Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Нові парні аромати від Оріфлейм для закоханих

  1. Giordani Gold Original - парфумерна легенда в золотому обрамленні
  2. Парфумерна вода Giordani Gold Original
  3. Сила інтригуючого ветівера в Giordani Gold Man
  4. Туалетна вода Giordani Gold Man

Ти відчуваєш його притягальний аромат, він постає перед тобою у всій пишноті, твій чоловік, твій герой, твоя половинка. Ти йдеш до нього на зустріч, бентежачи всіх навколо своїм розкішним квітковим шлейфом. Ваші аромати зливаються воєдино, доповнюючи одного, і створюють одне ціле, один вишуканий аромат, сповнений любові, пристрасті і розкоші.

Напередодні Дня Св. Валентина, компанія Оріфлейм для всіх закоханих представляє легендарні парні аромати Giordani Gold, в новому розкішному дизайні.

Ефектні та привабливі аромати Giordani Gold від Оріфлейм - це уособлення мрії про красиве життя, повної пристрасті, романтики і любовних пригод. Кожна нота ароматів Giordani Gold Original і Giordani Gold Man немов оспівує силу емоцій, багатство вражень і глибину почуттів, а новий унікальний дизайн парфумерних легенд від Оріфлейм занурює в світ розкоші і пишноти.

Giordani Gold Original - парфумерна легенда в золотому обрамленні

Парфумерна вода Giordani Gold Original - це класика, яка має все той же впізнаваний аромат, вражаючий своєю витонченою вишуканістю. Новий дизайн знаковою парфумерної води від Оріфлейм став втіленням грації, гармонії і розкоші, уособлюючи жінку в стилі Giordani Gold - красиву і елегантну. Ефектний флакон із золотистою обробкою і витонченої гравіюванням ідеально доповнює картину розкоші і високої якості Giordani Gold. Справжня коштовність для жінок, впевнених у власній привабливості!

«Серцем» жіночного аромату Giordani Gold Original від Оріфлейм є чуттєвий і глибокий флердоранж, або квітка апельсинового дерева, який широко відомий в парфумерії як складний і багатогранний компонент, здатний прикрасити будь-яку композицію. Кожна нота парфумерної води доповнює попередню, створюючи гармонійну іскриться композицію, що випромінює тепло і любов до життя. Giordani Gold Original володіє квітково-деревним звучанням і неймовірною стійкістю, що зберігається протягом усього дня, огортаючи жінку контрастним шлейфом елегантності і пристрасті.

Парфумерна вода Giordani Gold Original

Аромат полонить цитрусовими нотами італійського мандарина, лимона і апельсина. У «серці» легенди пульсує величний флердоранж, який зливається з ніжним букетом білих лілій і жасмином. Делікатний шлейф з пачулі, кристального моху і сонячного мускусу розкривається пізніше і пробуджує класичне звучання парфумерної води Giordani Gold Original.

Сила інтригуючого ветівера в Giordani Gold Man

Туалетна вода Giordani Gold Man постає в більш сміливому і мужньому дизайні - оригінальному гранчастій флаконі для справжніх естетів. Цей багатогранний, як сама чоловіча природа, аромат покликаний надихати на нові звершення і вселяти впевненість у своїх силах!

Відточену майстерність у виготовленні преміальних ароматів і ретельний підбір компонентів - частина багатої спадщини Оріфлейм, яка допомагає експертам компанії створювати унікальні парфумерні композиції. Привабливий аромат Giordani Gold Man з харизматичним акцентом в оновленому флаконі створений парфумером Олександрою Карлен спеціально для досвідченого чоловіка, що випромінює пристрасть і непідробну впевненість в собі.

Процес отримання високоякісного ефірного масла ветівера, що став основою туалетної води Giordani Gold Man, включає метод парової дистиляції і не терпить поспіху. Ветиверії необхідно 12 місяців для того, щоб дозріти, і більше 24 годин, щоб дистильованої ефірне масло необхідної концентрації. Саме кропіткий процес отримання цього компонента і його унікальне деревна, багате звучання зачаровують парфумерів своєю елегантністю, роблячи ветивер одним з найзагадковіших інгредієнтів.

Туалетна вода Giordani Gold Man

Туалетна вода Giordani Gold Man розкривається освіжаючим коктейлем з цитруса і перчених ефірних масел, навіяним повітряним морським акордом. У «серці» звучить солодкий квітковий акцент, що поєднує жасмин і неролі, який стрімко переходить в теплий деревний аромат ветівера і сандалового дерева.

Верхні ноти: парагвайський петигрена, італійський лимон, мандарин, бергамот, чорний перець, цейлонський кардамон

Створюють перше враження про аромат: звучать протягом 10 хвилин.

Ноти «серця»: неролі, жасмин, абсент

Це справжній характер аромату; повністю розкривається через годину після нанесення.

Базові ноти: гаїтянський ветивер, сандалове дерево, амбра, мускус

Ремінісценція аромату; вони розкриваються через 30 хвилин після нанесення.

Знаменитий аромат в чистім флаконі з нотами ветівера і бергамота. Чудовий деревне парфум для досвідченого і впевненого в собі чоловіка, який цінує вишукані речі і живе життям, повної істинної пристрасті.

Прокоментуваті
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама