Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Павільйони для басейнів

  1. Павільйон для басейну з полікарбонату
  2. Круглий павільйон для басейну

Павільйон для басейну - це прекрасне рішення для тих, хто планує купатися протягом усього року, комфортно заходити в воду і виходити з неї в дощ або сніг

Павільйон для басейну - це прекрасне рішення для тих, хто планує купатися протягом усього року, комфортно заходити в воду і виходити з неї в дощ або сніг. Зручна конструкція дозволяє закрити чашу басейну і прилеглу до неї територію від вітру і опадів. Крім того, в басейні не буде зацвітати вода, плавати пух, листя. Температуру води і повітря можна підтримувати протягом усього року на необхідному рівні.

Павільйон для басейну з полікарбонату

На сьогоднішній день найбільш затребуваним є павільйон для басейну з полікарбонату. Він проводиться з пластика, спеціально розробленого для потреб будівельної промисловості. Спочатку він застосовувався при склінні будівель завдяки відмінній светопроводимость, тепло- і шумоізоляційні властивостями. До того ж, полікарбонат не горить і не плавиться - він є повністю пожежобезпечним.

Основною перевагою полікарбонату, завдяки якому його стали застосовувати при будівництві павільйонів для басейнів, є його відмінна здатність гнутися без додаткової обробки.

Зазвичай з полікарбонату виробляють розсувні павільйони для басейнів як малої і середньої висоти, так і досить високі (до 3-4 метрів). Дана конструкція трансформується шляхом зрушування секцій таким чином, як вам зручно. Щоб потрапити в басейн, потрібно скористатися дверима або ж зрушити секцію.

Круглий павільйон для басейну

Крім того, може бути сконструйований і павільйон для басейну круглий Крім того, може бути сконструйований і павільйон для басейну круглий. У ньому вхід здійснюється через двері в одній із секцій. Є також і незвичайні дизайнерські рішення, які дозволять конструкції лаконічно вписується в інтер'єр садової ділянки.

Незважаючи на те, що з боку виробництво павільйонів для басейнів здається легким завданням, насправді дана робота під силу не кожному: вона вимагає певного досвіду, вправності, знань. Величезна кількість нюансів слід враховувати як під час монтажу, так і при збірці конструкції. Найменші помилки в процесі виконання робіт можуть привести до серйозних наслідків. Як мінімум, протяги в приміщенні будуть забезпечені. До того ж, неправильно зібрані павільйони для басейнів мають значно менший термін експлуатації з тієї причини, що рухливі елементи швидше виходять з ладу через неправильне розподілу навантаження.

Що виготовляються нашою компанією павільйони для басейнів відрізняються прекрасним якістю, так як всі роботи проводяться на високому рівні досвідченими фахівцями, що знають свою роботу на відмінно. Нам під силу завдання будь-якої складності, ми завжди знаходимо вихід навіть із нестандартної ситуації, яка може бути обумовлена ​​конструкцією басейну або особливостями навколишньої місцевості.

Також ми проектуємо фонтани для дачі .

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама