Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

маджонг БАБОЧКИ

  1. Як грати - правила і опис
  2. На весь екран
  3. Відео

Під грою є опис, інструкції та правила, а також тематичні посилання на схожі матеріали - рекомендуємо ознайомитися.

3.6 (614)

- 1743659 (2924257)

Як грати - правила і опис

Під грою є опис, інструкції та правила, а також тематичні посилання на схожі матеріали - рекомендуємо ознайомитися

Один з варіантів плоских ігри в карти, які розкладаються на столі не у вигляді піраміди, а в один шар. Правила, однак, при цьому не змінюються - працюють тільки плитки, розташовані на краях. Цікаве рішення придумали автори Маджонга про метеликів (Куодай) - на плитках зображені половинки цих літаючих комах, і якщо Ви правильно знайшли пару, то плитки з'єднуються і звільняють метелика, який відлітає. Чим швидше Ви знаходите пари, тим більше метеликів одночасно пурхає над ігровий галявиною - красиве видовище! Єдина незручність, що відлітають красуні затінюють своїми крильцями зображення, над якими пролітають.

І хоча правила виглядають простими, розібрати всю бабочковую галявину вкрай непросто. Справа в тому, що, захоплюючись початковим справному крил по периметру, гравець не залишає собі можливостей для маневру всередині галявини. Будьте гранично уважні і зібрані, так як гра на час, який закінчується дуже швидко.

дивіться відео однієї з ігор.

Можна завантажити гру маджонг БАБОЧКИ на свій комп'ютер, вона не займе багато місця, але подумайте, чи має сенс це робити, адже тут вона завжди доступна, Вам достатньо лише відкрити цю сторінку.

Зробіть перерву і зіграйте в онлайн ігри, які розвивають логіку і уяву, дозволяють приємно відпочити. Розслабтеся і відверніться від справ!

пазли

На весь екран

Гра в карти БАБОЧКИ в категоріях маджонг, Пазли доступна безкоштовно, цілодобово і без реєстрації з описом російською мовою на Min2Win. Якщо можливості електронного робочого столу дозволяють, можна розгорнути сюжет Маджонг БАБОЧКИ на весь екран і посилити ефект від проходження сценаріїв. Багато речей дійсно має сенс розглянути детальніше.

Відео

Як то кажуть, краще один раз побачити, ніж сто разів почути ...

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама