Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Про нас

Вербейник клетровідний - про нас

Я вирощую невибагливі рослини на підмосковному ділянці. За роки колекція розрослася. З'явилися надлишки, які можна продати. З дитинства захоплююся садовими квітами. Отримую задоволення від копання в землі, з розсадою, корінцями. Прийшла до висновку, що зайнятим дачникам потрібні види, що не гинуть після поганої зимівлі, посушливого літа або весняного затоплення. Таке трапляється на дачах. Не у всіх є кошти влаштувати правильний дренаж. Відвідує почуття жалю, досади, коли виявляється «втрата».

Зв'язатися зі мною, щоб купити саджанці, задати питання можна за телефоном, електронною поштою або, написавши коментар. Я відповідаю на всі повідомлення.

Розплідник бузку - про нас

Мої колеги - випускники Тимирязевской академії. У 1992 році заснували розплідник декоративних чагарників (Московська обл., Одинцовський район, недалеко від Голіцино, 40 км від МКАД). Професійно розмножують, вирощують саджанці бузку звичайного, півоній трав'янистих, багаторічники для дачі. У них велика колекція кращих сортів. У травні цвіте бузок, у червні - півонії. Коли все зацвіте, приїжджайте і вибирайте.

Розплідник бузку - про нас

  • власники розплідника - досвідчені агрономи-практики, випускники Тимирязевской академії;
  • невисокі і стабільні ціни - ми самі вирощуємо посадковий матеріал;
  • широкий асортимент - 28 сортів бузку;
  • вік саджанців від 6 років (це кущі, які вже цвітуть!), висота від 120-150 см і вище;
  • є можливість вибрати подешевше-подорожче, в залежності від віку та розміру;
  • півонії - 15 сортів;
  • даємо практичні рекомендації по підбору, посадці, догляду за саджанцями, з урахуванням особливостей ділянки;
  • застережемо від покупки невідповідних для вашого саду;
  • трав'янисті багаторічники продаються в контейнерах; це означає, що вам не потрібно терміново висаджувати їх на постійне місце і посадку можна відкласти на зручний час (тільки не забудьте поставити їх в тінь і вчасно полити);
  • в продажу тільки зимостійкі і стійкі види: погано зимують види були назавжди виключені з виробництва;
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама