Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Укриття для басейнів. Що про них треба знати

Щоб басейн на присадибній ділянці можна було експлуатувати цілий рік і в будь-яку погоду, багато власників подібного роду водойм займаються конструюванням спеціальних павільйонів Щоб басейн на присадибній ділянці можна було експлуатувати цілий рік і в будь-яку погоду, багато власників подібного роду водойм займаються конструюванням спеціальних павільйонів. Останні являють собою каркаси з дерева або металу, які зверху покриваються покрівельним матеріалом. У разі застосування алюмінію або полікарбонату https://agrobud.in.ua/polikarbonat/ забезпечується ефективний захист від впливу ультрафіолету.

Укриття, призначені для басейнів, відрізняються особливою мобільністю і здатністю трансформуватися. Такі унікальні властивості подібних конструкцій дозволяють без особливих зусиль їх розбирати, переносити з місця на місце і повторно збирати. Сучасні укриття характеризуються наявністю спеціальної фурнітури, за допомогою якої можна регулювати габарити підпокрівельного простору.

Переважна більшість укриттів для басейнів має круглої в плані форми конструкцією, виготовленою із спеціальних профілів. Простір між такими елементами заповнюється панелями певного покрівельного матеріалу. Матеріали стінові, так само як і торцеві панелі в деяких моделях укриттів можуть мати розсувне або знімне виконання. Що стосується входу в приміщення, то його можна організувати на будь-якій стороні покрівельного простору.

Всі сучасні різновиди укриттів для басейнів розрізняються між собою насамперед висотою. Внутрішню площу, так само як і висоту подкровельного приміщення можна збільшити за рахунок використання додаткових секцій. Така конструкція надійно захистить простір під нею від атмосферних впливів і пилу, а також забезпечить повноцінний відпочинок в шезлонгу незалежно від погоди на вулиці.

Укриття для басейнів складаються з стільникових або монолітних полікарбонатних пластин, здатних добре пропускати сонячне світло і одночасно запобігати проникненню в приміщення шкідливих випромінювань. Панелі з цього матеріалу мають на своїй поверхні спеціальне покриття, що перешкоджає будь-якому утворення конденсату. Полікарбонатні панелі ефективно підтримують в подкровельном приміщенні оптимальний температурний режим, не горять і відмінно справляються зі значними сніговими навантаженнями і сильними поривами вітру.

Багато власників басейнів на присадибних ділянках намагаються купувати укриття німецьких виробників. Найбільш просунуті моделі відрізняються наявністю високоміцної і міцної конструкції, здатної ідеально справлятися з різними сніговими і вітровими навантаженнями. Наприклад, є зразки з чотирма секціями, що переміщаються уздовж довжини опорного профілю. Що стосується бічних секцій, то вони можуть бути знімними, а на торцях конструкції можна облаштувати вхідні двері.

Будь-яке сучасне укриття для басейну, як і всі інші споруди і конструкції, вимагає якісного і регулярного догляду. Щоб воно завжди було чистим, поверхня полікарбонатних панелей достатньо всього лише періодично протирати чистою ганчіркою. Взимку поверхня укриття слід регулярно очищати від снігу, не дивлячись на те, що воно здатне ефективно витримувати вплив снігових мас і негативних температур.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама