Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

духи Lancome

  1. Духи Гіпноз від Ланком
  2. Духи Ланком Гіпноз Сенсес
  3. Духи Ланком Трезор ін Лав
  4. Духи Ланком Трезор Міднайт Роуз
  5. Духи Поема від Ланком
  6. Духи від Ланком Міракл
  7. Духи від Lancome Magie Noire
  8. Духи від Ланком Магніфіка
  9. Духи Атракціон від Ланком

У далекому 1935 році Арман Птіжана створив те, що допомагає жінкам виглядати привабливіше і красивіше - компанію Lancome, що спеціалізується на створенні косметики і парфумерії. Сьогодні про неї знає весь світ, а тоді, в 1935 році, в Брюсселі були виставлені перші аромати від Ланком: саме ця продукція і стала згодом візитною карткою світового бренду.

Духи Гіпноз від Ланком

Ці жіночі духи Ланком були створені у вересні 2005 року і є ювілейним 50 ароматом. Здавалося б, дуже багато створено парфумів, і вже важко знайти нове звучання звичних інгредієнтів. Однак для Ланком немає нічого неможливого, і Гіпноз тому підтвердження: цей аромат приковує увагу оточуючих до тієї прекрасної леді, яка його обрала не випадково, адже він - справжня зброя для підкорення сердець. Цей парфум від Ланком звучить дуже солодко завдяки ванілі, яка розкривається в самих нетипових для неї фарбах в тандемі з жасмином, ветивером і пасифлори.

Верхні ноти: пасифлора.

Середні ноти: жасмин самбак.

Базові ноти: ветивер, ваніль.

У далекому 1935 році Арман Птіжана створив те, що допомагає жінкам виглядати привабливіше і красивіше - компанію Lancome, що спеціалізується на створенні косметики і парфумерії

Духи Ланком Гіпноз Сенсес

Духи від Ланком Hypnose Senses чуттєві і спокусливі. Парфуми є другою особою, новим поглядом на Гіпноз. Сенсес випущений в 2009 році, і вже встиг завоювати любов дівчат, які люблять полегшені квітково-шипрові аромати. Його створила відомий і талановитий парфумер Крістіна Нагель, яка встигла створити такі відомі аромати, як Miss Dior і Narciso Rodriguez For Her. Ці французькі парфуми від Ланком легкі і одночасно ваблять, ідеально підходять для молодих дівчат.

Верхні ноти: перець, мандарин, апельсин.

Середні ноти: мед, троянда, османтус.

Базові ноти: боби тонка, ладанник, бензоин, пачулі.

Духи Ланком Трезор ін Лав

Духи Lancome Tresor in Love - втілення жіночності, елегантності і романтизму. Цей аромат дійсно виражає почуття закоханості - легке і життєстверджуюче. Він відноситься до фруктово-квіткового класу (за винятком деяких деревних ноток) і є новою інтерпретацією аромату Трезор, міцно асоціюється з компанією Ланком і випущеного в 1990 році. Трезор Ін Лав побачив світло в 2010 році.

Верхні ноти: перець, груша, нектарин, бергамот.

Середні ноти: персик, троянда, жасмин, фіалка.

Базові ноти: кедр, мускус.

Духи Ланком Трезор Міднайт Роуз

Tresor Midnight Rose стали новинкою 2011 року, яка відразу сподобалася любителькам фруктових ароматів. Це чергова інтерпретація Трезор, яка отримала акцент на фруктової ноті малини. Аромат представила знаменита чарівниця Голлівуду - Емма Уотсон, яка порівнює цей аромат з чарами ночі.

Верхні ноти: малина, троянда.

Середні ноти: півонія, жасмин, перець, чорна смородина.

Базові ноти: мускус, ваніль, кедр.

Духи Поема від Ланком

Духи випущені ще в 1995 році, але до цих пір не перестали бути актуальними. Це теплий, обволікаючий аромат, який ідеальний для образу фатальної жінки. Крім солодощі, аромат розведений терпкими нотами, тому його можна носити як в холодну пору року, так і тепле.

Верхні ноти: мандарин, нарцис, персик, слива, чорна смородина, дурман, бергамот.

Середні ноти: флердоранж, жасмин, фрезія, іланг-іланг, ваніль, геліотроп, шкіра, мімоза, троянда, тубероза.

Базові ноти: мускус, амбра, боби тонка, кедр, квітка апельсина.

Духи від Ланком Міракл

Парфуми Miracle випущений в 2000 році. Це ніжний аромат, який підкреслює природну красу і підходить чуттєвим і романтичним дівчатам. Солодкий, і в той же час свіжий, неймовірно м'який аромат створили знамениті парфумери Гаррі Фермонт і Альберто Морільяс.

Верхні ноти: фрезія, лічі.

Середні ноти: жасмин, перець, магнолія, імбир.

Базові ноти: мускус, амбра.

Духи від Lancome Magie Noire

Ці духи ипущени досить давно - в 1978 році. Їх назва абсолютно відображає характер аромату - «чорна магія». У ньому є привабливість, пристрасть і загадковість. Через насиченості він підходить не для всяких випадків, що характерно практично для всіх вантажних парфумів. Відчуваючи цей аромат, здається, що парфумери при його створенні застосували не закони хімії та фізики, а нині чарування.

Верхні ноти: малина, гіацинт, бергамот, троянда, чорна смородина.

Середні ноти: іланг-іланг, жасмин, ірис, нарцис, конвалія, кедр, тубероза, мед.

Базові ноти: пачулі, мускус, сандал, ветивер, дубовий мох, амбра, спеції.

Духи від Ланком Магніфіка

Це яскравий, дуже жіночний і інтригуючий аромат. Він випущений в 2008 році, і прикував до себе увагу незвичайним для європейської парфумерії інгредієнтом - нагармота. Ця рослина з Індії, яке використовують для ароматизації сарі, воно надає ноту таємничості, оскільки його звучання близько кориці, ладану, кедру та пачулі.

Верхні ноти: болгарська троянда, шафран.

Середні ноти: троянда, жасмин самбак.

Базові ноти: нагармота, сандал, кмин.

Духи Атракціон від Ланком

Oтносятся до класу квіткових: вони мають м'який і легкий аромат, який особливо гарний навесні. Солодкість атракціони розбавлена ​​незначною кислої нотою, що не дає право назвати його нудотним і важким. Він ідеальний для молодих, життєрадісних дівчат.

Верхні ноти: іланг-іланг, неролі, гарденія.

Середні ноти: троянда, жасмин, квітка апельсина, тубероза, ірис.

Базові ноти: ваніль, мускус, білий кедр, амбра.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама