Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Роздуті вени на руках

  1. Корисні поради

Поява роздутих вен на руках є тривожним симптомом, що вимагає уваги

Поява роздутих вен на руках є тривожним симптомом, що вимагає уваги. Адже роздуті вени можуть свідчити про початок розвитку варикозної хвороби. Знаходячись під постійним навантаженням, руки практично завжди знаходяться в опущеному стані. Це викликає прилив крові і виникнення застійних явищ.

Застій крові в венах призводить до їх розширення, що стає помітним в першу чергу на кистях рук. Це вже серйозний привід для звернення за консультацією до лікаря флеболога. Якщо чоловіки до роздутим венах ставляться вельми спокійно, вважаючи їх ознакою сили, то жінкам виділяються вени доставляють багато незручностей. Адже краса рук - важлива складова жіночої краси.

При варикозі спостерігаються патологічні зміни в венах і судинах, що доставляють кров до серця. Відбувається потоншення венозних стінок, спостерігається збільшення діаметра венозного просвіту, з'являються вузли. Поява шишки на вені руки може свідчити про появу венозного вузла.

Розширення вен рук може супроводжуватися больовими відчуттями. Виникнення варикозу пов'язано з порушеннями в роботі системи клапанів, що утрудняє просування крові до серця. Підвищений тиск крові, надаючи вплив на стінки судин, сприяє подальшому порушенню роботи системи клапанів. Це може привести до скручування судин, яке супроводжується больовим синдромом. Поява роздутих вен вимагає звернення до флебологу з метою недопущення розвитку важких форм варикозу.

Флебологические центри мають широкими можливостями для ефективної боротьби з роздутими венами на руках. Для лікування використовують лазерні й ультразвукові методики, склеротерапію і медикаментозне лікування. Вкрай рідко застосовується хірургічне втручання.

Найбільш простими і безболісними методами лікування опуклих вен на руках є лазерна і склеротерапія. Застосування цих методик веде до склеювання уражених судин і подальшого їх зникнення. Склеювання відбувається під впливом тепла, випромінюваного лазерним променем, або завдяки дії особливого речовини (склерозанта), що вводиться в вену.

Корисні поради

Профілактичні заходи завжди дуже важливі, адже вони можуть допомогти уникнути багатьох проблем, пов'язаних з роздутими венами рук. Не варто навантажувати себе занадто важкими сумками, частіше слід піднімати вгору свої руки, даючи стекти крові. Підвищити тонус вен допоможе вживання овочів і фруктів. Корисний рукам щоденний контрастний душ.

Дякуємо за допомогу в написанні статті фахівців Першого Флебологічне Центру. На їхньому сайті http://phlebo1.ru/vzdutie-ven-na-rukah/ можна отримати більш детальну інформацію про те, як лікувати здуття вен на руках, а так само підібрати правильне лікування.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама