Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як вибрати лампу Philips

Асортимент ламп Philips в нашому інтернет-гіпермаркеті постійно розширюється. Ми вирішили, що просто необхідно створити сторінку, на якій можна зручно для Вас розподілити асортимент за різними характеристиками.

Ми вирішили, що просто необхідно створити сторінку, на якій можна зручно для Вас розподілити асортимент за різними характеристиками

Серед ламп Philips в основному представлені лампи з типом цоколя E. Резьбовой цоколь Едісона (E) є найбільш використовуваним з часів винаходу. Його резьбовая форма для швидкого з'єднання ламп застосовується в більшості побутових світильників і люстр. Позначення Ехх відповідає діаметру в міліметрах. Так цоколь E27 має різьбове з'єднання з діаметром близько 27 мм.

В асортименті «Комус» представлені лампи Philips E14 - «Міньйон» і стандартні E27 . E27 - найвідоміший і найпоширеніший тип цоколя. Він використовується не тільки для ламп розжарювання, а й лампах інших типів, таких як: галогенні лампи розжарювання, енергозберігаючі компактні люмінесцентні лампи, газорозрядні та інші. Зверніть увагу на те, що компактні люмінесцентні лампи з цоколем E27 і E14 не придатні для роботи в схемах з електронними вимикачами і диммерами.

цоколі GU5.3 і GU10 - споти. Споти призначені для точкового, акцентного освітлення, активно використовуються для дизайну приміщень: кафе, барів, ресторанів, магазинів, а також квартир і будинків.

цоколь G13 - трубки. Представлені люмінесцентними і світлодіодними лампами. Лампи взаємозамінні, з люмінесцентної на світлодіодну перейти легко.

Лампи взаємозамінні, з люмінесцентної на світлодіодну перейти легко

При виборі джерел світла необхідно знати, яка температура відповідає тому чи іншому відтінку. Для деяких зон в інтер'єрі дизайнери рекомендують застосовувати лампи відповідної колірної температури. Асортимент представлений для трьох основних варіантів освітлення:

Теплий білий (2700 - 3200 K)

Розслабляючий ефект стане в нагоді в кафе, барах і ресторанах, де відвідувачі будуть почувати себе спокійно, або вдома, для створення затишної атмосфери. денний білий (3500 - 4500 K) Ідеально підходить для офісів, супермаркетів, навчальних закладів, лікарень і адміністративних будівель. У стандартному рішенні дані лампи застосовуються на кухні, в передпокої або ванній кімнаті. Холодний білий (6000 - 8000 K) Використовуються в місцях, де присутність працівників мінімально і короткостроково: це може бути склад, цех автоматизованого виробництва або освітлення в морозильних камерах.

Світловий потік - величина, яка характеризує світлову потужність видимого випромінювання в потоці цього випромінювання, тобто по виробленому на око людини світловому відчуттю. Чутливість цього відчуття можна визначити по кривій спектральної ефективності, яка затверджена МКО. Одиницею виміру світлового потоку в Міжнародній системі одиниць є люмен (лм або lm).

Для різних приміщень існують певні норми освітлення:

  • Офіс, в якому використовуються приналежності для креслярських завдань - 500

  • Кабінетна кімната - 300

  • Офіс, в якому робота ведеться з комп'ютерами - 300

  • Приміщення для переговорів, зборів - 200

  • Кімната в якій проживають неповнолітні - 200

  • Кухонне приміщення - 150

  • Сходи, ліфти - 50-100

  • Сауни, басейни - 100

  • Підсобки, склади і тд. - 50

  • Ванна кімната / санвузол - 50

- 50   Ванна кімната / санвузол - 50

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама