Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Листовий поліпропілен

  1. Характеристики та застосування
  2. Застосування листового поліпропілену
  3. Сварка листового поліпропілену

В даний час в будівництві дерево і метал замінюють поліетиленовими листами . Так як він має унікальні властивості, то його можна використовувати і в інших галузях промисловості, наприклад, в харчовій і хімічній.

Характеристики та застосування

Даний матеріал отримують способом вдавлювання розплавленого складу в спеціальні форми. Головними його плюсами можна назвати хорошу стійкість до агресивного хімічного середовища, а також до води і струму, так як він його просто не проводить. Також поліпропілен стійкий до впливу ультрафіолетового випромінювання і добре переносить екстремальні погодні умови. Чи не боїться різких перепадів температур.

Застосування листового поліпропілену

Купити листовий поліпропілен Зараз не складає проблем. Ви можете зробити це в інтернет-магазині PLAST.RU. Ми реалізуємо полімерні матеріали та вироби з пластика. За роки роботи ми зарекомендували себе з позитивного боку і заслужили бездоганну репутацію.

Ми пропонуємо листи ПВХ в Москві за найнижчими цінами. Для здійснення покупки зробіть замовлення на нашому сайті. У нас працює швидка доставка по місту і РФ.

Застосування листового поліпропілену в будівельних роботах, можливо:

  • при будівництві міжкімнатних перегородок;
  • при обробці стін або стель;
  • при зведенні швидкомонтованих будівель;
  • при утепленні покрівель.

Також широке поширення на нинішній день набув поліпропілен для спорудження басейнів. Так як він абсолютно герметичний і має невелику вагу, це зовсім не дивно. Методи збирання басейнів досить прості. Матеріал закріплюють на вже готовий каркас зсередини басейну. Місця стиків зварюються спеціальними верстатами.

Сварка листового поліпропілену

Сварка відбувається за допомогою фенів або екструдерів. Її можна робити стик в стик, а також під прямим кутом. Обов'язково використовується ПП пруток, яким можна закладати шви розміром до двох сантиметрів.

А якщо мова йде про екструдері, то поверхні, які потрібно з'єднати, нагрівають до стану в'язкості, а потім наповнюють особливим складом. Такий спосіб дає можливість з'єднувати листи товщиною до восьми сантиметрів.

Як бачите, з цим матеріалом дуже легко працювати. Він знайшов собі застосування в різних областях життєдіяльності людини. Якщо ви хочете придбати листової поліпропілен високої якості за прийнятною ціною, зверніться в інтернет-магазин PLAST.RU. У нас ви зможете підібрати оптимальний варіант для своїх цілей.

Додано: 23.05.2018 21:17:59

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама