Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як оформити вхідні двері за допомогою кольору

  1. Фарби для металевих дверей
  2. Фарби для дерев'яних дверей
  3. Вибираємо відтінок до душі

Для наших читачів ми публікуємо найцікавіші ідеї з оформлення житлового простору і його декорування, а також надаємо неординарні рішення, які допоможуть зробити екстер'єр будинку яскравим і незабутнім. Сьогодні ми підготували статтю про те, як акцентувати увагу на такому, здавалося б, непримітному об'єкті, як вхідні двері. Пропонуємо забути про стереотипи і залишити все побоювання, щоб виділити вхідну зону помітно: за допомогою кольору.

Фарби для металевих дверей

Щоб пофарбувати металеві вхідні двері, слід застосувати одну з наступних видів фарб:

  • Акрилова фарба

Витримує перепади температур, не вигорає, має стійкість до вологи, представлена ​​в більш ніж 15 000 відтінках.

  • молоткове покриття

Нововведення на ринку, що набирає популярність, представлено великою кількістю відтінків, зберігає свіжий вигляд тривалий час. Відмінно захищає від утворення іржі, володіє водовідштовхувальним ефектом, в результаті покриття легко очищається від бруду і пилу, не токсичне і дуже надійно.

Вважається найбільш економічним, простим і швидким способом фарбування металевих виробів, так як покриття швидко висихає, красиво блищить і отримує захист від корозії. Однак нітроемалі не стійкі до різних зовнішніх впливів.

  • порошкове напилення

Вид покриття, що володіє високими практичними і естетичними властивостями, але високою вартістю. Проте, його ціна компенсується екологічністю, надійністю і відмінним зовнішнім виглядом.

На жаль, самостійно покрити двері порошковим напиленням не вдасться, тому як цей процес здійснюється в спеціальній камері під впливом високої температури і електростатичного поля.

Фарби для дерев'яних дверей

Фарбування дерев'яних вхідних дверей передбачає попередню підготовку поверхні:

- зняття старих шарів фарби, шпаклівки або лаку до самої деревини

- шліфування і вирівнювання поверхні

- шпаклівку тріщин, щілин, нерівностей і подряпин

- повторну шліфування після висихання шару шпаклівки

Тепер необхідно буде вибрати відповідну фарбу, яка зобов'язана відповідати всім вимогам, отже:

  • Акрилові фарби

Екологічні, без специфічного запаху, швидко висихають і утворюють міцний шар після випаровування вологи. Легко і рівномірно розподіляються пензлем або валиком, не вигоряють на сонці. Однак, витрата такого виду фарб значно вище, оскільки для отримання кращого результату наносити слід два-три шари.

  • алкідні емалі

Алкідні смоли в основі складу фарб утворюють глянцеву поверхню з водовідштовхувальним здатністю. Недоліками є недовговічність, різкий запах і тривалий час висихання.

  • Масляні фарби

Виробляються на основі оливи, відрізняються високою токсичністю, різким запахом, який тримається кілька днів. У процесі фарбування можуть утворюватися патьоки, тому двері краще зняти з петель і розташувати горизонтально.

Цей вид фарб довговічний і міцний, протистоїть стирання та механічних пошкоджень. І все ж, олійні фарби вважаються застарілим способом фарбування, з огляду на значну вартість і неможливість нанесення іншого виду фарб на поверхню.

  • Латексні або водоемульсійні фарби

Не токсичні, виготовляються на основі води, екологічні. Однак, після нанесення втиснути фарби на дерев'яні двері, її поверхню можна мити, так як шар фарби може змиватися.

Інша група латексних фарб - водно-дисперсійна, навпаки, стійка до стирання, можна протирати вологою ганчіркою і чистити щітками.

Вибираємо відтінок до душі

  • насичена гамма

Яскравий чистий колір для вхідних дверей приватного будинку буде мати гарний вигляд на тлі нейтрального відтінку фасаду, витриманого в стриманому сучасному або класичному стилі з мінімумом декоративних елементів.

До того ж, червоний, одуванчіковий або яскравий блакитний відтінок дверей може підкреслити їх незвичайну конфігурацію, наявність стулок або бічних скляних вставок.

До того ж, червоний, одуванчіковий або яскравий блакитний відтінок дверей може підкреслити їх незвичайну конфігурацію, наявність стулок або бічних скляних вставок

  • природні тони

Природність у всьому повинна стати девізом для тих, хто бажає зробити зовнішній вигляд свого будинку гармонує з навколишньою природою. Так, натуральні кольори свіжої трави, корраловий і небесний відтінки, жовтої мімози або незвичайний лососевий колір відмінно доповнять фасад заміського будинку, оточеного зеленими насадженнями або квітником в пейзажному стилі.

  • Модна пастель

Розмиті відтінки ваших улюблених квітів поступово стали модним трендом не тільки в одязі та інтер'єрі, але і декоруванні екстер'єрів. Як приклад можна розглянути садові меблі кремового, м'ятного або бузкового відтінків, або ж вхідні двері, пофарбовані в ніжні тони бузку, збитого жовтка або пудри. До того ж, пастельні відтінки стануть хорошим фоном для мерехтливої ​​золотистої, мідної або сріблястою фурнітури вхідних дверей, і будуть створювати відчуття чистоти і естетики парадного входу в будинок.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама