Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Внутрішнє оздоблення балконів і лоджій під ключ: ціни, фото

  1. Що вважається переплануванням балкона?
  2. Кімната на балконі / лоджії
  3. Зона відпочинку
  4. Робочий кабінет або майстерня
  5. Спальня на балконі
  6. Дитяча кімната
  7. етапи обробки
  8. Матеріали для обробки балкона всередині

Хочете розширити житловий простір своєї квартири, додавши до нього невелику, але теплу і затишну кімнату? Компанія «Вікна Петербурга» допоможе вам в цьому, взявши на себе всі необхідні крім скління роботи. Ми професійно утеплимо стінки, підлогу і стелю, а також виконаємо фінішну обробку.

Що вважається переплануванням балкона?

У тому випадку, коли внутрішня обробка не пов'язана з переплануванням, тобто коли не відбувається перенесення віконного або дверного отвору, видалення перегородки, а тим більше частини несучої стіни, або зведення нової перегородки, ніякі узгодження не потрібні. В межах балкона або лоджії ви маєте право на будь-які перетворення, якщо вони не пов'язані зі зміною розмірів балкона. Перед початком робіт ми проводимо обстеження стану балконної плити. Якщо вона може витримати вагу, збільшений за рахунок віконних рам і заходів з утеплення, тоді немає ніяких перешкод до виконання внутрішньої обробки балкона. В іншому випадку доведеться встановлювати потужний зміцнює каркас, який допоможе балконної плити витримувати додаткове навантаження.

Кімната на балконі / лоджії

Додаткове приміщення, в залежності від потреб вашої родини, може використовуватися практично в будь-яких цілях.

Зона відпочинку

Це найбільш поширений варіант використання лоджії або балкона після утеплення. М'які меблі, журнальний столик, декоративні вазони з кімнатними рослинами і грамотно організоване освітлення створять невимушену комфортну атмосферу.

Робочий кабінет або майстерня

Таке приміщення необхідно тому з членів сім'ї, хто постійно або періодично виконує будинку роботи, що вимагають зосередження і акуратності.

Спальня на балконі

На цій посаді балкон використовується поки не дуже часто, проте для однокімнатної квартири перенесення спального місця в нове приміщення часто є оптимальним рішенням.

Дитяча кімната

Якщо площа лоджії дозволяє, з неї вийде затишна, дуже світла і тепла дитяча для вашого малюка, яку можна обставити зробленої за розмірами балкона дитячими меблями.

Обов'язково зверніться в «Вікна Петербурга», щоб розширити життєвий простір своєї квартири і організувати комфортні умови для всіх членів сім'ї.

етапи обробки

До виконання внутрішніх утеплювальних і опоряджувальних робіт можна переходити відразу після установки нового скління . Попередньо рекомендується розробка плану всіх робіт, які необхідно виконати, в тому числі пристрій опалення і прокладку електропроводки. Планування допоможе виробити чітке розуміння очікуваного результату, розробити детальний кошторис проекту, скласти графік і намітити етапність виконання робіт. Як правило, вони здійснюються в наступному порядку.

  1. Очищення внутрішніх поверхонь від старої обробки, вирівнювання стін і підлоги за рахунок закладення сколів і тріщин.
  2. Монтаж каркаса з металевого профілю або дерев'яної обрешітки.
  3. Закладення щілин до повної герметичності балкона, укладання утеплювача .
  4. Монтаж електропроводки і опалення. Оптимальним для балкона є електричний «тепла підлога».
  5. Заливка стяжки підлоги.
  6. Монтаж фінішної облицювання стелі та стін, укладання покриття підлоги.

Нестандартні проектні рішення можуть вимагати включення в цей перелік інших робіт за погодженням із замовником. Паралельно можна проводити зовнішню обробку балкона або лоджії.

Матеріали для обробки балкона всередині

Площа балкона або лоджії, як правило, не дуже велика, проте, дозволяє обладнати досить зручну і затишну кімнату, в якій приємно проводити час відпочинку з книгою або планшетом, працювати або спілкуватися з друзями за чашкою чаю. Для обробки внутрішніх стін і стелі ми використовуємо широкий спектр традиційних та сучасних матеріалів:

  • дерев'яну вагонку;
  • сайдинг;
  • блок-хаус або імітацію бруса;
  • пластикові панелі;
  • гіпсокартон з подальшою поклейкой шпалер, плитки або інший обробки.

В якості підлогового покриття може бути обраний ламінат, лінолеум, керамічна плитка, дерев'яна дошка і т.д.

Детальніше про утеплення балконів


Внутрішнє оздоблення балконів


Що вважається переплануванням балкона?
Що вважається переплануванням балкона?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама