Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Котел опалювальний Теплодар Куппер ОК-42

  1. Супутні документи та інформаційні матеріали
  2. Як вибрати водогрійний котел
  3. Установка водогрійного котла
  4. Додаткова комплектація
  5. Чому саме ми?
  6. розширена комплектація
  7. Принцип дії водогрійного котла
  8. Конструктивну будову котла

Шукаєте компактну сучасну опалювальну систему для заміського будинку, котеджу або дачі? Не впевнені, який тип палива краще?

Універсальний опалювальний котел Куппер є потужною опалювальною установкою, розробленою для експлуатації спеціально в суворих умовах російської зими при найсильніших морозах і здатний ефективно обігрівати приміщення площею 70-300 квадратних метрів.

Новітні технології, впроваджені інженерами при конструкції даних котлів, дозволили йому працювати практично на всіх найпопулярніших видах палива в нашій країні: це газ, вугілля, торф, пелети, деревина та електрику. Широкий вибір декоративних панелей для отделкі.Возможность регулювання потужності в діапазоні 30-100%.

Возможность регулювання потужності в діапазоні 30-100%

Супутні документи та інформаційні матеріали

Інструкція по експлуатації в форматі PDF, завантажити
Сертифікат відповідності в форматі PDF, завантажити

Як вибрати водогрійний котел

При розрахунку і проектуванні системи опалення будь-якої будівлі, будь то житловий будинок або приміщення господарського призначення, найважливішу роль відіграє вибір опалювального котла.


Такі фактори, як обсяг приміщення, конструкція будівлі, кількість вікон і дверей, особливості клімату, бажаний вид палива, тип теплоносія і ін. Значно впливають на проект опалювальної системи.


Вам не потрібно шукати підрядну організацію для виконання розрахунків, переплачувати значні кошти на замовлення проекту або намагатися самим виконати правильний розрахунок і підбір обладнання. Просто зателефонуйте нам, і досвідчені фахівці-проектанти підберуть найбільш оптимальне обладнання для Вашого будинку, котеджу, дачі або будь-якого виробничого або офісного приміщення.


Ми не залишимо Вас без тепла і затишку! У нашому магазині можна купити водогрійний котел з доставкою до Вашого будинку або офісу транспортної компанії, а також замовити його професійну установку у відповідності з усіма вимогами правил безпечної експлуатації систем опалення будівель.

Установка водогрійного котла

Установкою водогрійного котла і введенням його в експлуатацію повинні займатися фахівці, які мають дозвіл на проведення таких робіт встановленого зразка і в суворій відповідності до встановлених правил безпечної експлуатації котельного обладнання.


Наша компанія має в своєму розпорядженні бригадою монтажників, у яких за плечима багаторічний досвід роботи в сфері установки і пуско-налагодження теплового обладнання. Ми виконаємо роботи по установці опалювального котла і введення його в експлуатацію професійно, швидко і якісно з видачею гарантії на проведені види робіт. При монтажі обладнання ми підлаштуємося під зручне для Вас час і проконсультуємо про необхідність додаткової комплектації обладнання (при необхідності), навчимо правильно його експлуатувати. І пам'ятайте, що правильна установка обладнання - запорука його безпечної та успішної роботи протягом довгих років!

Рекомендована схема монтажу димаря:

Додаткова комплектація

Газовий пальник для котлів
Ємнісний гідравлічний роздільник
елементи димоходу
оброблення стельова
сендвіч
пелетних пальник

Чому саме ми?

  • Ми працюємо в системах опалення будівель вже багато років! Ми точно знаємо, що Вам запропонувати;
  • Ми самі розрахуємо необхідну потужність обладнання для Вас та врахуємо всі можливі нюанси і необхідність придбання додаткових аксесуарів до теплового обладнання;
  • Ми доставимо Ваше замовлення в будь-який зручний для Вас час і допоможемо встановити всю техніку, а також в обов'язковому порядку оформимо гарантію на всі види виконаних монтажних робіт;
  • Ви завжди зможете звернутися в нашу компанію знову і купувати товари та послуги зі знижкою як постійний клієнт;
  • Ви можете самі вибрати форму оплати Вашого замовлення найбільш зручним для Вас способом (готівковий і безготівковий розрахунок, електронні гроші);
  • Ми не залишимо Ваше питання без відповіді і Вашу проблему невирішеною;
  • Ми працюємо тільки з перевіреними виробниками кліматичної техніки, які здобули свою широку популярність завдяки винятковій якості виробленого обладнання та багаторічному досвіду роботи;
  • Ми йдемо в ногу з часом і беремо участь в різних проведених виставках і презентаціях, на яких кращі світові виробники представляють новітні технології теплового і кондиційного устаткування, яке практично відразу з'являється у нас в продажу;
  • Ми не гарантуємо Вам рішення всіх життєвих проблем, але затишок, тепло і комфорт в будинку разом з нами Вам буде забезпечений!

Базова комплектація

Опалювальний водогрійний котел Теплодар серії Куппер призначений для використання в якості самостійного джерела тепла або на додаток до існуючої опалювальної системи. Водогрійний котел для будинку може працювати на твердому паливі (дровах, вугіллі), а також довго зберігає тепло після згоряння основного палива завдяки встановленому блоку ТЕНів.

розширена комплектація

Додатково до базової комплектації передбачена можливість підключення газової, жидкотопливной або пеллетной пальника з автоматизованою системою управління процесом горіння.


Автоматична газовий пальник Теплодар проведена з впровадженням технологій і комплектуючих виробництва Італії.
При установці пеллетной пальника виробництва Теплодар на водогрійний котел не потрібні додаткові зварювальні роботи. Також агрегат комплектується розбірним бункером для пелет, набором автоматики для їх подачі, а також зручним пультом управління.


При необхідності повернення опалювання приміщення твердим паливом додаткові пристрої легко демонтуються.

Принцип дії водогрійного котла

Опалювальний котел Куппер працює за принципом виділення теплової енергії, одержуваної при спалюванні палива, і передачі її теплоносія (води).


Розвинена поверхня водяної сорочки і багаторядний розташування труб дозволяють максимально ефективно використовувати процес теплообміну і нагрівати воду в котлі. Особливості конструкції водяного контуру котла виключають зони застою води. Таким чином, досягається максимальний ККД обміну тепловою енергією з мінімальними витратами палива.
Козирок котла є знімним для легкого очищення теплообмінника від сажі.

Конструктивну будову котла

Водяний опалювальний котел Теплодар Куппер - це повноцінний агрегат, який складається з топки для згоряння палива з підведеною до неї патрубком димосборніка, і трубного теплообенніка в водяному контурі. Зовні корпус агрегату виконаний з облицюванням теплоізолюючого шару і в кожусі з покриттям з полімерів.


Підключення патрубків подачі води і установка блоку ТЕНів здійснюється за допомогою штуцерів.


Котел обладнаний двома дверцятами: через одну завантажується паливо, контролюється процес горіння і прочищається трубний теплообмінник. Через іншу здійснюється розпалювання котла і закладаються дрова.


Модель ОВК-10 з варильною плитою передбачає завантаження палива через знімний чавунний гурток плити.

Варіанти підключень в системи опалення:

Самотечная система управління

Самотечная система управління

Опалення (примусова циркуляція)

Опалення (примусова циркуляція)

Багатоконтурна опалювальна система

Багатоконтурна опалювальна система


* - безкоштовна доставка поширюється на регіон Москва і МО. Інші варіанти доставки Ви можете детально вивчити в розділі каталогу «ДОСТАВКА».

Не впевнені, який тип палива краще?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама