Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

дерев'яні опори

ТОВ «КОМПАНІЯ« МИКО »пропонує до постачання по Україні дерев'яні опори ЛЕП довжиною від 1 м до 13 м ТОВ «КОМПАНІЯ« МИКО »пропонує до постачання по Україні дерев'яні опори ЛЕП довжиною від 1 м до 13 м. Опори дерев'яні є вналічіі на складі компанії, тому поставки здійснюються оперативно в зазначений вами термін. На дерев'яні опори ЛЕП ціна оптова. Наша гнучка цінова політика дозволить кожному Клієнту вибрати для себе оптимальний комплект виробів.

КОМПАНІЯ МИКО поряд з дерев'яними опорами пропонує асортимент опор освітлення для ЛЕП ( дивіться тут ).

Дерев'яні опори ПЛ особливо затребувані в районах з активною грозовою діяльністю, підвищеним ризиком гололёдно - вітрових аварій і частою загибеллю птахів на ВЛ. Дерев'яні опори ЛЕП враховують всі сучасні вимоги, що пред'являються до даного виду продукції. Дерев'яна опора просочена має багато переваг із залізобетонною стійкою або металевої оцинкованої опорою, так як опора дерев'яна набагато легше, перевершує інші опори по експлуатації в холодних районах.

Переваги дерев'яних опор ЛЕП:

1. простота обслуговування - електромонтер легко і безпечно піднімається на опору і спускається з неї;
2. велика механічна міцність при впливі стихійних явищ (поривчастий вітер, ожеледь);
3. не вимагають дбайливого звернення (в допустимих, природно, не більше) при перевезенні, розвантаженні, складуванні, установці в котловани;
4. при необхідності доставки опор в аварійних ситуаціях або при неможливості під'їзду до місця установки, навантаження, розвантаження та встановлення опор здійснюється вручну;
5. для збільшення терміну служби можна виробляти додаткове антисептирование в місцях, схильних до більш інтенсивного гниття;
6. простота утилізації;
7. дерево - надолужуваних природний матеріал, добре гармонує з природним оточенням;
8. просочені антисептиком опори (без порушення технологічного циклу і технічних умов) можуть служити 40 років і більше;
9. низька вартість в порівнянні з залізобетонними стійками.

Установка дерев'яних опор в Харкові здійснюється фахівцями КОМПАНІЇ МИКО. Багаторічний досвід, висока кваліфікація команди монтажників дозволяє здійснювати монтаж опор в оптимальні терміни з високим показником якості виконаних робіт.

КОМПАНІЯ МИКО пропонує купити дерев'яні опори як українського, так і зарубіжного виробника. У комплексі з опорами пропонуємо також поставку кронштейнів для світильників і арматуру для фундаментів. Наші фахівці пропонують готові рішення від моменту проектування, до установки опор. Також допомагають з правильними розрахунками фундаменту для оцинкованих опор в залежності від навантаження на різних типах ґрунту.

Каталог Дерев'яні опори

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама