Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Виробництво пластикових вікон

  1. Як відрізнити хороше віконне виробництво від поганого?
  2. Приходьте до нас! Ми розповімо і покажемо, ніж хороші вікна відрізняються від поганих.

виробництво пластикових вікон - складний технологічний процес, що вимагає наявності сучасного виробничого обладнання, якісних комплектуючих, налагодженої системи виробництва, кваліфікованого персоналу.

Як правило, процес виробництва пластикових вікон залишається прихованим від більшості Замовників. Велика частина виробників пластикових вікон просто непредоставляют Замовникам можливості відвідати виробничі цехи. Задумайтесь, чому? В основному, звичайно, від сорому за той бардак, який твориться у них на виробництві.

Ми не станемо втомлювати Вас розповіддю про всі тонкощі виробництва пластикових вікон. Спробуємо пояснити, як відрізнити хороше віконне виробництво від поганого.

Замовити безкоштовну консультацію

Як відрізнити хороше віконне виробництво від поганого?

  • Зверніть увагу на загальний порядок на виробництві. Якщо в цеху бардак, якісних вікон від такого виробництва чекати не доводиться.
  • Киньте погляд на саме виробниче приміщення. Приміщення повинно бути світлим, чистим, добре опалювальним. Це особливо важливо в зимовий період. Процес зварювання ПВХ профілів, з яких виготовляються пластикові вікна, повинен відбуватися при температурі повітря в приміщенні не нижче 16 градусів за Цельсієм. Інакше зварні шви пластикових вікон можуть просто - напросто лопнути. Уявіть до яких витрат це призведе, якщо така напасть трапиться саме з Вашими вікнами.
  • Зверніть увагу на робітників. Навряд чи Ви з першого погляду зумієте розгледіти їх кваліфікацію. Але певні моменти помітити можна. Як вони одягнені? У спецодяг або хто на що доведеться? Чим вони займаються у робочий час? Трудяться на своїх робочих місцях або зайняті розмовами один з одним або перекурами на робочому місці. Відповідальний виробник пластикових вікон серйозно підходить до набору і підготовки персоналу. А вже забезпечити своїх робітників спецодягом і забезпечити дисципліну на виробництві його першочерговий обов'язок.
  • Спробуйте поговорити з ким-небудь з начальства. Зазвичай це начальник цеху, майстер або бригадир. Якщо компанія-виробник пластикових вікон націлена на якісне обслуговування, своїх Замовників, це повинно відбиватися на всіх етапах її діяльності. Всі співробітники компанії, а особливо ті від кого залежить якість продукції, повинні пам'ятати заради кого вони працюють і звідки в кінці місяця беруться гроші для виплати їх заробітної плати.
  • Зверніть увагу на обладнання, на якому виробляються пластикові вікна. Необов'язково бути фахівцем, щоб оцінити середній рівень виробництва, зрозуміти, як збираються Ваші пластикові вікна: на сучасному обладнанні або практично вручну. Так, на багатьох виробництвах досі скла перед складанням склопакетів миються нема на спеціалізованій мийної лінії, а за допомогою газет!

Замовити безкоштовну консультацію

Приходьте до нас! Ми розповімо і покажемо, ніж хороші вікна відрізняються від поганих.

Виробнича лінія компанії Майстер Град з виробництва пластикових вікон знаходиться в місті Алмати, за адресою вулиця Раімбек, 162 «А». Наші цехи завжди відкриті для візиту наших Замовників.

Відвідавши наше виробництво, Ви маєте можливість побачити, як збираються саме Ваші пластикові вікна.

Виробничий персонал компанії Майстер Град проходить обов'язкове навчання і періодичний інструктаж. Ми не тримаємо сезонних робітників. Кожен співробітник, який виготовляє Ваші вікна, обов'язково працевлаштований.

Ваші вікна збираються в просторому світлому цеху на сучасному обладнанні з найкращих комплектуючих. Генеральні партнери компанії МастерГрад це німецька фірма VEKA (один зі світових лідерів виробництва високоякісних ПВХ профілів) і австрійська фірма MACO, що спеціалізується на випуску сучасної, надійної віконної фурнітури.

Замовити безкоштовну консультацію

Як відрізнити хороше віконне виробництво від поганого?
Задумайтесь, чому?
Як вони одягнені?
У спецодяг або хто на що доведеться?
Чим вони займаються у робочий час?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама