Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Купити керамічні блоки в Москві з доставкою, низькі ціни на керамоблоки і теплу кераміку

  1. Поризовані блоки або тепла кераміка. Технічні характеристики
  2. Основні переваги:

Компанія «FVF Груп» надає своїм клієнтам комплексний сервіс, що включає професійні консультації, розрахунок матеріалів і розробка 3D-моделі фасаду будинку з вибраними матеріалами. Ми доставляємо будівельні матеріали до об'єкта і забезпечуємо гарантію. Матеріали з асортименту компанії «FVF Груп» сертифіковані і успішно експлуатуються в Росії.

Поризовані блоки або тепла кераміка. Технічні характеристики

У компанії «FVF Груп» Ви можете купити керамічні блоки в асортименті або, як його ще називають, поризована цегла (можливі також варіанти Поризована кераміка, великоформатний поризований камінь, тепла кераміка, керамоблок).

У компанії «FVF Груп» Ви можете купити керамічні блоки в асортименті або, як його ще називають, поризована цегла (можливі також варіанти Поризована кераміка, великоформатний поризований камінь, тепла кераміка, керамоблок)

Великоформатні керамоблоки це нові можливості в комплексному будівництві. Природні переваги цього цегли, економічність і високотехнологічність будівельного процесу, універсальне застосування як для будівництва зовнішніх стін, так і для зведення міжкімнатних перегородок, сумісність з різними видами оздоблювальних матеріалів. Керамічні блоки поєднують всі ці якості, володіючи унікальними фізичними характеристиками. Керамоблоки екологічно безпечні. Використовуючи їх для будівництва будинку, Ви створюєте здорове середовище для благополучного життя.

Основні переваги:

  • Відмінні теплоізоляційні властивості керамічних поризованих блоків. Можливість застосування одношарової конструкції зовнішньої стіни (товщина 380-510 мм) без додаткового утеплення.
  • Клас міцності М100-М150.
  • Відмінна паропроникність, стійкість до ультрафіолету, кислот і лугів.
  • Відмінна звукоізоляція.
  • Екологічно чистий матеріал.
  • Швидкість зведення стін (в більш ніж 4 рази швидше, ніж кладка зі звичайної цегли).
  • Не вимагає розчину у вертикальних швах завдяки з'єднанню «паз-гребінь». Більш ніж в 4 рази зменшується витрата розчину в порівнянні з кладкою із звичайної цеглини.
  • Сумісність з різними видами оздоблювальних матеріалів.
  • Зменшення витрат оздоблювальних розчинів (штукатурки, клею) за рахунок отримання рівної поверхні кладки.

Теплоізоляційні кладочні суміші

Теплоізоляційні кладочні суміші

Поризовані блоки: дуже важливо при кладці теплою кераміки використовувати спеціальні теплоізоляційні кладочні суміші. У компанії «FVF Груп» Ви можете придбати теплоізоляційні кладочні суміші виробника Hagastapel.

Як відомо, загальнопоширені цементно-піщані розчини кладок мають погані показники по теплопровідності (0,8-0,9 Вт / м К), особливо в порівнянні з поризованими керамічними блоками (0,16 Вт / м К) які вони скріплюють, в результаті такої конструкції в місцях шва утворюються містки холоду. Ефект від їх застосування, якщо теплопровідність розчину не поступається аналогічному показнику стінового матеріалу.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама