Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Хороша мати: що не можна робити при дитині

  1. Нехтувати правилами безпеки
  2. обманювати
  3. Постійно перебувати в соцмережах
  4. курити
  5. Використовувати нецензурну лексику
  6. Сваритися з чоловіком при дитині
  7. Критикувати значущих для дитини людей

Говорити одне, а робити інше властиво всім. Але з тих пір, як у вас з'явилася дитина, ваш обов'язок виховувати не тільки його, а й себе. Чого любляча мама ніколи не дозволить собі при дитині? Говорити одне, а робити інше властиво всім

shutterstock

Мама з дитиною - це одне ціле. Все, що відбувається з нею, відбувається і з малюком. І поведінка матері і її спосіб життя абсолютно точно копіює маленький непосида. Ви хочете щоб ваша дочка або син виросли самодостатніми повноцінними людьми? Чого ж ні в якому разі не варто робити батькам, щоб не нашкодити своїм дітям? Як бути хорошою матір'ю?

Нехтувати правилами безпеки

Все, чого ви навчаєте дитину щодо правил безпеки, потрібно виконувати і самим. Чи не переходити дорогу на червоне світло, вимикати світло, правильно поводитися з електроприладами. Адже дитина бере приклад з батьків, і в дитинстві він навчається тому, що залишиться з ним на все життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 20 правил хорошого мами: як вести себе з дитиною

Pixabay

обманювати

Що часто матері кажуть своїм дітям? «Говори мені правду, не бреши!» Але якщо мама вимагає від інших бути правдивими і чесними, тим більше вчить цьому власну дитину, буде дивно і нещиро, якщо сама вона частенько прибріхує. Давайте будемо щирими і чесними насамперед самі з собою. Якщо ми вчимо дітей одному, а самі живемо по-іншому, дитина точно розпізнає фальш і перестане нам довіряти.

Постійно перебувати в соцмережах

Без сучасних гаджетів уявити цей світ вже не можна. Комфорт, який прийшов разом з ними, важко переоцінити. Однак у цих чудес техніки є і зворотна сторона - можливість з блискавичною швидкістю поглинати наш час і енергію. А діти вже з пелюшок запросто звертаються з будь-якою технікою. Так що є великий ризик, що їх життя буде протікати у віртуальній реальності. Якщо ми все ж хочемо, щоб вони менше проводили час у комп'ютерів, варто подати їм приклад. Обмежте і своє спілкування в соцмережах, рідше вмикайте телевізор - більше разом гуляйте або влаштовуйте сімейні читання книг.

курити

Дитина вбирає поведінку батьків як губка. Так що ваші нотації про шкоду алкоголю і куріння будуть просто порожнім звуком, якщо ви самі усім цим зловживаєте. Правда, часто батьки приховують від дитини правду, а самі потайки курять. Не варто сподіватися, що якщо дитина не бачить, як ви курите, то повірить вашим гаслам про здоровий спосіб життя. Адже слова - це енергія. І достовірність слів завжди чути з енергетичного наповнення. Так що дітей не обдуриш.

Так що дітей не обдуриш

Legion-Media

Використовувати нецензурну лексику

Діти чудово мавпують. Все, що мама говорить або робить, буде засвоєно тут же. Досить один раз вимовити при дитині лайка, як воно неодмінно відкладеться в його підсвідомості. І тоді вже не ховайте очі, коли дитина вимовить його при не цілком слушній нагоді. Це може бути ваших рук справа.

Сваритися з чоловіком при дитині

Сваритися з чоловіком і з'ясовувати відносини в принципі можна, і без цього ніяк. Але ніколи не варто робити цього при дитині. Діти не тільки вберуть модель поведінки з протилежною статтю, а й злякаються за себе. Адже для дітей батьки - це їхня безпека. І розлади спричиняють в дитячій психіці переляк і руйнування його безпеки, а значить, життєвої стійкості.

Критикувати значущих для дитини людей

Якщо з нами знаходиться поруч дитина, варто стежити, як ми говоримо і про що ми говоримо. Діти все чують. І не тільки слова, але і інтонацію. Дитина дорослим довіряє, у нього ще немає критичного центру. І якщо він почує щось погане про тата, бабусю або вчительку, то ви порушите його систему довіри і безпеки. Тим більше якщо він цих людей любить.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Як правильно хвалити дитину: 5 порад психолога
Як перестати кричати на дитину: дізнайтеся, наскільки ви позитивні

Думка редакції може не збігатися з думкою автора статті.

Чого любляча мама ніколи не дозволить собі при дитині?
Ви хочете щоб ваша дочка або син виросли самодостатніми повноцінними людьми?
Чого ж ні в якому разі не варто робити батькам, щоб не нашкодити своїм дітям?
Як бути хорошою матір'ю?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама