Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Скільки коштує обробка лазні зсередини

Внутрішнє оздоблення лазні являє завершальний етап з будівництва, який є одним з найбільш відповідальних. І нижче ви дізнаєтеся, скільки коштує обробка лазні зсередини і як її зробити, щоб вона була стильною і якісною.

І нижче ви дізнаєтеся, скільки коштує обробка лазні зсередини і як її зробити, щоб вона була стильною і якісною

Кожен з елементів оздоблення «працюють» на досягнення наступних цілей:

  • безпеку;
  • збереження тепла;
  • опір високих температур і вологи.

безпеку;   збереження тепла;   опір високих температур і вологи

У великій мірі збереження тепла допомагає грамотно встановити двері і вікна. Віконні отвори в лазні виглядають як прямокутники невеликого розміру, витягнуті по горизонталі. На них монтується подвійне скління, а якщо товщина стін дозволяє, то використовують склопакети. Для провітрювання монтують кватирки невеликих розмірів.

Для провітрювання монтують кватирки невеликих розмірів

За розміром двері в лазні має менші розміри, ніж стандартна. Вона завжди відкриваються назовні і конструктивно складається тільки з однієї стулки. Її виробляють щільною, герметичній з використанням якісної теплоізоляції. Її внутрішня поверхня просочується оліфою, збільшуючи тим самим водонепроникність. На двері монтують дерев'яні ручки, про які не можна обпектися.

Варто сказати, що внутрішня обробка лазні завжди йде за принципом «знизу вгору», а саме від статі до стелі. Оздоблювальні матеріали повинні відповідати таким вимогам:

  • нешкідливість;
  • довговічність;
  • відсутність шкідливих речовин, які виділяються при нагріванні;
  • висока стійкість до підвищеної вологості, перепаду температур;
  • приємний колір.

Для обробки лазні пропонується маса різних будівельних матеріалів і варіантів від їх використання.

Як порід для обробки дерев'яної лазні всередині добре підходить кедр, липа, дуб, осика, ясен, модрина. Найприйнятнішим за вартістю і поширеним варіантом є застосування липи. Вона має лікувальні властивості і виділяє приємний запах для людини, переносить високу температуру, не виділяє смолу та інші речовини, а також не втрачає колір протягом багатьох років експлуатації. Липою варто обробити стелю, стіни і лежаки.

Липою варто обробити стелю, стіни і лежаки

Такі тверді породи як ясен і дуб сильно нагріваються при невисоких температурах, втрачають свій колір, відносяться до дорогих матеріалів. Зазвичай з твердих порід радимо робити ковші для дверей, води, тазик і сходи.

Зазвичай з твердих порід радимо робити ковші для дверей, води, тазик і сходи

Чому краще звернутися за допомогою до фахівців:

  • послуга по виїзду для розрахунку площі і підготовка стіни надається безкоштовно;
  • ціни на всі оздоблювальні матеріали більш вигідні, так як закуповуються компанією оптом;
  • доставка всіх матеріалів і устаткування - безкоштовно;
  • гарантійні зобов'язання.

Високоякісна обробка мийної

Мийну кімнату ще прийнято називати «передбанник», а що сусідить розташування парилки з нею економить гроші і дає можливість легко і зручно встановити каналізацію. Найпростішим і мудрим варіантом буде бетонну підлогу. На етапі розробки подбайте про його бетонному покритті. Зазвичай для його обробки застосовують мозаїку або плиту.

Зазвичай для його обробки застосовують мозаїку або плиту

Подібне оформлення забезпечить довговічність і не завдасть труднощів, щоб помити приміщення і прибрати.

Якщо у вас в передбаннику багато простору, то ви зможете встановити туди душову кабіну. На ринку існує велика кількість самих різних душових кабін, басейнів або міні-джакузі, а також ми зможемо зробити і підігнати її згідно ваших розмірів.

Це наймокріше і спекотне банний приміщення, де надаються екстремальні ситуації - наприклад, опіки при контакті шкіри з гарячою полицею. З цієї причини для обробки вибирають найбезпечніші і міцні матеріали. До їх числа належить «вагонка», виготовлена ​​з деревини листяних порід - вона нагрівається слабо і не виділяє смоли під дією гарячого повітря. Осика, клен, береза, ясен відмінно підходять для парної. Для палиць рекомендується липа, а для підлоги - модрина. Дошки залишають в первісному вигляді, не завдаючи на них лаки або інші декоративні склади. ДСП, лінолеум і пластик в парильні заборонені.

ДСП, лінолеум і пластик в парильні заборонені

Послуги (вартість за кв.м по підлозі) Вартість в рублях Переробка лазні зсередини від 2600 Оздоблення лазні новобуд від 3700 Оздоблення лазні з дизайнером від 4500 Оздоблення лазні по євро технології від 5300 Якщо раптом ви не знайшли цікавлять цін на внутрішню обробку лазні, то завжди можна задати нам питання через форму зворотного зв'язку і ми відповімо вам в стислі терміни.

Можливо Вам буде також интерестно:

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама