Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Значення лінії шлюбу і дітей на руці

  1. Де шукати позначку?
  2. Варіанти відміток долі про заміжжя
  3. Що можна дізнатися за відмітками про дітей?

Ворожіння по лініях (хіромантія) має досить довгу історію Ворожіння по лініях (хіромантія) має досить довгу історію. Протягом багатьох років люди накопичували знання про те, що значить кожна мітка, розташована на руці, і як вона впливає на долю людини. Тому багато хто, прагнучи більше дізнатися про своє майбутнє, звертаються до досвідчених хіромантів. Поворожити по долоні можна самостійно, вивчивши основи науки. Сьогодні ми ознайомимо вас з тим, що обіцяє лінія шлюбу на руці. А також, як за допомогою неї отримати відповіді на питання з приводу заміжжя, кількості дітей у шлюбі.

Ворожіння по долонях без поглиблених знань всіх нюансів хіромантії 100% результат дати не може. Отримати більш достовірні дані можна, вивчивши один з аспектів, який цікавить вас більшою мірою. Швидше за все, новачкам пророкування в повністю розгорнутому вигляді скласти не вийде. Щоб знати, яке значення і таємний сенс несуть нам лінії на долонях, потрібно набратися терпіння і освоїти інформацію з даної статті.

Розташована на руці лінія шлюбу (вона ж - лінія заміжжя і любові), відображає не тільки формальні взаємини, а й ті реальні переживання, які залишили вагомий слід в пам'яті.

Де шукати позначку?

Згідно хіромантії, відмітка, яка розташована на горбку Меркурія між лінією серця і підставою мізинця, несе інформацію про шлюб Згідно хіромантії, відмітка, яка розташована на горбку Меркурія між лінією серця і підставою мізинця, несе інформацію про шлюб. По ній можна судити про його тривалості і кількості дітей. Це поперечна риса з початком у ребра кисті руки і йде вглиб направляючої.

Подібних відміток на вказаній ділянці долоні може бути кілька. Вони можуть відображати кількість одружень, вказувати про їхню приналежність до певного періоду життя ворожбитів. Можна отримати результати з урахуванням того, який вік в даний момент життя у володаря кінцівки.

Якщо перші «надсечкі» долі беруть початок приблизно посередині відрізка між підставою мізинця і лінією серця, ворожіння говорить про приналежність взаємин до вікової категорії в 20-25 років. Розташовані вище риски мають значення більш пізніх відносин.

Однак це трактування аспекту заміжжя необхідно брати до уваги більш молодим людям. Пояснюється це тим, що з плином років структура шкірних покривів на долонях може спотворюватися. Це, в свою чергу, може значно відбиватися на результатах, які покаже ворожіння по руці.

З урахуванням описаного вище, у тих, хто зважився взятися за такого роду прогнозування майбутнього, може цікавити питання: «На якій руці варто шукати лінію любові?». Варто відзначити, що позначки на лівій руці завжди відрізняються від розташованих на правій. Але все ж достовірне значення про заміжжя, кількості дітей будуть містити напрямні «робочої» руки. Так, наприклад, лівшам варто дивитися на долоню лівої кисті, а правші - правою. Хіромант з досвідом може скласти прогноз, судячи з позначок обох кінцівок.

https://youtu.be/3z3VIJeHbT0

Варіанти відміток долі про заміжжя

Лінії, значення яких вказує, яким по тривалості буде шлюб, і скільки дітей буде у ворожбитів, можуть бути різних видів Лінії, значення яких вказує, яким по тривалості буде шлюб, і скільки дітей буде у ворожбитів, можуть бути різних видів. Також як відбитки пальців, розмітка долонь індивідуальна. Кожна з відміток несе інформацію про конкретну людину. Тому, варто уважно вивчити напрямок, глибину відміток, кількість розгалужень.

Залежно від різновидів лінії шлюбу, ворожіння може нести таке значення:

  • Якщо лінія шлюбу має чітко виражене положення на долоні, це може означати заміжжя з ймовірністю в 80-90%.
  • Якщо направляючу досить складно розгледіти, можна припустити наявність романтичної зв'язку в певний період життя.
  • Розташована прямо довга напрямна означає, що результатом одруження стане довга, щасливе подружнє життя.
  • У випадках, коли відмітка розірвана, це може вказувати на розлучення, або розставання закоханих.
  • Якщо ж відміток долі про заміжжя у вигляді рисок немає, або є одна напрямна, різко прагне обігнути підставу мізинця, можна припустити про малоймовірність укладення шлюбу.
  • Коли відмітка розташована на руці у вигляді хвилястої лінії, це може свідчити про часті сварки і сварках між подружжям.

Що можна дізнатися за відмітками про дітей?

За кількістю розташованих бічних відгалужень, можна судити про те, скільки дітей буде в шлюбі, приблизно в який вік За кількістю розташованих бічних відгалужень, можна судити про те, скільки дітей буде в шлюбі, приблизно в який вік. Можливо навіть, визначення статі дитини.

Наприклад, невеликі відростки, які направляються перпендикулярно (під нахилом) вгору від основної лінії, позначають нащадків. Вони вказують на можливу вагітність. Народження ж дитину буде повністю вашим рішенням.

Пол майбутніх дітей можна теж дізнатися, ретельно аналізуючи ці рисочки.

Якщо відмітка буде ледве виділятися, можливо, ви народите дівчинку. Якщо мітки чітко видно, швидше за все, буде хлопчик. Але пам'ятайте, що самостійне ворожіння по руках без досвіду в подібних заняттях може бути приблизними.

Де шукати позначку?
Де шукати позначку?
Що можна дізнатися за відмітками про дітей?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама