Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Радійте! В The Sims 4 з'явилися басейни!

2014-11-04 Nicole Rauschnot / Shannon Copur

Привіт всім любителям вечірок!

З радістю повідомляю, що ми тільки що випустили нове, безкоштовне оновлення The Sims 4. Пірнайте вже сьогодні! БАСЕЙНИ !!! НЕ МОЖЕ БУТИ! ☺

Що мені найбільше подобається в басейнах в The Sims 4 - це новий спосіб їх створення і установки. Довгі місяці ми розповідали вам про режим будівництва і про те, як легко і просто створювати в ньому будинку. Всі ці чудові технології застосовні і до басейнів, що робить їх створення простіше і швидше, ніж будь-коли.

По-перше, тепер можна проектувати басейни по діагоналі! Багато з вас просили про це, і ми раді повідомити, що ця функція буде включена в The Sims 4, після того як ви відновите гру.

2014-11-04 Nicole Rauschnot / Shannon Copur   Привіт всім любителям вечірок

Я завжди мріяла відтворити ефектні басейни, які часто зустрічаються на екзотичних курортах. Тепер гравці можуть розміщувати вікна на стінках басейну і створювати так звані панорамні басейни. Ще ми додали можливість регулювати глибину басейну за рахунок зміни висоти його стінок.

Басейни на даху! В The Sims 4 басейни можна будувати на першому поверсі, на другому поверсі і навіть на даху!

Ось подивіться на приголомшливий басейн, який ми спроектували в студії:

Ось подивіться на приголомшливий басейн, який ми спроектували в студії:

Але як же персонажі? Їм потрібні класні наряди для басейну. Зустрітися з новою лінією купальних костюмів в редакторі створення персонажів! Ви можете комбінувати окремі частини купального костюма або приміряти найбільш популярні наряди зі стилізованих образів. Тепер ваші персонажі можуть скупатися, одягнувшись відповідно нагоди.

Але сімам необов'язково купатися, вони можуть сидіти на бортику басейну, спілкуватися з іншими персонажами, плаваючими в басейні, або обніматися з коханими. Але їм варто бути обережнішими - купаються персонажі люблять бризкатися. Будьте уважнішими з сердитими персонажами, які намагаються охолодити характер, плаваючи неподалік.

І, звичайно, які ж басейни без смертельних випадків. Все вірно, в грі знову з'явилася смерть від утоплення! Ви напевно помітите, що привид померлого персонажа тепер буде побоюватися води сильніше, ніж раніше. ☺

☺

Я не хочу розкривати всі сюрпризи, які чекають вас в останньому оновленні (а їх багато!), Тому дозволю вам самим відкрити для себе басейни в стилі The Sims 4. Щоб дізнатися, що саме входить в оновлення, прочитайте інформацію про оновлення за посиланням . Щоб завантажити оновлення, просто зайдіть в Origin і запустіть The Sims 4.

Не забудьте поділитися зі мною своїми басейнами в Галереї і Twitter (@SimGuruShannon).

Будьте на зв'язку: слідкуйте за новинами у Twitter , Натисніть "Подобається" на нашій сторінці в Facebook і підпишіться на наш канал в YouTube .

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама