Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Дерев'яні стелі в інтер'єрі - фото різних варіантів дизайну

  1. види матеріалів
  2. пластикові панелі
  3. МДФ
  4. натуральне дерево
  5. різні рішення
  6. висновок

Дерево здавна використовується для прикраси будинків. Стельові поверхні теж завжди оформляли деталями з нього, але, в сучасному світі, дерев'яна стеля став не просто окремим прикрасою того чи іншого будинку, а став частиною цілого напряму в дизайні - екологічного стилю.

Стельові поверхні теж завжди оформляли деталями з нього, але, в сучасному світі, дерев'яна стеля став не просто окремим прикрасою того чи іншого будинку, а став частиною цілого напряму в дизайні - екологічного стилю

види матеріалів

Натуральні матеріали, природно, будуть поза конкуренцією за якістю одержуваної обробки. Це і екологічність, і краса, і стиль. Оформивши стельову поверхню подібним чином, можна поліпшити акустику в кімнаті, отримати додатковий шумоїзолірующий шар і додаткову теплоізоляцію.

Обробити деревом перекриття, можна за дуже чималу суму грошей. Щоб вартість не надто била по кишені, можна застосовувати не тільки натуральні елементи, але, і їх імітації.

Виглядають площині, оброблені такими імітаціями, дуже реалістично, і розглянути, що та чи інша площина не з натурального дерева, найчастіше, просто неможливо.

Звичайно, далеко не всі вони дають настільки правдоподібний ефект, але, щоб зрозуміти, які з них краще копіюють структуру і малюнок справжнього дерева, потрібно розглянути можливі варіанти окремо.

пластикові панелі

Найдешевший, але, і самий неправдоподібний спосіб копіювання справжнього матеріалу. Малюнок, на таких панелях, нагадує справжній, але і тільки.

Завжди буде помітно, що такий матеріал зроблений лише «під дерево», але, ніяк не претендує на його повне копіювання. Втім, і ціна таких виробів дуже невелика.

Можна оформити таким чином стелю на дачі, або на балконі. До того ж, пластик позбавлений основних недоліків натурального покриття - він абсолютно не боїться перепадів температури і впливу води.

МДФ

Досить вдало імітує справжні елементи з природного дерева. З деякої відстані, підміна буде зовсім непомітна.

Є кілька різновидів панелей, виготовлених з МДФ. Деякі будуть дорожче, деякі - дешевше. Саме дорогі різновиди, найкраще справляються із завданням імітації.

Саме дорогі різновиди, найкраще справляються із завданням імітації

На відміну від пластикових, такі деталі вже можна використовувати не тільки для оформлення дачі, або балконів. Цілком можна використовувати їх в житлових кімнатах звичайного будинку.

Цілком можна використовувати їх в житлових кімнатах звичайного будинку

Недолік є - МДФ боїться води, тому, у вологих місцях, його краще не використовувати. Ціна буде вище, ніж у пластикових імітацій, але, і ефект буде набагато більш реалістичним.

натуральне дерево

Безумовно, найдорожчий спосіб оформлення. Але, натуральні покриття знаходяться в іншій ваговій категорії. Тут конкуренцію може скласти тільки більш дорогий варіант, з краще вираженим і красивим малюнком.

При належній обробці спеціальними просоченнями, такі декоративні панелі, майже не бояться води. У вологих приміщеннях, їх як і раніше не можна використовувати, але, протерти мокрою ганчіркою вже можна.

Головна перевага такої обробки - екологічність і природність. Натуральні матеріали завжди будуть на піку моди, а значить, оформивши свій будинок або квартиру такими деталями, ви отримуєте не тільки красиве, але ще і дуже стильне оформлення.

Є й обмеження, пов'язані з особливостями подібної обробки. Чи не у всякому інтер'єрі вона буде виглядати гармонійно. Бажано, щоб висота кімнати була не менше трьох метрів. Саме тоді, дерев'яна стеля, зможе повністю розкрити свою красу і буде повноцінним елементом інтер'єру, як на фото, представленому нижче.

Взагалі, щоб отримати органічний дизайн, необхідна відповідність один одному, всіх частин приміщення, і їх гармонійне поєднання. Особливо це стосується інтер'єрів, в яких використана не імітація, а справжній матеріал.

різні рішення

Не обов'язково витрачати на обробку стель такими видами обробки, дуже великі суми. Є варіанти набагато дешевше, причому - природного природного походження.

Незважаючи на переконання багатьох, що вагонке місце тільки на дачі, є варіанти оформлення, які можуть зайняти гідне місце і в міських квартирах, або оформленні приватних будинків.

Щоб переконатися в цьому, можна подивитися, як виглядають дерев'яні стелі, виготовлені з вагонки, в інтер'єрі, глянувши на представлені далі фото.

Як можна помітити, покриття виходить не настільки вже й «дачним». Вагонка відмінно вписується в показане приміщення і не залишає відчуття «дешевої» обробки.

балки - теж варіант оформлення. Їх можна виготовити з МДФ, або придбати натуральні вироби. Є навіть поліуретанові імітації балок, які дуже реалістично виглядають і можуть доповнити дизайн приміщення в стилі «кантрі».

Використання балок в обробці приміщень, призводить нас до наступного вигляду оформлення стельових поверхонь - кесон.

кесонні стелі можна виконати різними способами, але, найкраще, вони будуть виглядати, коли виконані з дерева.

Дизайн таких дерев'яних стель, може бути різноманітним - від класичних квадратних і глибоких кессонов, як на фото, до простих, практично не виступають над площиною стелі елементів. Оформлена таким чином кімната, відразу перестає бути просто кімнатою, а набуває своєрідний аристократичний вид.

Оформлена таким чином кімната, відразу перестає бути просто кімнатою, а набуває своєрідний аристократичний вид

Гладкі натуральні покриття, зараз на піку популярності. Вони використовуються в стильних екологічних інтер'єрах, з ноткою мінімалізму.

Вони використовуються в стильних екологічних інтер'єрах, з ноткою мінімалізму

Таке покриття буде доречним в будь-якому будинку - від заміського особняка, до простої міської квартири. Головне - продумати поєднання всіх елементів оформлення один одному.

Найкраще, такі стелі, поєднуються в інтер'єрі з кам'яними стінами. Якщо немає бажання оформляти їх таким чином, можна знайти рішення в однотонному покритті, це теж буде дуже красиво виглядати.

Крім звичайних, покритих морилкою або лаком, можна застосувати і пофарбовані деталі. Пофарбовані в білий колір елементи, відмінно підійдуть для стилю «прованс» або для простого минималистично оформленого будинку.

висновок

Варіантів, як використовувати подібну обробку в інтер'єрі, дуже багато. Якщо коштів не вистачає на даний дерево, можна використовувати його імітації, хоча, оформлені таким чином стелі, і позбавлені головної переваги природного матеріалу - його натуральності та екологічності.

Вибрати собі стелю, можна з тисяч варіантів. Вид їх настільки різноманітний, що його можна підібрати для будь-якого приміщення, в самих різних будинках. Головною ж перевагою дерева в обробці стелі, завжди буде його натуральність і здатність прикрасити будь-який будинок.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама