Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

"Що він думає про мене": ворожіння на ставлення людини

  1. Любовний ворожіння на кавовій гущі
  2. Ворожіння на воску про ставлення людини
  3. Ворожіння за допомогою листка і ручки

Дізнатися все про ставлення вподобаного чоловіка не так складно, як здається. Допоможуть нескладні ворожіння, з якими впорається кожна.

Звичайно, не тільки ворожіння допомагає дізнатися все про те, як чоловік ставиться до жінки, яка в ньому так зацікавлена. існують різні хитрощі з області психології . Можна і прямо запитати у вашого коханого про те, що він до вас відчуває. Але якщо такі методи вам з якоїсь причини не підходять, ви можете вдатися і до перевірених способів ворожіння.

Любовний ворожіння на кавовій гущі

На кавовій гущі ворожать не одне століття. Поряд з гадальними картами, кава - старовинний атрибут ворожок і провидців. Але для ворожіння на любов підійде не всякий кави. В першу чергу, він повинен бути натуральним, чи не розчинним. Готувати каву і пити його повинна тільки ворожбитів - збиратися за чашкою і гадати разом з подругою не вийде, вийде приємна розвага, але істина залишиться прихованої. Кава повинна бути без домішки молока, цукру або спецій.

Кава потрібно заварювати в гуртку без візерунків і з рівними краями. Приготувавши каву, дайте йому трохи постояти, але не зовсім охолонути. Налаштуйтеся на потрібну хвилю, візуалізують образ людини, чиє ставлення до себе ви хочете дізнатися. Далі, тримаючи кухоль у лівій руці, випийте кави, залишивши на денці зовсім небагато напою і гущу. Потім струсіть гущу круговим рухом проти годинникової стрілки і переверніть кухоль денцем вгору на заздалегідь приготоване біле блюдце - також без візерунка. Дайте кави стекти і уважно розгляньте візерунки на денці і на стінках кружки.

Дайте кави стекти і уважно розгляньте візерунки на денці і на стінках кружки

Сонце, серце, кола і овали говорять про взаємний інтерес і симпатії до вас. Хрест - знак невдачі: на даний момент почуття, які ви відчуваєте до цієї людини, не взаємні або ж перед вами стоять приховані перешкоди. Про позитивні моменти говорять благородні тварини, ті, з якими у вас пов'язані позитивні асоціації. Наприклад, птах або кілька птахів - свідоцтво швидких звісток: таємне перестане бути явним, і ви самі все дізнаєтеся про його почуттях. Про негативний розвиток подій зазвичай свідчать тварини, які вважаються поганими провісниками, наприклад свині, рептилії, павуки. Так що зигзагоподібні лінії, подібні до вужів, або свинячий п'ятачок нічого хорошого, на жаль, не обіцяють. Якщо ви бачите двоголового звіра - ситуація двояка, рано робити висновки, необхідно чекати і не квапити події. Квітка або кілька - романтичний знак. Дерево каже, що посіяні сходи скоро зійдуть, і багато що залежить від ваших дій зараз. Хмари свідчать про неясності намірів: чоловік сам не знає, чого від вас хоче. Конверт значить, що чоловік думає про вас і мріє заговорити. Знаки, пов'язані з переміщенням, такі як літак, чемодан, автомобіль, колесо, кажуть про динаміку ситуації. Про суперниці застерігають фігури, схожі на жіночий силует або профіль.

Важливий аспект такого ворожіння - ваша особиста тлумачення. Ви можете розглянути в кавових знаках той символ, який нічого не означає для стороннього, але багато що означає для вас. Наприклад, якщо ви гадаєте на колегу, а за день до цього у нього було до вас недвозначні знаки уваги, навіть пов'язані з роботою символи (наприклад, розлучення нагадали вам офісний хмарочос) говорять про його романтичному інтерес. А якщо з коханим ви перетинаєтеся на тренуванні в спортзалі, все ті ж символи підказують, що кар'єра для нього знаходиться на першому місці, та й вам варто зосередитися на своїй самореалізації. Чи не тлумачте символи буквально, і тоді ви зможете «рахувати» всю картину без фальші.

Ворожіння на воску про ставлення людини

Таке ворожіння теж досить відомо. Вам будуть потрібні: свічка, біла ємність з водою (підійде невелика тарілка без візерунка), чайна ложка, ніж, а також фото улюбленого - без нього правдивості домогтися буде складно. Фотографію можна знайти в соціальних мережах і роздрукувати.

Для ворожіння дочекайтеся заходу сонця. Поставте фотографію на столі так, щоб розташуватися навпроти. Ємність повинна знаходитися між вами. Візьміть в ліву руку ніж і обережно відріжте трохи воску від свічки, так, щоб його можна було розтопити в чайній ложці. Дотримуйтесь акуратність і не ображати. Потім запаліть свічку, встановіть її ближче до вас, розплавте віск в ложці і одним рухом виплесніть його в ємність. За застиглої фігурі визначають результат, тлумачачи його так само, як і в попередньому ворожінні на каву.

Важливо: не викидайте свічку, їй краще дати догоріти незалежно від результату. Можна запалити її кілька разів для залучення успіху і любові . А ось від воску і від фото можна позбутися. так як свою службу вони вже співслужили.

Ворожіння за допомогою листка і ручки

Це ворожіння також допоможе дізнатися про ставлення до вас чоловіки. Візьміть білий листок паперу без клітки або лінійки. Намалюйте по центру середніх розмірів коло. Потім намалюйте всередині коло поменше.

Далі вам потрібно червона нитка. Прив'яжіть ручку до неї, розташуйте її над листом на зразок маятника. Нитка тримайте в лівій руці. Зосередьтеся на думки про кохану, розгойдайте ваш маятник і повільно опускайте ручку, поки її друкарська частина не торкнеться листа.

Якщо ручка зупинилася в центрі кола, ви близькі до мети, і чоловік, на якого ви гадаєте, до вас небайдужий. Якщо ручка виявилася там, де проходять межі великого кола, ситуація двояка: він може відчувати до вас симпатію, але з якоїсь причини не робити перший крок, наприклад, будучи не впевненим у своїх або в ваших почуттях. Якщо ручка зупинилася поза колом - поки його ставлення до вас максимум дружнє.

Ворожіння на любов допомагають дізнатися, зацікавлений в вас ваш обранець, вважає себе просто другом або перебуває в байдужості. Але в кінцевому підсумку ворожіння - це лише спосіб трохи підняти завісу над істиною. Вирішувати свою долю будете тільки ви. Не упускайте знаки, які подає Всесвіт ,

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама