Подільському, Дедовську, Нахабіно, Егорьевске , Зарайська, Воскресенську, Ступіно, Кашире, Москві, Рязані оптом і в розіцу за вигідними доступними цінами, з доставкою на об'єкт

Купити якісний сучасний стіновий вініловий сайдинг для облицювання фасадів будівель від провідних виробників - Docke (Деці), Mitten (Міттен), Tecos (Текос) в фірмі Південь Покрівля в м Коломиї, Луховицах, Озерах, Істрі, Подільському, Дедовську, Нахабіно, Егорьевске , Зарайська, Воскресенську, Ступіно, Кашире, Москві, Рязані оптом і в розіцу за вигідними доступними цінами, з доставкою на об'єкт.

Вініловий сайдинг являє собою тверде покриття, виготовлене з полівінілхлориду (ПВХ) у вигляді смуг (панелей). Кожна смуга (панель) - це в принципі монолітний (гомогенний) лист ПВХ, якому надано певна форма. Полімерний сайдинг не гниє і не розшаровується, він негорючий і нетоксичний. Перевагою вінілового сайдинга крім низької ціни, є простота і технологічність монтажу.

стельові софіти (Підшивка карнизних звисів даху) - призначені для обшивки виступаючих частин даху, стель альтанок і козирків. Основне призначення - забезпечити вентиляцію дахового простору, а так само декоративну функцію, надають будинку закінчений і елегантний вигляд, добре підходять до будь-яких видів покрівлі. При цьому навіть при досить широкої горизонтального підвішування ця конструкція зберігає необхідну жорсткість. Детальніше...

Як вибрати і розрахувати вініловий сайдинг, підшивку звисів даху і який краще для стін Вашого будинку?

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама