Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Болить горло у годуючої мами

Така ситуація, коли у мами, що годує болить горло, зустрічається досить часто, однак що робити, знає далеко не кожна жінка Така ситуація, коли у мами, що годує болить горло, зустрічається досить часто, однак що робити, знає далеко не кожна жінка. Давайте розглянемо цю ситуацію докладніше і розповімо про принципи лікування болю в горлі при здійснюваному грудному вигодовуванні.

Як необхідно діяти при появі болю в горлі у годуючої?

В першу чергу необхідно сказати, що прийом будь-якого роду лікарських засобів в даний період повинен бути узгоджений з лікарем. Вся справа в тому, що більшість препаратів, точніше їх компоненти, можуть частково потрапляти в грудне молоко, що робить негативний вплив на здоров'я малюка.

З причини описаного вище факту, нерідко мами цікавляться у лікарів про те, чи можна взагалі годувати грудьми, якщо болить горло. Варто скасувати, що подібне порушення ні в якому разі не може бути протипоказанням для годування грудьми.

Що ж стосується безпосередньо лікування, то, мабуть, єдиним можливим варіантом можуть бути полоскання ротової порожнини.

Що можна використовувати для лікування болю годуючим жінкам?

Відповівши на питання щодо того, чи можна мамі годувати дитину грудьми, якщо болить горло, перерахуємо основні засоби, які можуть використовувати для лікування.

Найбільш безпечним, і до того ж ефективним засобом в такій ситуації, є сольовий розчин. Для того щоб його приготувати, краще брати морську сіль (при відсутності підійде і кухонна), яку беруть з розрахунку на 100 мл кип'яченої води 1 чайну ложку. Для більшого антисептичний ефекту можна додати 1-2 краплі йоду. Даним розчином полоскання проводять кожні 2 години. При цьому за один сеанс необхідно витратити весь приготовлений розчин.

Як засіб для полоскання можна використовувати і харчову соду, якої на 100 мл води знадобиться всього 1/2 чайної ложки Як засіб для полоскання можна використовувати і харчову соду, якої на 100 мл води знадобиться всього 1/2 чайної ложки.

Говорячи про те, чим можна лікувати горло у годуючої мами, коли воно сильно болить, не можна не згадати антисептичні розчини. Найбільш поширеним є фурацилін. Можна купити готовий, а можна зробити його самостійно. Досить сильно подрібнити 2 таблетки препарату і потім пересипати порошок в стакан з теплою водою, після чого розмішати до повного розчинення. Полоскання проводять також через кожні 2 години.

Як необхідно діяти при появі болю в горлі у годуючої?
Що можна використовувати для лікування болю годуючим жінкам?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама