Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Дерев'яна підлога в гаражі - технічні характеристики, види дерев'яних підлог по грунту і на бетонній основі, фото, пристрій, як правильно зробити і чим покрити, ніж обробити і утеплити, фарбування і ремонт, ціна і де купити матеріали в Москві і СПб

  1. Технічні характеристики
  2. види
  3. фото
  4. Пристрій
  5. Як зробити?
  6. Чим покрити?
  7. Чим утеплити?
  8. фарбування
  9. Ремонт дерев'яних підлог в гаражі
  10. Вартість дерев'яних підлог в гаражі
  11. Де купити матеріали для дерев'яної підлоги в гаражі?
  12. Відео

При будівництві гаража починаєш замислюватися про його внутрішнього оздоблення, і щоб вибрані матеріали і методи ремонтних робіт відповідали всім вимогам, що пред'являються. Більш детальна інформація про дерев'яних підлогах в гараж описана нижче. Огляд видів гумового статі для гаража тут: http://kakgarazh.ru/pol/obzor-vidov-rezinovogo-pola-dlya-garazha.html . При будівництві гаража починаєш замислюватися про його внутрішнього оздоблення, і щоб вибрані матеріали і методи ремонтних робіт відповідали всім вимогам, що пред'являються

На знімку гараж з дерев'яною підлогою

Технічні характеристики

Дерев'яні підлоги в гаражі виконуються з різних видів деревини, при цьому не будь-який її вид є підходящим для цих цілей. Здійснюючи покупку деревини, слід звернути увагу на наступні характеристики:

  • Деревина повинна бути обов'язково сухий, тоді надалі не відбудеться її деформації;
  • Обов'язкове використання антисептичних засобів при обробці дощок перед монтажем. Також необхідно обробити дошки речовинами, які здатні знизити їх горючість;
  • Бруски та дошки необхідно ретельно розглянути, щоб виключити наявність всіляких тріщин і пошкоджень. Навіть при наявності найменшої тріщини дошку не варто купувати;
  • Закуп деревини повинен проводитися з урахуванням запасу в 15%;
  • Довжина дощок як обрізних, так і шпунтових повинна становити мінімум 2 метри;
  • Всі повинні бути досить добре оброблені і не потребувати шліфовці.

Вибираючи матеріал для дерев'яних підлог в гараж, слід пам'ятати, що червоне дерево, а також горіх не підходять для цих цілей. Краще звернути увагу на хвою і дуб, вони володіють необхідними якостями - міцністю і стійкістю.

види

Дерев'яна підлога в гаражі по грунту дозволяє рівномірно розподілити всю навантаження по основі. Такий тип статі являє собою цегляні стовпчики-тумбочки, на які укладаються лаги, а потім вже дошки. Така конструкція дозволяє забезпечити хорошу вентиляцію, на відміну від бетонної підлоги. Читайте огляд видів полімерного статі для гаража .

Дерев'яна підлога в гаражі на бетонній основі монтується значно простіше і швидше. Досить по всьому бетонній основі укласти лаги, заздалегідь оброблені антисептиком. Поверх них вже укладаються товсті дошки, закріплення відбувається за допомогою саморізів або цвяхів.

фото

Дерев'яна підлога в гаражі при правильній догляді і експлуатації може прослужити до 5 років. Ознайомитися з порадами ніж пофарбувати стіни в гаражі можна тут .

Ознайомитися з порадами ніж пофарбувати стіни в гаражі   можна тут

На фото представлений дерев'яна підлога викладена на бетонну основу

Цегляні тумбочки або стовпчики можуть бути замінені на саморобні заливні палі при монтажі дерев'яної підлоги в гаражі по грунту.

На малюнку представлена ​​схема пристрою дерев'яної підлоги в гаражі

Дерев'яна підлога в гаражі є міцним і надійне підгрунтя, яке, не виробляє пилу, як наприклад, бетон.

Гараж, повністю оброблений деревом, в тому числі і підлогу, на фото

Пристрій

Пристрій дерев'яної підлоги в гаражі по грунту виглядає наступним чином:

  • Для початку створюється якісна основа з щебеню, яка ретельно трамбується і заливається бітумом.
  • Наступний крок - це стяжка підлоги по грунту, яка буде служити опорою для цегельних підпірок.
  • Потім по периметру необхідно виставити цегляні тумбочки заввишки як мінімум в 20 см, щоб створити хорошу вентиляцію.
  • На тумби кладеться руберойд, а поверх нього встановлюються лаги, які фіксуються за допомогою дюбелів і саморізів. Рекомендується розташувати стовпчики так, щоб вони знаходилися під колесами вашого авто, коли він знаходиться в гаражі. Додатково ці місця можна зміцнити міцнішими балками.
  • Поверх лаг укладається шпунтова дошка, яка кріпиться до лагів цвяхами. Далі проводиться грунтовка дерев'яної підлоги і потім вже стелиться фінішне підлогове покриття, якщо це передбачено.

Як зробити?

Укладання дерев'яної підлоги в гаражі не так вже й складна, головне мати терпіння і старанність. Якщо вже є досвід ремонтних або будівельних робіт, то виконати укладання підлоги буде значно простіше. Головне не забувати основні принципи роботи - це покриття дощок антисептиками і протівогорючімі засобами, лаги стелити перпендикулярно в'їзду авто в гараж. Гідроізоляція підлоги теж дуже важлива в гаражі, вона виконується в процесі установки стовпчиків. При укладанні дощок не обов'язково стелити дуже щільно, можна залишати невеликі зазори, так зручніше проводити прибирання. Читайте інструкцію з утеплення даху гаража . Більш докладну інструкцію як зробити дерев'яну підлогу в гаражі можна подивитися на відео:

Чим покрити?

Статеві дошки необхідно обов'язково просушити перед укладанням, щоб уникнути деформацій в майбутньому, і обробити протигрибковим антисептиком. З нижньої сторони дошки слід промазати сумішшю для гідроізоляції.

Чим утеплити?

Для утеплення дерев'яної підлоги в гаражі можна використовувати практично будь-який матеріал - це може бути керамзит, мінеральна вата або пінополіуретан. Після шару утеплювача стелиться гідроізолірующій шар, а потім вже фінішні дошки або плахи укладаються на лаги.

фарбування

Після закінчення монтажних робіт дерев'яна підлога слід покрити оліфою, а потім фарбою. Деякі нехтують цим пунктом і залишають все як є, що не зовсім правильно. Дерево вимагає до себе дбайливого ставлення, будь-яка автохімія або бензин з маслами, пролиті на підлогу, залишать свої сліди, від яких не позбудешся. Крім цього, вони вбереться в дерево і будуть пахнути. Захистивши підлогу фарбою, такого не станеться. Читайте огляд характеристики видів оглядової ями в гаражі на цій сторінці .

Для фарбування дерев'яних підлог в гаражі рекомендується використовувати поліуретанові фарби, які відрізняються зносостійкістю.

Лаги для дерев'яної підлоги на фото

Ремонт дерев'яних підлог в гаражі

Ремонт дерев'яної підлоги може знадобитися, якщо дошки прийшли в непридатність від старості або ж від неправильного догляду за ними. Для заміни всієї дерев'яної конструкції необхідно зняти плахи, прибрати лаги, і замінити на нові, також попередньо все обробивши. Буває, що під час експлуатації відбувається пошкодження деяких окремих елементів підлоги. Немає нічого простішого, ніж зробити їх заміну, вся підлога при цьому розбирати не буде потрібно.

Вартість дерев'яних підлог в гаражі

Вартість за дерев'яну підлогу в гаражі залежить від того яка деревина використовується, а також від типу лаг:

  • Пол на дерев'яних лагах обійдеться в 15 000 рублів;
  • Пол на шпалах обійдеться в 20 000 рублів.

Де купити матеріали для дерев'яної підлоги в гаражі?

Де купити в Москві:

  1. Компанія REALWOOD, М.О., д. Капустине, 10 км від МКАД по Дмитрівське шосе, контактний телефон: 8 (495) 940-76-99;
  2. Компанія «Будмаркет», М.О., м Митіно, вул. Путіловське шосе, будинок 28, контактний телефон: 8 (495) 115-54-35;
  3. Компанія BrusBuy.ru, п. Мосрентген, ТЦ «Слов'янський світ», контактний телефон: 8 (499) 341-17-73.

Де купити в Санкт-Петербурзі:

  1. Компанія Альянс-Ліс, наб. річки Вовківка, д. 19 / а, Контактний телефон: 8 (812) 426-17-61;
  2. Компанія «Фаворит-пол», вул. Зайцева, будинок 41, контактний телефон: 8 (952) 239-00-59;
  3. Компанія HousHold, Волго-Донський пр., Будинок 1, Контактний телефон: 8 (812) 942-94-63.

Відео

Дивіться на відео рекомендації по монтажу дерев'яної підлоги в гаражі:

Думки з приводу установки в гаражі дерев'яних плов розходяться, і все одно кількість прихильників переважає, адже така підлога має масу переваг.

Чим покрити?
Чим утеплити?
Як зробити?
Чим утеплити?
Де купити матеріали для дерев'яної підлоги в гаражі?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама