Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Дерев'яна підлога на балкон - способи монтажу + відео

  1. Дерев'яна підлога на балкон: всі за і проти
  2. Кілька слів, про підлоги на балконі дерев'яного будинку
  3. Що потрібно для того щоб зробити дерев'яну підлогу на балконі
  4. Пристрій дерев'яної підлоги на балконі своїми руками
  5. На закінчення навчальне відео

Спочатку будь-яка споруда іменоване балконом класифікується як технічне побутове приміщення. Чи не про якусь обробці тут і близько не згадується, але сьогодні ми не будемо торкатися загальної площі, а зупинимося на підлогах. Досить актуальним вважається питання: як зробити дерев'яну підлогу на балкон? Про це ми сьогодні з вами і поговоримо.

Дерев'яна підлога на балкон: всі за і проти

Спочатку будь-яка споруда іменоване балконом класифікується як технічне побутове приміщення

На фото, типова лоджія з дерев'яними підлогами

Давайте дійсно разом розберемося, чому таке покриття найдоцільніше використовувати для ремонту підлоги на балконному блоці. Почнемо ми звичайно з самого статі, як правило, це бетонна плита, іноді нерівна має свій певний вага. Звичайно, трапляється, що при будівництві будинку робочі все-таки вирівнюють підлоги на балконі, але це буває рідко і в основному мешканцям доводиться проводити такі роботи своїми силами.

Зокрема ось кілька досить вагомих аргументів, які в однозначному порядку відповідають на наше запитання: чому дерев'яна підлога на балкон це найкраще рішення для ремонту підстави.

  • Низький вага матеріалу - як правило, бетонна для підлоги плита це вже певне політичне значення і тиск на основу будівлі. Вирівнюючи підлоги стяжкою, ми збільшуємо вагу плити і відповідно створюємо додатковий тиск на несучу конструкцію будинку. Дерево ж має невелику вагу і після монтажу не навантажує конструкцію.
  • Дерево екологічно чистий матеріал, а це в наші дні досить актуальна вимога при проведенні ремонтно-будівельних робіт.
  • Хороша тепловіддача - монтуючи дерев'яна підлога на балконі, ми створюємо теплу поверхню, яка в будь-який час року буде підтримувати одну температуру і в повній мірі створювати комфортні умови. При цьому, додатково ви проведете утеплення балкона своїми руками , Зробивши все приміщення набагато тепліше.

Готова конструкція підлоги в розрізі

Але, як і у всіх матеріалів є у дерева і негативні сторони головним таким фактором є боязнь дерев'яної поверхні підвищеної вологості. В цьому випадку дерев'яну поверхню потрібно піддати додаткової захисної обробки і таким чином збільшити термін служби нового дерев'яного підстави.

Кілька слів, про підлоги на балконі дерев'яного будинку

Дуже часто у власників власних будинків виникає питання, які підлоги зробити у себе в будинку? На практиці відповідь на таке питання можна отримати, грунтуючись на проекті заміського будинку, точніше саме на конструкції самого балкона і спираючись на цілі і завдання які йому призначаються. В кожному окремому випадку ми будемо мати різні рішення.

В кожному окремому випадку ми будемо мати різні рішення

На фото, дервянние підлоги тераси заміського будинку

Наприклад, якщо ви плануєте конструкцію у вигляді тераси, то типові конструкція такого виду зазвичай роблять відкритими, відповідно в цьому випадку підлоги на балконі дерев'яного будинку найкраще робити з плитки, яка буде найменше схильна до впливу атмосферних явищ. Якщо ж балкон буде закритого типу і спочатку захищений від впливу зовнішнього середовища тоді і вибір матеріалів для обробки підлоги значно розширюється.

Інформація!Типовими рішеннями для балконів закритого типу є підлоги з подальшим укладанням ламінату, паркетної дошки, а так само керамічної плитки з додатковим підігрівом. скління балкона потрібно проводити заздалегідь, до обробки стін і підлоги.

Що потрібно для того щоб зробити дерев'яну підлогу на балконі

Отже для того щоб провести комплексні роботи по ремонту підлоги, а якщо бути більш точними зібрати нову конструкцію покриття для підлоги нам необхідно перш за все підготувати матеріал з якого ми і будемо збирати нові підлоги. Для цього нам знадобиться шпунтована дошка для підлоги і брус, який буде грати роль лаг. Що стосується бруса то для проведення робіт можна використовувати розмір 50 × 50 міліметрів.

Що стосується бруса то для проведення робіт можна використовувати розмір 50 × 50 міліметрів

Шпунтована дошка, матеріал для покриття

Ми рекомендуємо використовувати брус такого розміру з однієї простої причини, за технологією ми хочемо додатково як утеплювач використовувати пінопласт товщиною 50 міліметрів. Перш за все, у даного утеплювача прийнятна ціна, а по-друге він прекрасно ляже між лагами такого розміру. Як елементи для установки лаг, рекомендуємо використовувати анкера. Довжина, орієнтовно повинна становити 100 міліметрів.

Так само для того щоб зробити дерев'яну підлогу на балконі без зайвого клопоту вам знадобиться деякий інструмент і матеріали:

  1. Перфоратор і набір бурів до нього.
  2. Електричний лобзик і ножівка по дереву.
  3. Молоток.
  4. Шуруповерт.
  5. Вимірювальна рулетка і будівельний рівень.
  6. Саморізи по дереву або звичайні цвяхи.

Підготувавши всі супутні матеріали та інструменти можна сміливо приступати до виконання робіт. Але перед тим як почати вирішите, чи потрібна вам гідроізоляція на балконі. Ми рекомендуємо вам все-таки змонтувати гідроізоляційний шар і убезпечити себе від ризиків і непередбачених ситуацій, які можуть статися.

Пристрій дерев'яної підлоги на балконі своїми руками

Приклад утеплення лоджії, перед настилом дошки

В першу чергу рекомендуємо вам зробити первинні підготовчі роботи, які включають в себе видалення відслонень, закладення технічних отворів, якщо такі є і відповідно прибирання сміття з поверхні, на якій будуть проводитися роботи.

Крок 1: Вирівнювання поверхні

Пристрій дерев'яної підлоги на балконі це, перш за все монтаж рівній поверхні яку забезпечують правильно змонтовані лаги. Перевірте на початковому етапі якість поверхні будівельним рівнем, і якщо на поверхні є значні перепади, вам доведеться вирівняти підлогу тоненькою стяжкою, як якщо б вам випало обробка балкона плиткою. Після стягуванні потрібно дати відстоятися протягом двох-трьох діб, щоб вона стала міцною і не кришилася.

Крок 2: Укладаємо лаги

Так як ми заздалегідь вирівняли існуючі підлоги укладання опорних лаг не повинна викликати у вас труднощів. Технічно вам необхідно укласти брус в три ряди по довжині балкона, два бруска по краях і відповідно один по центру. Для цього відміряє брусок потрібного розміру, і встановлюємо його на місце, де ми його будемо кріпити. Після перфоратором свердлимо отвір під діаметр анкера крізь брус, на довжину в 2 метра досить буде чотирьох анкерів. Тепер необхідно затягнути кріплення, таким чином, щоб капелюшок анкерного болта не стирчали і не заважала монтажу дощок.

Крок 3: Монтуємо підлогу

Крок 3: Монтуємо підлогу

Стелим дошку, чистове покриття

Ну, ось все підготовчі роботи зроблені, сподіваємося, що і гідроізоляція так само була змонтована, і зараз можна настилати дошку на наші лаги. Не забудьте укласти утеплювач, вирізавши його потрібного розміру і розклавши між лагами. На даному етапі необхідно нарізати дошку по ширині балкона і почати її монтаж. Встановлюючи першу дошку, вирізаємо в ній необхідні виїмки під балконний огорожу, якщо таке є, якщо немає, то встановлюємо впритул до стіни і кріпимо в трьох місцях по лагам, саморізами. Наступну дошку вставляємо шипом в паз і підбиваємо молотком, максимально притискаючи її до першої дошки. Таким чином, монтуємо весь дерев'яна підлога на балконі.

Крок 4: Додаткова обробка

На даний момент у вас вже повинен бути готовий новий підлогу і не виключено що ви плануєте облагородити його, постеливши на нього лінолеум або інше декоративне покриття, але ще як варіант можна залишити голе дерево, при цьому додатково його обробивши. В якості додаткової обробки рекомендується обробити поверхню гидрофобизирующими складами, убезпечивши, таким чином, дерево від проникнення вологи. Після такої обробки рекомендується розкрити поверхню декоративним лаком, який декорує підлогове покриття і створить додатковий захисний шар.

На закінчення навчальне відео

На закінчення нашої статті рекомендуємо вам подивитися навчальне відео, в якому ви побачите ще один спосіб монтажу підлогового покриття на балконі. Не виключено що ви знайдете для себе щось нове і скористаєтеся запропонованими вам способом монтажу.

Потрібно включити JavaScript або оновити плеєр!

Досить актуальним вважається питання: як зробити дерев'яну підлогу на балкон?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама