Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

пинчук арт центр - Найцікавіше в блогах

Погане мистецтво завжди під боком, але мерзенність конкретного твору має тимчасовий характер: в кінці кінців його місце неминуче займе інший різновид того ж зла
"Погане мистецтво завжди під боком, але мерзенність конкретного твору має тимчасовий характер: в кінці кінців його місце неминуче займе інший різновид того ж зла".
Уистан Х'ю Оден
А що символізують величезні суми грошей, сотні тисяч, мільйони доларів, виплачівакемие за подібне "творчість", в тому числі полотна, густо засипані дохлими мухами і покриті лаком, голови заспиртованих дохлих корів і т.п., з настільки ж цинічними назвами, що купується "меценатом" Віктором Пінчуком?
Тепер про двір апартаментів Пінчука праворуч від входу до Святої Софії, то саме місце, де вирили котлован під підземну парковку і фінтрес центр з підземним басейном.
Вириту і вивезену землю з цього древнього центру Києва куди поділи, так і невідомо, підземні ходи і храми, що знаходилися на цьому місці, зникли, зникло будь-яке згадування про них.
Художнього смаку і здатності вибирати роботи по смаку за паном Пінчуком не помічено, все робиться як бізнес-проект, наймаються люди, які щось вибирають і купують, все це втюхують потім, також приблизно, як і інститут культури імені Поплавського, нашої молоді.
Все це діє на загальну ауру країни, на стан душі, все це старанно знищує діяльність дійсно тонких і талановитих людей.
Не треба бути семи п'ядей у чолі, щоб помітити, що ця діяльність є банальна відмивання вкрадених в українського народу грошей, тому що хто не знає - Пінчук є зять Кучми. Читати далі...

З настільки ж цинічними назвами, що купується "меценатом" Віктором Пінчуком?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама