Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Будівництво дерев'яних будинків - будівництво будинків під ключ в Нижньому Новгороді і Нижегородської області - ціни знижені

Ви всерйоз задумалися про будівництво власного дерев'яного будинку

Ви всерйоз задумалися про будівництво власного дерев'яного будинку? Тоді компанія «Домострой НН» - це те, що Ви шукали. Ми давно і успішно займаємося будівництвом дерев'яних будинків і виготовленням зрубів . Компанія «Домострой НН» здатна запропонувати своїм клієнтам ціни на дерев'яні будинки значно нижче, ніж багато інших будівельні компанії Нижнього Новгорода. Вартість готового будови залежить від його площі і вибраного матеріалу будівництва, планування, складності проведення робіт, але зазвичай починається від 4,2 тис. Руб. за кв. м. Ми прагнемо до оптимальної гармонії між вартістю і високою якістю вироблених нами житлових і дачних будинків .

Компанія «Домострой НН» зазвичай веде будівництво дерев'яних будинків в Нижньому Новгороді і Нижегородської області за технологією «під ключ».

Це дозволяє його власнику уникнути всіх супутніх проблем з пошуку матеріалів і робочих. після узгодження проекту і після обумовленого терміну будівництва, Ви отримуєте готовий будинок, в якому відразу можна жити. Ми беремо на себе зобов'язання по вимірах на території майбутнього будівництва. Також фахівцями компанії готуються всі супутні документи. Вам не доведеться витрачати час на пошук будматеріалів. Цілком і повністю цим будуть зайняті досвідчені будівельники, які не тільки допоможуть купити оптимальний варіант за якістю і ціною, але ще організовують всю доставку.

Також співробітники нашої компанії розроблять необхідний для будівництва дерев'яного будинку проект, який при укладанні договору буде вам подарунком (абсолютно безкоштовно). Ми займаємося будівництвом дерев'яних будинків з будь-якої сировини, будь то брус, колода або каркас.Очень важливе місце в будівництві будинків з дерева займає розрахунок і монтаж фундаменту. Ми готові запропонувати кілька видів: блочно-точковий, гвинтовий і армовану стрічку з буро-набивними палями.

Будівництво дерев'яних будинків на сьогоднішній день дуже популярно, звичайно це через безперечних переваг, назвемо основні три:

- будівництво проводиться з природного природного матеріалу, який створює в домі особливий мікроклімат;

- будівництво дерев'яних будинків з бруса, колоди виконується з виготовленого за проектом домокомплект (конструктора), що робить будівлю швидкомонтованих;

- матеріал, який використовується в будівництві дерев'яних будинків, заготовляють і обробляють в Нижегородської області, що позитивно позначається на ціні

Наша компанія - це знахідка для тих, кого приваблюють дерев'яні будинки.
Адже житло, виконане з екологічно чистого і природного матеріалу -
запорука здоров'я і довголіття кожного його мешканця!

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама