Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Вікна ПВХ в Гомелі

укоси

Очевидно, що навіть якісні пластикові вікна, при виробництві і установці яких дотримані всі необхідні технічні норми, які не набувають завершеного вигляду до тих пір, поки не приділено увагу ще одному важливому елементу віконного проема- укосів Очевидно, що навіть якісні пластикові вікна, при виробництві і установці яких дотримані всі необхідні технічні норми, які не набувають завершеного вигляду до тих пір, поки не приділено увагу ще одному важливому елементу віконного проема- укосів.

Як правило, сучасні вікна ПВХ кілька тонше старих дерев'яних рам і в тому випадку, якщо ви зробили заміну віконних конструкцій (не кажучи вже про нове будівництво), після закінчення установки по всьому периметру віконного отвору на його внутрішній стороні залишається необроблена смуга, ширина якої може бути різна від випадку до випадку, хоча, як правило, коливається в межах 5-30 сантиметрів. Таким чином, для додання завершеного вигляду вашим новим вікнам необхідно приділити увагу доопрацюванні укосів. Крім незавершеного зовнішнього вигляду НЕ забиті належним чином укоси стають слабким місцем в теплоізоляції приміщення. Вирішити завдання дозволить грамотний підхід до питання утеплення укосів, а оптимальним варіантом обробки на сьогоднішній день виступає застосування для цих цілей сендвіч-панелей. Укоси з таких панелей часто називають теплими схилами, адже вони забезпечують найкращу теплоізоляцію Вашого нового вікна.
Пластик, з якого виготовляються сендвіч-панелі, за фактурою і кольором збігається з віконним профілем, службовцям основою для виробництва вікна ПВХ, а його універсальні розміри забезпечують відсутність зайвих відходів і виключають можливі при монтажі помилки. Такі теплі укоси міцні, стійкі до появи тріщин, мають ідеальну рівну поверхню. Крім того, укоси з ПВХ не вимагають спеціального догляду, фарбування. При їх монтажі не утворюється великої кількості пилу і відсутня необхідність переклеювання шпалер.

При їх монтажі не утворюється великої кількості пилу і відсутня необхідність переклеювання шпалер

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама