Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Світлові короби в Мінську, Гомелі, Мозирі. Виготовлення, доставка. Ціна

Наші світлові короби. фото

Зовнішня реклама. Світловий короб Силует

Світловий короб Силует

Світловий короб Новий смак

Світловий короб Новий смак

Односторонній прямокутний світловий короб Лагуна Маркет виготовлений: лицьова сторона - оргскло з самоклеющейся плівкою, бічна і задня сторони-листової ПВХ. Внутрішня підсвітка - світлодіодними модулями. Місце розташування: г.Лельчіци.

Лельчіци

"Перукарня" - односторонній прямокутний світловий короб. Матеріали: лицьова сторона - оргскло з широкоформатним друком, бічна і задня - листовий ПВХ. Внутрішня підсвітка - світлодіодними модулями. Місце розташування: м.Мінськ.

Мінськ

Прямокутний односторонній світловий короб "Суші тут" виконаний з листового ПВХ. Лицьова сторона - оргскло з широкоформатним друком. Внутрішня підсвітка - світлодіодними модулями. Місце розташування: г.Гомель.

Гомель

світловий короб "Косметика", г.Гомель

Гомель

світловий короб "Дім", г.Гомель

Гомель

світловий короб "Жетон", м.Мінськ

Мінськ

світловий короб "Салон краси", г.Солігорск

Солігорск

світловий короб Кафе

світловий короб Кафе

світловий короб Sofimarsel

світловий короб Sofimarsel

світловий короб Estilo

світловий короб Estilo

світловий короб Estilo вид з боку

Світлові короби дуже розповсюдженний вид зовнішньої реклами, може бути виконаний у вигляді фірмового логотипу, покажчика, рекламного щита і т.д. Також світлові короби знаходять застосування у випадках, коли потрібно дуже масштабна вивіска, наприклад, на всю довжину магазину та ін.

Між собою світлові короби відрізняються, головним чином, за формою і за типом використовуваної підсвічування. Для виготовлення прямокутних коробів, як односторонніх, так і двосторонніх, існують спеціальні пластикові профілі і аксесуари для них. В якості лицьової сторони використовується оргскло, банер або композит, задня сторона - листовий ПВХ або оцинковані сталеві листи. Виготовлення прямокутних світлових коробів набагато простіше, і витрати на матеріали менше, ніж для фігурних, відповідно і вартість нижче.

Фігурні світлові короби виготовляються за тим же принципом і з використанням тих же матеріалів, що і об'ємні букви, і мають свої переваги. C точки зору дизайну вони не багатьом поступаються об'ємним буквах при більшій інформативності і меншої вартості, що дозволяє з успіхом використовувати їх в якості основної вивіски.

Внутрішня підсвітка світлового короба може здійснюватися світлодіодними модулями або люмінесцентними лампами. Світлодіодні джерела світла мають наступні переваги: ​​довговічність (до 100000 годин), надійність роботи в широких температурних межах, рівний розподіл світла по всій поверхні, а також економічність. Єдиний недолік - ціна. Люмінесцентні лампи небажано використовувати в зовнішніх виробах, тому що низькі температури різко знижують термін служби, але всередині приміщень їх використання виправдано. При використанні сучасного обладнання (ЕПРА) підвищується термін служби і економічність люмінесцентних ламп. За цими параметрами люмінесцентні лампипроігривают светодиодам, однак, відзначимо, що при більшій споживаної потужності яскравість підсвічування буде дещо вищою, ніж при світлодіодному підсвічуванню.

При виготовленні двосторонніх світлових коробів, коробів великих розмірів або з нестандартним кріпленням конструкція посилюється додаванням металевого каркаса.

Гарантійні терміни: на світлодіодне підсвічування - 1,5 року, на плівки - 3 роки, на конструкцію - 5 років.

Всі ціни наведено без урахування монтажу.

Ціни для двосторонніх коробів - з урахуванням стандартного кріплення.

У представлених прикладах мається на увазі використання традиційних матеріалів: акрилове скло, алюмінієві або ПВХ профілі.

У ряді випадків можливе знизити ціну світлового короба за рахунок використання інших матеріалів. Детальніше тільки при контакті.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама