Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Блоки вентиляційні БВ

  1. Прайс-лист на вентиляційні блоки БВ
  2. Вентиляційний блок ГОСТ, розміри
  3. Бетонні вентиляційні блоки БВ
  4. Виробництво промислового холодильного блоків
норми завантаження

Прайс-лист на вентиляційні блоки БВ

Для уточнення ціни, будь ласка, зверніться до нас за телефонами, через форму замовлення або онлайн-консультант!

З цим товаром часто купують


Щодня з 9:00 до 21:00

Комплектація замовлення за 1 день!

Кредитна лінія
постійним клієнтам

Приймаємо до оплати картки,
також можливі готівкові платежі
в офісі і на складах компанії

У нас Ви можете замовити вентиляційні блоки БВ за вигідними цінами, на обсяг надаємо знижки. Здійснюємо доставку ЗБВ своїм автотранспортом.

Телефонуйте +7 (495) 419-13-88, 8 (800) 707-13-88

Так само наш завод виготовляє вентиляційні блоки за індивідуальними кресленнями, будь-якої складності.

Години роботи пн-пт з 09.00 - 18.00 без перерви. Суботу, неділю передноворічні і новорічні дні офіс не працює. За погодженням можемо відвантажити і в суботу.

При організації нормальної вентиляції в житлових будівлях, на промислових, торгових, адміністративних і інших об'єктах з теплими і холодними горищами використовуються спеціальні блоки вентиляційні, канали яких забезпечують необхідний рух повітря. Особливе значення якісна вентиляція має для житлових приміщень і цехів, так званих, гарячих виробництв. Кількість блоків розраховується в кожному випадку індивідуально, залежно від обсягів і особливостей приміщення. Розташування вентиляційних елементів визначається ще на стадії проектування будівель.

Вентиляційний блок ГОСТ, розміри

Виготовлення блоків є технічно складним процесом, який регламентується державними стандартами. Використання сучасного обладнання та якісної сировини дозволяє отримувати надійні і довговічні вироби, зручні в експлуатації. При виробництві блоків береться важкий або легкий бетон з хорошими показниками водостійкості і морозостійкості. Армуються такі вироби гладкою арматурою і високоміцної дротом, що надає конструкції жорсткості і міцності.

Вентиляційний блок залізобетонний, як правило, має об'ємний несучий компонент і додаткові елементи. У базовій частині є вертикальний канал і похилі, по яких рухаються потоки повітря. У додаткових компонентів - тільки вертикальні канали.

ЗБВ вентиляційні блоки можуть мати різну модифікацію і габарити. Їх випускають як з внутрішніми перегородками (з двома або трьома окремими каналами), так і без них. У варіантах з перегородками через крайні канали повітря всмоктується, після чого надходить в основну камеру і звідти виводиться з приміщення. Що стосується параметрів, то розміри блоків повинні відповідати габаритам стінових панелей.

Бетонні вентиляційні блоки БВ

Вентиляційні блоки є самонесучими конструкціями і монтуються на несучих стінах і плитах перекриття методом зварювання. Вентблокі з бетону застосовуються в будівлях не вище 25 поверхів, де висота стель до 3.3 м.

Бетонні вентиляційні блоки, в порівнянні з викладеними цеглою вентиляційними каналами, дозволяють швидше створити витяжну вентиляцію і при більш демократичних витратах. До того ж у бетону вищі показники міцності, а значить - вентиляція прослужить довше.

Вентиляційний блок залізобетонний на вигідних умовах реалізує ТОВ «Об'єднані заводи ЗБВ». У нашій компанії можна знайти модифікації блоків БВ з будь-якими параметрами. Ми гарантуємо зручні умови оформлення замовлення, оплати та доставки. На усі товари є сертифікати і інша супровідна документація.

Якщо вас цікавлять вентиляційні блоки, розміри, межа міцності, товщину стінок і інші параметри виробів можна подивитися на сайті в описі позицій каталогу або уточнити у наших консультантів по телефону. Фахівці компанії також дадуть відповідь на всі питання, що стосуються нюансів співпраці.

Особливості вентиляційних блоків БВ і СБ
Ви бажаєте купити вентиляційні блоки за вигідними цінами? Звертайтеся до нас, і ми надамо найрізноманітніші варіанти. Вентиляційні блоки, продаж яких здійснюється нашими фахівцями, є прямокутні вироби з отворами. Отвори різної форми, найчастіше круглої і прямокутної, призначаються для створення вентиляційних каналів. Вентканали широко застосовуються в будівництві житлових і громадських будівель і споруд. Вони призначаються для забезпечення постійного обміну повітря.
Блоки вентиляції (БВ) необхідні для створення природної витяжної вентиляції. Це сприяє видаленню з житлових або нежитлових приміщень відпрацьованого повітря, запахів, в тому числі пилу і диму. За рахунок чого відбувається рух повітряних мас? Тиск повітря в підвалі будівлі і на тих. Поверсі або даху різний. Це призводить до руху повітряного потоку знизу в верх. Витягування повітря здійснюється через отвори вентиляційних блоків.
Основні параметри вентиляційних блоків і кількість повітряних каналів в них визначається проектним розрахунком на перших етапах розробки з урахуванням дотримання ГОСТ і СНиП, прийнятих в нашій країні.
За допомогою вентиляційних блоків вдається створити не тільки систему природної вентиляції, а й стабільно підтримувати оптимальні показники мікроклімату в житлових і нежитлових приміщеннях багатоповерхових будинків.
Слід враховувати, що конструктивні параметри вентиляційних блоків визначаються на етапі проектування будівель або споруд промислового значення. Розрахунком визначаються щільність бетону і характеристики стрижневий або гратчастої арматури. Грамотний і правильний розрахунок забезпечує природне переміщення повітря з потрібною інтенсивністю. Тим самим створюються оптимальні умови для комфортного і благополучного проживання мешканців. Також забезпечуються необхідні СНиП норми праці для персоналу на підприємстві.
Розрізняють декілька типів вентиляційних блоків. Вони бувають монолітними (БВ), збірними (СВБ) та виготовлені із застосуванням поризованного бетону з дрібнозернистою структурою (ВБП).
Як матеріали для виготовлення блоків застосовують бетон, гіпсобетону і залізобетон. Залізобетонні вентблокі можуть бути збірними або монолітними (наша компанія пропонує на продаж і ті і інші). Монолітні відрізняються простотою конструкції і наявністю заставних елементів. Заставні потрібні для того, щоб стикувати блок до прилеглих конструкцій і іншим вентиляційним блокам.
Збірні блоки оснащують монтажними петлями. Вони потрібні для полегшення підйому блоків на поверх і монтажу. Збірні вентиляційні блоки із залізобетону є два напівблоки, призначених для їх подальшого складання в один конструктивний елемент. Монтаж вентиляційних блоків проводять за допомогою зварки.
Конструктивно залізобетонні вентблокі виконуються в двох модифікаціях: горизонтальної посадки і вертикальної. Вентблокі розраховані витримувати тільки власну вагу.

Виробництво промислового холодильного блоків

Виробництво вентблок полягає в литві бетону в спеціальних формах, виготовлених з металу. При цьому формуються вищезгадані вентканали.
Для виготовлення гіпсобетонних вентблок застосовують армування зварними сітками. До якості поверхні вентблок з гіпсокартону застосовують ГОСТ 13015.0-83. Він регламентує глибину і довжину відколів в області монтажних вузлів. Скол може бути не більше 300 мм глибиною, а його довжина не повинна бути вище 100 мм. Розтріскування на вентблок і в стінках каналів неприпустимі. Усадкові тріщини допускаються, але їх ширина не повинна перевищувати 0,2 мм. Гіпсобетонні вироби призначаються для облаштування вентиляційних каналів для будівель з вологістю, що не перевищує 75%.
При виробництві блоків вентиляції з залізобетону застосовують стрижні арматурної сталі. Залежно від щільності структури бетону: важкого (M150) або легкого (з дрібнозернистого бетону M100) керуються двома ГОСТами. Для важкого бетону призначається ГОСТ 26633. Для легких бетонів використовується ГОСТ 25820. Самі вентблокі зазвичай містять кілька повітропроводів. Розрізняють основний вентканал і додаткові. Кількість додаткових каналів визначається довжиною панелі. Їх застосовують в будівлях з підвищеною вологістю, понад 75%.
Маркування вентиляційних виробів із залізобетону
Маркування вентиляційних блоків здійснюють відповідно серії продукції, що випускається.
Вона містить:
- Найменування,
- Висоту поверху, округлене значення, що вимірюється в дм,
- Ширину вентблок (см),
- Розташування заставних елементів.
Номенклатурний ряд випускаються вентблок регламентується ГОСТом. Застосування вентиляційних блоків допускається в будівлях з висотою не більше в 25 поверхів. При цьому висота поверху може варіюватися в значеннях від 2,8 до 3,3 м.
Як приклад розберемо маркування БВ-3. Вона означає блок вентиляційний. Застосовується в будівлях з висотою 3м.
Якщо до маркування додається цифра - 1, то це свідчить про те, що блок має заставні вироби, призначені для фіксації блоку в міжповерхові перекриття.
переваги вентблок
Перерахуємо переваги вентблок із залізобетону:
- створення повнофункціональної вентиляції в приміщеннях житлових і громадських будівель без додаткового обладнання і технічних засобів,
- створення автономної системи вентиляції, що не вимагає зовнішнього управління,
- бездоганна міцність конструкції,
- нескладний монтаж,
- високотехнологічне виробництво вентблок,
- довговічна експлуатація.
Ціна жби для вентиляційних систем визначається вартістю арматури, бетону, кількістю вентиляційних каналів і витратами на виготовлення партії блоків. Ви можете замовити і купити вентиляційні блоки БВ і СБ у нас на вигідних умовах. Їх продаж - один з основних напрямків нашої діяльності.

Додати коментар чи питання

Коментарі, питання і відповіді

Що можете порадити, викладаємо вентиляцію з цегли і моноліту. Порадьте будь ласка альтернативу.

Добрий день, Станіслав Миколайович, пропонуємо вентиляційні блоки. Наш завод може виготовити блоки будь-якої складності і розміру. Так само виготовляємо вентблокі за індивідуальними кресленнями.


Додати коментар чи питання

За рахунок чого відбувається рух повітряних мас?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама