Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Перевезення і доставка

  1. За суші, по морю і по повітрю, - ми пропонуємо будь-який вид перевезення, в країні і за кордоном. ...
  2. Повітряний транспорт
  3. Морський транспорт
  4. Упаковка вантажів в ящики
  5. Митниця і законний порядок

За суші, по морю і по повітрю, - ми пропонуємо будь-який вид перевезення, в країні і за кордоном.

Від одного твору мистецтва до пересувних виставок, від сучасної скульптури та до полотен старих майстрів - ми гарантуємо безпечну, точно в призначений час і в ідеальному стані доставку ваших творів мистецтв в пункт призначення.

Ми працюємо з надійними партнерами, пропонуючи вам найбільш зручне рішення і економічний спосіб перевезення.

За додатковою інформацією про перевезення і доставку зверніться до наших фахівців.

Автомобільний транспорт

Автомобільний транспорт

Crown Fine Art використовує власний автомобільний транспорт для перевезення творів мистецтва до місця призначення із застосуванням повітряної підвіски, систем клімат-контролю, віддаленого відстеження і контролю за проходженням транспорту і засобів тривожної сигналізації, у вигляді єдиного стандартного рішення. Фури також обладнані засобами підтримки температури і відносної вологості, в тому числі в найсуворіших умовах, взимку і влітку.

Борючись за зменшення викидів парникових газів в атмосферу, ми все частіше вибираємо автотранспорт з урахуванням екологічних показників і безпеки.

Повітряний транспорт

Повітряний транспорт

При перевезенні повітряним транспортом наші диспетчери здійснюють контроль за укладанням вантажів на піддонах і навантаженням, супроводжуючи твори мистецтва на всіх етапах перевезення від фури, через митницю, до літака і в зворотному порядку.

При ручному перенесенні творів мистецтва ми допомагаємо вашим кур'єрам на всіх етапах доставки, включаючи митний огляд і навантаження в літак, постійно забезпечуючи безпечне поводження з об'єктами мистецтва.

Морський транспорт

Морський транспорт

При перевезенні монументальних творів мистецтва і великогабаритних колекцій ми використовуємо контейнери спеціальної конструкції з системою клімат-контролю для безпечного перевезення художніх об'єктів по морю.

Цільові перевезення
Цільові перевезення творів мистецтва компанією Crown Fine Art припускають наявність підвищених заходів безпеки та збереження. Ми надаємо нашим клієнтам можливість для контролю графіка і забезпечуємо найменшу кількість перевалок вантажу. Навіть при такому рівні сервісу зберігається можливість, особливо всередині мережі Crown, економно використовувати наявні потужності.

Упаковка вантажів в ящики

Упаковка вантажів в ящики

Нашим підприємством налагоджено виготовлення ящиків для упаковки будь-яких творів мистецтва і їх транспортування будь-яким способом.

Ми виготовляємо ящики з точних специфікаціям, розуміючи, що існує маса конкуруючих конструкцій. Наші клієнти можуть бути впевнені в безпеці і надійності нашого пакувального матеріалу.

Наші ящики виготовлені з фумігованими деревини із застосуванням амортизує прокладки при упаковці, що забезпечує захист від ударів або вібрації. Внутрішня частина облицьована захисним матеріалом, що виключає пошкодження від тертя, забезпечена герметизацією щоб уникнути можливих кліматичних змін.

Митниця і законний порядок

При здійсненні міжнародних перевезень Crown Fine Art пропонує комплекс послуг для проходження митних процедур при тимчасовому ввезенні та вивезенні творів мистецтва. Ми підготуємо всі необхідні документи на твори мистецтва і проконтролюємо їх огляд.

За додатковою інформацією про перевезення і доставку зверніться до наших фахівців.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама