Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Китайське ворожіння на монетах?

  1. Китайське ворожіння на монетах по книзі змін

Старовинне китайське ворожіння на монетах допомагає людині знайти відповідь на питання, які виникають, дозволяє дізнатися, як вийти зі складної ситуації і в якому напрямку потрібно діяти. Для ворожіння використовується книга змін, що складається з 64 гексаграмм, при цьому у кожної є своє певне тлумачення.

Китайське ворожіння на монетах по книзі змін

Для проведення ворожіння необхідно взяти аркуш паперу, ручку і три монетки, які можуть бути звичайними або декоративними. Якщо ви хочете часто звертатися до книги змін, то виділіть три монети одного номіналу і використовуйте їх тільки для ворожіння . Для початку задайте книзі питання, на який хотілося б отримати позитивну або негативну відповідь. Важливо, щоб прохання стосувалося конкретної ситуації, і не було абстрактним. Необхідно по черзі або разом підкидати монети і дивитися на результат. Якщо більшість монет випало орлом вгору, то потрібно провести на папері суцільну лінію, а якщо решкою ​​- то переривчасту. Загалом, підкиньте монети шість разів. Проводити лінії слід, рухаючись від низу до верху, що символізує собою певний розвиток ситуації. Значення китайського ворожіння на монетах можна знайти тут .

Щоб отримати максимально правдиву інформацію, необхідно враховувати такі правила:

  1. Не можна питати один і той же питання, особливо якщо вам просто не сподобалося отримане тлумачення гексаграми.
  2. Не варто приступати до ворожіння і задавати питання, які пов'язані з бажанням нашкодити комусь. В такому випадку можна не розраховувати на правдиву відповідь, причому книга може образитися надовго.
  3. Приступати до древнього китайського ворожіння на монетах необхідно в хорошому настрої і тільки з позитивними думками. Важливо, щоб поруч нікого не було, і дотримувалася тиша.

Враховуйте, що ворожіння не є вироком і навіть з негативної інформації варто просто зробити правильні висновки і врахувати дані рекомендації.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама