Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Просочення антисептик для дерева від гниття і вологи

  1. Ціна просочення антисептика для дерева від гниття і вологи Савой ДС
  2. Купити просочення для дерева від гниття і вологи
  3. Безбарвна просочування для дерева для зовнішніх робіт
  4. Універсальна просочення для дерева для внутрішніх робіт
  5. Просочення для дерева від гниття і вологи концентрат

Безбарвна просочування антисептик для дерева глибокого проникнення Савой ДС . Це екологічно безпечне супер засіб для обробки і захисту будь-якого дерева і деревини від хвороб, заражень грибком, цвілі і комах. Просочення концентрат містить в своєму складі все необхідне для цього - інсектициди, фунгіциди, біоциди, іони міді. Рекомендуємо універсальну просочення для дерева від гниття і вологи для зовнішніх і внутрішніх робіт купити за ціною виробника в Москві, СПБ, Єкатеринбурзі, Красноярську, Новосибірську, Ростові, Мінську, Алмати, Кишиневі та інших містах Росії.

Савой ДС

Ціна просочення антисептика для дерева від гниття і вологи Савой ДС

Ціна просочення антисептика для дерева від гниття і вологи Савой ДС в роздріб 1100 рублів за кілограм. Ціна при дрібному опті: від 300 до 500 кг - 1050 руб, ціна при середньому опті до 1000 кг - 1000 руб, до 1500 кг - 950 руб, ціна при великому опті від 1 501 кг - 900 рублів за кілограм. Розфасовка: флакони 1,5 кг, каністри по 7 кг, 15 кг, 30 кг, бідон 60 кг, бочка 310 кг, куб 1550 кг. Купити оптом чи вроздріб універсальну просочення антисептик для дерева для зовнішніх і внутрішніх робіт Савой ДС за ціною виробника ви можете в Москві, Єкатеринбурзі, Алмати, Санкт-Петербурзі, Кишиневі, Мінську, Ростові-на-Дону, Красноярську, Нижньому Новгороді, Кемерово, Іркутську, Казані, Кургані, Барнаулі, Калузі, Уфі, Челябінську, Тюмені, Абакані, Йошкар-Олі, Саяногорську, Новочебоксарске, Чебоксарах, в яких Конферум відкрив свої філії та представництва , Які виконують функції магазинів, і у наших партнерів в інших містах Росії.

Купити просочення для дерева від гниття і вологи

Універсальна просочення для дерева від гниття і вологи, антисептик Савой ДС має широкий спектр дії. Він і захищає, і лікує деревні будівельні матеріали - дерево, вагонку, брус тощо від захворювань грибний, бактеріальної природи і комах. Безбарвна просочування концентрат для дерева позбавить дерев'яну споруду від таких вкрай неприємних речей, як мох, цвіль, синява, жуки, личинки і так далі за списком. Її можна успішно застосовувати також лікування дерева від різних поразок, пов'язаних з мікробіологічними, біоцидним, фунгіцидною, альгіцидною і інсектицидною вражаючою дією. Безпечну для людини і навколишньої природи просочення для дерева можна з рівною часткою застосовувати як для зовнішніх, так і для внутрішніх робіт. Концентрат не має кольору і зручний в застосуванні. Купити просочення для дерева від гниття і вологи можна не тільки в представництві компанії, але і на сайті, зв'язавшись з нами в будь-який момент.

Безбарвна просочування для дерева для зовнішніх робіт

Безбарвна просочування для дерева для зовнішніх робіт Савой ДС в своєму складі містить інсектициди, які вбивають шкідників деревини та добре протистоять комахою. Проти неї також безсилі грибки, мохи, лишайники, бактерії. Це просочення концентрат для дерева і надійна антисептична захист в одному флаконі. Деревне будівельний матеріал схильний до впливу кількох вражаючих факторів, тому важливо і захищати його не локальна, а комплексно, використовуючи препарат широкого спектра дії, такий як універсальна просочення антисептик для дерева від гниття і вологи Савой ДС. Комахи, бактерії, грибок, мохи та лишайники частіше діють спільно, тому і боротися з ними треба одномоментно по всьому фронту.

Універсальна просочення для дерева для внутрішніх робіт

Незважаючи на свою високу ефективність, безбарвна просочування концентрат для дерева Савой ДС є однією з найбільш безпечних і нешкідливих на вітчизняному ринку. Вона не фіто токсична. Тому їй з рівною часткою можна назвати як просоченням для зовнішніх робіт, так і просоченням для дерева для внутрішніх робіт в приміщенні. Вона послужить вам добру службу при будівництві нових та захисту, ремонті старих будівель з дерева - будинків, лазень, сараїв, внутрішніх та інших конструкцій і споруд з дерева. Її можна застосовувати в якості універсальної просочення антисептика для будь-яких дерев'яних будівельних матеріалів.

Просочення для дерева від гниття і вологи концентрат

Термін служби захисної дії просочення для дерева від гниття і вологи Савой ДС, в комплексі з водовідштовхувальним покриттям серії Екодел при подвійний обробці не має терміну давності. Просочення концентрат для дерева забезпечує ефективний захист від цвілі, лишайників, грибів, мохів і бактерій на необмежений термін. Якщо ви боретеся проти комах, то через рік обробку антисептиком треба повторити. Просочення для дерева для зовнішніх і внутрішніх робіт Савой ДС пожаробезопасна, негорюча. До її складу входять іонна мідь, ПАР, біоциди, змочувач, інсектициди, фунгіциди, стабілізатори. Засіб належить до малонебезпечних речовин, має IV (мінімальні) клас небезпеки. Універсальна просочення концентрат для дерева має унікальні можливості і широким захисною дією від вражаючих будівельні матеріали біологічних факторів.

Декоративна просочення з ефектом мокрій поверхні Екодел-3

Антивандальне покриття стін, фасадів лаком

Гідрофобна просочення для дерева, бетону Екодел-2

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама