Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Декоративний (штучний) камінь для внутрішньої обробки

Ще в давні часи декоративний камінь вважався цінним матеріалом

Ще в давні часи декоративний камінь вважався цінним матеріалом. Камінь використовували в якості будівельного матеріалу для створення культових споруд. Найвідомішими видами популярних каменів є: травертин, вапняк, лабрадорит. А також до них відносяться: габро, базальт, граніт, діабаз, піщаник і мармур. Цей облицювальний камінь дуже міцний і стійкий до механічних впливів. Він довговічний, висловлює незвичайну текстуру і піддається поліровці.

У давнину люди не мали супутніх знарядь праці, тому використовували м'які камені такі як: піщаник, вапняк, У давнину люди не мали супутніх знарядь праці, тому використовували м'які камені такі як: піщаник, вапняк,   травертин і мармур травертин і мармур. У наш сучасний час, при великому розширенні технічних можливостей, обробляти тверді різновиди декоративного каміння для внутрішньої обробки стало доступно і стандартизовано. Облицювальний камінь - це древнє гірське утворення. Йому дали назву - твердий декоративний камінь. Через те, що камінь дуже близько розташований до поверхні його видобуток відбувається відкритим способом і тільки вапняк добувають шахтним способом.

Для того щоб добути камені, в кар'єрах проводять розкривні роботи і знімають верхній шар осадових порід. Від кам'яного тіла відокремлюють великі блоки, призначені для ведення монументальних робіт або для розпилювання та шліфування. Щоб застосувати вибухові снаряди бурять маленькі свердловини, їх називають шурфи.

Декоративний камінь для внутрішньої обробки - це вид штучного облицювального каменю імітує фактуру видобутого в природних умовах каменю. Він необхідний в тих випадках, коли всередині приміщень потрібно зробити облицювання: дверних прорізів, камінів, стін, різних колон і потрібних деталей інтер'єру.

Штучний камінь для внутрішньої обробки виготовлений із суміші природного матеріалу, в яку входить: гіпс високої марки і спеціальні екологічно чисті наповнювачі. Основні його переваги полягають в тому, що штучний камінь за вагою в кілька разів легше натурального, його легко обробляти і дуже просто укладати. По своїй міцності він не поступається каменю, здобутому в природних умовах. Якщо після монтажних робіт відбулися якісь зміни в кладці або вам довелося прокласти труби або зробити перепланування квартири, і вона порушилася, то її дуже легко замінити новим каменем. Його можна придбати на торговому ринку, за фактурою і кольором не відрізняється від колишнього, чого не скажеш в порівнянні з натуральним каменем.

Камінь, виготовлений штучним шляхом, застосуємо при обробці камінів, його головна перевага - при сильному нагріванні не виділяє диму і абсолютно не горючий і при його укладанні можна користуватися термостійким клеєм. Штучний камінь для внутрішньої обробки укладається двома способами - це розшивання швів або наклеювання плиток на потрібний об'єкт близько один до одного без зазору. Він не потребує додаткової прокраске і йому не потрібен спеціальний догляд в експлуатаційному періоді.

Декоративний матеріал дуже красиво виглядає, якщо їм облицьовані стіни і підлоги великих приміщень Декоративний матеріал дуже красиво виглядає, якщо їм облицьовані стіни і підлоги великих приміщень. Він дуже практичний, не втрачає виду, йому не потрібен косметичний ремонт і навіть спеціальний догляд. При оформленні інтер'єру вставки з каменю, декоративні панно, звичайно ж, по своїй красі не зрівняються з просто обклеєними шпалерами або фарбують фарбою стінами. Дуже красиві арки, віконні прорізи і двері, обрамлені штучним каменем.

Використовуючи крупнозернистий камінь при обробці камінів, арок і оформленні внутрішнього інтер'єру приміщення, у вас створюється відчуття, що ви стикнулися з ароматом старовини. Дуже відрізняє цей камінь - його різнобічна колірна гамма. Штучним каменем можна декорувати основи підлогових підставок для квітів або обладнати «куточки живої природи». Єдиний недолік каменю - це подряпини, але його завжди можна замінити новим.

Єдиний недолік каменю - це подряпини, але його завжди можна замінити новим

Матеріали для внутрішнього оздоблення - будинки, приміщень. Внутрішнє оздоблення будинку вимагає особливого дизайнерського підходу, поєднаного зі смаками мешканців. Просто так зробити нічого не вийде, тому що потім мешканці ...

Просто так зробити нічого не вийде, тому що потім мешканці

Внутрішнє оздоблення будинку своїми руками. Незалежно від того якими спонукальними причинами продиктовано ваше бажання зробити внутрішню обробку своїми руками ви повинні розуміти, що це зажадає ...

Незалежно від того якими спонукальними причинами продиктовано ваше бажання зробити внутрішню обробку своїми руками ви повинні розуміти, що це зажадає

Утеплення (теплоізоляція) стін дерев'яного будинку за допомогою утеплювачів. Теплий затишний будинок - мрія кожного господаря. Ось тільки не завжди вдається такий будинок побудувати.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама