Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

ІПАР-ЮГ

Адреса: м Краснодар, вул. Зіповскій, 9,

Телефон: 8 (861) 277-91-74, 257-15-15


Телефон: 8 (861) 277-91-74, 257-15-15

Краснодарський край, м Слов'янськ-на-Кубані, вул. Піонерська, 14

Краснодарський край, м Анапа, вул. Промислова 2, Бізнес-Парк оф.7, тел .: +7 (928) 28-22-626

«ІПАР-ЮГ» - це найбільший дилер сучасних систем автоматичного поливу газону в Краснодарі, а також систем крапельного зрошення. Тут же можна і встановити крапельний полив газону на вашій ділянці. Також компанія пропонує всі види вуличного освітлення. «ІПАР-ЮГ» пропонує свої послуги і товари в наступних містах: Краснодар, Слов'янськ-на-Кубані, Анапа, Сімферополь, Ростов-на-Дону, Санкт-Петербург, Москва і Самара

Автоматичний полив

Основний напрямок в роботі фірми «ІПАР-ЮГ» - це поставка устаткування, яке застосовується для створення систем автополиву, від американської фірми «Hunter». Компанія «Hunter» є однією з найбільш великих серед світових виробників і постачальників обладнання в своїй галузі. Дана техніка чудово показала себе в російських умовах.

«ІПАР-ЮГ» - єдиних авторизованих дилер в ЮФО. Завдяки дилерським цінами в компанії можуть запропонувати відмінні умови.

Системи зрошення розроблені з використання найостанніших наукових розробок і відкриттів, що дозволяють досягти чудовий результат. Підвищуючи запас вологи в грунті, вони дозволяють значно поліпшити її родючість. Пропоновані в «ІПАР-ЮГ» сучасні механізми поливу практично незамінні в сільському господарстві, а також в громадських парках і скверах для поливу газонів.

Компанія встановлює системи автоматичного крапельного поливу, а також продає все, що необхідно для їх установки:

  1. віяла
  2. гнучкі коліна
  3. датчики
  4. клапани
  5. пульти управління
  6. ротори

Переваги сучасних систем автоматичної іригації.

Без застосування сучасної системи автоматичної іригації ефективний полив газону, полів і садів був би практично неможливим. Вони дозволяють виконувати тонке налаштування дощування, що в свою чергу дає можливість економити воду і виконувати полив газону в дуже вдалий для цього час, виходячи з погодних умов і видів зростаючих рослин.

Вони дозволяють виконувати тонке налаштування дощування, що в свою чергу дає можливість економити воду і виконувати полив газону в дуже вдалий для цього час, виходячи з погодних умов і видів зростаючих рослин

Є й інші переваги у сучасних пристроїв зволоження. У разі їх грамотного розміщення на ділянці, за всіма правилами іригації, можна рівномірно зрошувати всю зону цвітіння, чого ручним окропленням домогтися не вийти. Також можна запрограмувати обсяг витрачається води і періодичність виконуваного кроплення. Вам залишиться тільки вибрати підходящий варіант автополива, а всю роботи виконає встановлений компанією «ІПАР-ЮГ» обладнання.

Системи автоматичного поливу найчастіше застосовують в парках і зонах відпочинку для рівномірного і заздалегідь запланованого поливу газону. Вони також практично незамінні в дендрапарках або оранжереях, для існуючих тут екосистемах з їх певним рівнем вологості. Найчастіше застосовується і в фермерських господарствах, які вирощують сільгоспкультури - злаки, фрукти або овочі.

Монтаж систем автоматичного крапельного поливу здійснюється тільки кваліфікованими фахівцями компанії. На все обладнання, що використовується надається офіційна гарантія. Саме тому ви можете бути впевнені в найвищій якості, а також в тривалій і безвідмовної експлуатації продукції.

Вуличне освітлення.

«ІПАР-ЮГ» пропонує наступні види освітлення:

  1. Сучасне вуличне освітлення
  2. Системи для управління світлом
  3. ландшафтне освітлення
  4. Підводне освітлення
  5. різні прожектори
  6. Садово-паркове освітлення
  7. Різноманітне декоративне освітлення
  8. Світлодіодні лампочки

Сучасне вуличне освітлення   Системи для управління світлом   ландшафтне освітлення   Підводне освітлення   різні прожектори   Садово-паркове освітлення   Різноманітне декоративне освітлення   Світлодіодні лампочки

Якість, зручність і ефективність - ось основні критерії сучасних світильників. Сьогодні навіть не потрібно кожного разу вставати і натискати на вимикач, щоб включити світло. Безліч зручних датчиків дозволяє запалювати світло автоматично, роблячи повсякденне життя трохи комфортніше. Наприклад, датчики-детектори здатні включати лампу при наявності недостатньої освітленості денним світлом під час входу в кімнату.

Наприклад, датчики-детектори здатні включати лампу при наявності недостатньої освітленості денним світлом під час входу в кімнату

Замість давно звичних нам всім ламп розжарювання сьогодні для вуличних світильників нерідко застосовують і люмінесцентні лампи, поєднуючи їх з датчиками освітлення. Даний підхід дозволяє включати світло тільки в ті моменти, коли він необхідний, скорочуючи при цьому споживання електроенергії. Люмінесцентне освітлення цікаво також тим, що дозволяє вибрати відтінок світла, створюючи можливість виділити їм певні зони на вулиці.

Вуличне освітлення повинно підбиратися індивідуально з урахуванням безлічі факторів - використовуваної архітектури і стилю оформлення будинку і ділянки, розташуванню і наявності огорожі, а також високих рослин і дерев, здатних поглинати значну частину світу. Потрібно також вибрати необхідний тип датчиків освітлення для формування більш комфортного освітлення і економії коштів на електроенергії. Адже витрати на освітлення є найчастіше є досить значними.

Система туманоутворення.

Наша система туманоутворення є однією з кращих серед машин невеликого розміру. Вона акцентована на високий сегмент ринку і має наступні очевидні переваги:

  • Сучасний дизайн
  • безшумний
  • зважених насоси
  • Високий рівень фільтрації
  • Смарт функції: автоматичне відключення і встановлений автоматичний датчик вологості

1 кг туману по своїй теплоємності можна порівняти з 7 кг льоду. Для найкращого ефекту охолодження повітря потрібно розмістити системи туманоутворення по периметру всієї території, яку треба охолодити. Це фактично дозволить отримати завісу з туману. Тоді в момент випаровування виробленого туману опускається температура повітря всередині периметра, одночасно з цим «завісу» створює бар'єр, який стримує гаряче повітря разом зі всілякими комахами, а також пилом, залишаючи їх поза охолоджувальної території.

Сфери використання системи туманоутворення дуже різноманітні:

  • ресторани, кафе
  • охолодження внутрішніх двориків котеджів і готелів
  • відкриті веранди
  • виробничі приміщення, будівельного майданчика
  • ландшафтний дизайн
  • зимові сади
  • теплиці
  • підприємства АПК і т.п.

Послуги із благоустрою й озеленення

Системи туманоутворення - це найбільш економічно вигідне рішення для зниження температури повітря на відкритих майданчиках і, одночасно, додання декоративного ефекту, а також зволоження повітря в промислових і торгових об'єктах, в супермаркетах і громадських місцях, в парках і басейнах, у винних погребах, парниках або теплицях.

Системи туманоутворення - це найбільш економічно вигідне рішення для зниження температури повітря на відкритих майданчиках і, одночасно, додання декоративного ефекту, а також зволоження повітря в промислових і торгових об'єктах, в супермаркетах і громадських місцях, в парках і басейнах, у винних погребах, парниках або теплицях

Зберігання, зволоження, захист.

Туманообразование застосовується і для поглинання всіляких неприємних запахів, таких як: звалища, сельхозпостройкі, ресторани і кафе, хімзаводи і склади. Система туманоутворення можна застосовувати і для зв'язування багатьох шкідливих летючих речовин, таких як: двоокис вуглецю або метан, аміак і сульфід водню. Туман вельми успішно бореться з запиленістю, комарами і іншими комахами, ультрафіолетовим випромінюванням, можна використовувати для охолодження овочів або тварин.

«ІПАР-ЮГ» - сучасні системи поливу, освітлення і туманоутворення.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама