Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Мозаїка для облицювання басейну

мозаїка для облицювання басейну - це оздоблювальний матеріал, що представляє собою мініатюрну плитку з округленими чи скісними краями, розміром 10x10 мм, 20х20 мм або 25х25 мм і товщиною від 4 мм. Підготовлена ​​до укладання мозаїка являє собою матрицю розміром близько 330х330 мм (розмір варіюється в залежності від типу мозаїки), що складається з наклеєних лицьовою стороною на сітку або папір (змивається водою після укладання) прямокутних елементів (чіпів).
облицювальна мозаїка має дуже широку сферу використання, як у внутрішніх, так і в зовнішніх роботах. Нею можна викладати стінки камінів і басейнів, лазень і саун, а також - зовнішні і внутрішні стіни будівель. облицювальна мозаїка буває: мармурова , скляна і смальта.
Скляна мозаїка Металева мозаїка Мармурова мозаїка
мозаїка   для облицювання басейну - це оздоблювальний матеріал, що представляє собою мініатюрну плитку з округленими чи скісними краями, розміром 10x10 мм, 20х20 мм або 25х25 мм і товщиною від 4 мм
мармурова мозаїка виготовляється з натурального каменю і має його забарвленням, зовнішнім виглядом і всіма позитивними якостями. мармурова мозаїка , На відміну від інших видів мозаїки, закріплюється на матричної сітці монтажної стороною.
скляна мозаїка виготовляється зі сплаву кремнієвого піску з додаванням фарбувальних компонентів. Вона володіє найнижчим коефіцієнтом поглинання води і найширшим спектром кольорів.
Смальта - це різновид скляної мозаїки, в яку при виготовленні, для додаткового декоративного ефекту, додаються штучні напівкоштовні мінерали (наприклад - авантюрин). Завдяки цим добавкам, кожен шматочок смальти виблискує неповторними відтінками і має особливо дорогим зовнішнім виглядом. Фарби смальти навіть під водою зберігають свою яскравість і не тьмяніють з часом.
Невеликі розміри облицювальної мозаїки і гнучкість монтажних матричних полотен дозволяють обклеювати мозаїкою поверхні найхимерніших форм, а різноманіття кольорів здатне задовольнити практично будь-який смак. Крім мінімального коефіцієнта водопоглинання, мозаїка для облицювання - морозостійка, має високу стійкість до стирання, впливу ультрафіолетових променів, хлору та інших хімічних речовин.
В даному розділі представлена різноманітна мозаїка для облицювання басейну: мозаїка однотонна , мозаїчна суміш , мозаїчна розтяжка , мозаїчне панно , бордюр з мозаїки та мармурова мозаїка .
Традиційне уявлення про мозаїці - це уявлення про зображення, виконаному з кольорових каменів, смальти, керамічних плиток і т.д. На сьогоднішній момент цим уявленням найбільше відповідає мозаїчне панно. взагалі, мозаїка , Як вид мистецтва бере початок в глибині століть. Подібне оформлення уцілілих архітектурних споруд збереглося до наших днів, таким чином, одним з важливих переваг мозаїки є її довговічність.
У наш час мозаїчна оздоблення застосовується не тільки з естетичних, але і з практичних міркувань. Вона прекрасно підходить для обробки відкритих басейнів, басейнів нестандартних форм і великих розмірів, а також - споруд схильних до перепадів температур і впливу вологи (будь то каміни, лазні, сауни і т.д). Цей матеріал легкий в догляді і відповідає всім вимогам надійності, гігієни і безпеки.
Найчастіше для облицювання великих площ використовується однотонна мозаїка , кольорова мозаїчна суміш і мозаїчна розтяжка . Високохудожньо і індивідуально виглядає гармонійно підібраний дизайн, виконаний мозаїкою різних розмірів і кольорів.
Мозаїка однотонна Мозаїчна суміш Мозаїчна розтяжка

мозаїчна розтяжка - це набір з 8 матричних сіток загальною висотою 2460 мм, в рамках якого один колір мозаїчної плитки, поступово змішуючись, плавно переходить в інший.
мозаїчне панно - це самостійний елемент декору з мозаїки, що представляє собою зображення, картини, орнаменти і т.д. різної величини.
Залежно від розмірів, панно може складатися і з 9-ти і з 40 матричних листів. В результаті площа однієї мозаїчної картини може становити кілька квадратних метрів. Існує широкий вибір готових панно , Але можна замовити і індивідуальне зображення.

Спочатку картину малює художник, потім - обробляє комп'ютер, коригуючи кольори відповідно до загальним тлом проекту і кольоровою гамою наявної мозаїки. Потім шматочки смальти, відповідно до розробленого ескізом, набираються на гнучкі матриці, матриці нумеруються і відправляються замовнику. готове панно монтується на місці, як і решта плиткове покриття на спеціальний клей для мозаїки. До складу клею та затирання для швів для мозаїки входить латекс, тому ці клейові, а також затирочні склади міцні і еластичні, що остаточно виводить скляну мозаїку в число прекрасних матеріалів для облицювання басейнів.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама