Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Будівництво будинків з керамічних блоків: технологія кладки

  1. ТЕХНОЛОГІЯ БУДІВНИЦТВА БУДИНКІВ ІЗ КЕРАМІЧНИХ БЛОКІВ
  2. ОСНОВНІ ПОРУШЕННЯ КЛАДКИ КЕРАМИЧЕСКИХ БЛОКІВ ПРИ БУДІВНИЦТВІ одноповерхові будинки
  3. Також корисні матеріали по темі:

Керамічні блоки - це нове покоління в житлове будівництво. Будівництво будинків з керамічних блоків дозволяє в короткі терміни стати володарем комфортного і екологічно безпечного житла з мінімальними витратами. Зовнішня поверхня блоків з легкістю піддається шліфовці, а використовуваний розчин для горизонтальних швів виконує зв'язує функцію, що дозволяє використовувати тонкий шар розчину для зведення стін. До того ж, проекти будинків і котеджів , Виконані з керамічних блоків, відрізняються високими теплозберігаючими характеристиками і відповідають всім стандартам екологічної безпеки.

ТЕХНОЛОГІЯ БУДІВНИЦТВА БУДИНКІВ ІЗ КЕРАМІЧНИХ БЛОКІВ

У провідних країнах світу Україна переймає новітні технології і будівництво будинку тому не виключення. Однією з таких технологій виступає реалізація проектів будинків з керамічних блоків. Вона має масу особливостей, які варто враховувати, розробляючи проекти будинків з керамічних блоків і газобетону. У проектній документації повинні бути визначені всі параметри, що стосуються несучих конструкцій в будівництві. Важливу роль відіграє і товщина стін будинку, які будуть виконані з керамічних блоків.

Існує маса конструктивних рішень, однак серед часто використовуваних виділяють наступні:

  1. Монтаж по стінах монолітних поясів.
  2. Монолітно-каркасна система, в якій керамічним блокам відводять функції огорожі.

Вибір конструктивних рішень залежить багато в чому від якостей використовуваних керамічних блоків, а також ви плануєте будівництво одноповерхових будинків або розкішних багаторівневих котеджів. Причому, тут велику роль відіграє геометрія блоків.

Варто відзначити, що якість і точність розмірів вітчизняних керамічних блоків значно нижче, ніж зарубіжних виробників. Однак цей недолік компенсується нижчою ціною, тому сучасні приватні будинки в Україні будують саме з вітчизняного матеріалу. Важливо, розуміти, що геометрія керамічних блоків дуже важливо при кладці, так як від цього залежить товщина швів і подальше їх промерзання.


ОСНОВНІ ПОРУШЕННЯ КЛАДКИ КЕРАМИЧЕСКИХ БЛОКІВ ПРИ БУДІВНИЦТВІ одноповерхові будинки

  1. Застосування інструментів для різання керамічних блоків, які не призначені для цих цілей. Використання неспеціального ріжучого інструменту матиме наслідком те, що буде порушено якість наскрізного прорізу, можуть розколотися елементи, а також для заповнення виниклих нерівностей буде потрібно значно більше розчину. Більш того, потовщення кладки швів тягне за собою зниження теплоізоляційних властивостей споруди. Головне, щоб була дотримана технологія і тоді будь-який проект будинків буде гарантовано вас радувати. Рекомендована товщина шва кладки варіюється в межах 8-15 мм, в іншому випадку ціна на будинок під ключ буде значно вище.
  2. Поєднання стандартного цегли і керамічної блоків при кладці зовнішніх стін. Пам'ятайте, що це грубе порушення технологій і такі проекти будинків не будуть характеризуватися високою тепловою провідністю. Вся причина в тому, що у матеріалів різна теплопровідність, тому поєднання цих двох видів будівельних матеріалів категорично заборонено.
  3. Не рекомендується залишати зазор менше 10 см між кладкою і перекриття. Тут останні можуть створити містки холоду. А ось про створення шару, що утеплює все ж варто подбати. Його потрібно організувати як для надвіконні і дверних перемичок, так і монолітних поясів.
  4. Досить часто використовують для внутрішніх перегородок ті блоки, які призначені для зовнішньої кладки стін. У зв'язку з цим, досить часто дати точну відповідь, скільки коштує побудувати будинок з керамічних блоків. Однак грамотне планування дозволить вам мінімізувати витрати.

Однак грамотне планування дозволить вам мінімізувати витрати

Якщо ви якусь ділянку мансард приватних будинків не задіяний в будівництві, то обов'язково потрібно захистити матеріал від негативного впливу погодних умов, знижуючи доступ вологи до внутрішніх зазорам блоків.

Пам'ятайте, що будівництво будинків в Україні з керамічних блоків вимагає чіткого дотримання технологій, тоді заяву виробником характеристики будуть збережені.

Також корисні матеріали по темі:

Купівля землі і отримання дозволу на будівництво будинку
Будівництво будинків унікальної форми в Харкові
Який побудувати будинок: вибираємо тип будинку під будівництво (цегляні, газобетонні, комбіновані, з керамоблока)
Будівництво будинків і котеджів в Харкові
Побудувати будинок: екологія будівельних матеріалів

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама