Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Технологія установки сайдингу Блок-Хаус з металу і монтаж обрешітки

  1. Виробничий процес виготовлення оцинкованого Блок Хауса
  2. Технічні характеристики металевого Блок Хауса
  3. Монтаж оцинкованого Блок Хауса
  4. монтаж обрешітки
  5. Монтаж утеплювачів
  6. Монтаж панелей і їх окремих елементів
  7. Ціни на металевий Блок Хаус

Металевий блок хаус має низку переваг перед іншими облицювальними матеріалами. Цей облицювальний матеріал:

  • Стійкий до механічних пошкоджень;
  • Завдяки оцинкованої основі - особливо міцний;
  • Матеріал не піддається негативному кліматичного впливу;
  • Металевий сайдинг захищений від вигорання;
  • Чи не доставляє зайвих клопотів під час монтажу та експлуатації;
  • Відповідає всім вимогам пожежної безпеки.

Зберігається і транспортується даний блок хаус в захисній плівці, яка робить його стійким до механічних пошкоджень.

Виробничий процес виготовлення оцинкованого Блок Хауса

Проводиться такий матеріал на спеціальних технологічних лініях способом холодної прокатки. Виробники отримують профіль з одним або двома вінцями, застосовуючи профілезгинальне обладнання.

Демонстрація обладнання з виробництва металевих панелей Блок Хауса

Малюнок на поверхню металевого блок хауса наноситься за допомогою офсетного друку методом фотоофсет і візуально імітує фактуру і колір дерев'яних брусів. Поверх друкованого шару наноситься захисне поліестерне покриття. Комплектується сайдинг прихованим кріпленням. Всі ці методи і деталі роблять металевий блок хаус схожим на дерев'яні бруси не тільки малюнком, а й об'ємної вигнутою формою.

Технічні характеристики металевого Блок Хауса

Металевий блок хаус має низку переваг перед іншими облицювальними матеріалами

Ординарна і подвійна панелі металевого Блок Хауса

Нижче наведені розмірні параметри панелей металевого блок хауса.

ординарна:

  • ширина панелі з урахуванням кріплення - 211 мм;
  • ширина корисної поверхні панелі - 188 мм;
  • довжина панелі становить від 0,5 м до 6 м.

подвійна:

  • ширина панелі з урахуванням кріплення - 390 мм;
  • ширина корисної поверхні панелі - 360 мм;
  • довжина панелі становить від 0,5 м до 6 м.

Монтаж оцинкованого Блок Хауса

Монтаж панелей даного облицювального матеріалу проводиться на обрешітку, попередньо прикріплену до стіни і забезпечену парової і тепловою ізоляцією.

монтаж обрешітки

Решетування може бути встановлена, як горизонтально, так і вертикально

Латами під металевий Блок Хаус можуть служити дерев'яні бруски або профіль з металу. Допускається як горизонтальне, так і вертикальне закріплення панелей. При горизонтальній обшивці бруси обрешітки кріпляться вертикально. При вертикальній - горизонтально.


Монтаж утеплювачів

Для того щоб в зимовий період часу будинок всередині зберігав тепло, перед установкою обрешітки необхідно провести роботи з утеплення зовнішніх стін. Фасадний утеплювач потрібно кріпити за допомогою тарілчастих дюбелів.

Монтаж панелей і їх окремих елементів

Кріплення несучих кронштейнів до стіни з цегли здійснюють за допомогою дюбелів. Убивають їх, відступивши 35 мм від ложкового шва і 60 мм від тичкового шва. Г-образні пластини кріпляться на кронштейни шурупами. Металеві панелі сайдинга з'єднуються між собою засувками і прикріплюються до обрешітки за допомогою цвяхів, шурупів або саморізів. Вставляються вони в отвори для кріплень. Кріпильні отвори мають видовжену форму і розташовуються вгорі сайдингу. Раніше ми вже писали про етапах монтажу блок хауса і рекомендували додати цю статтю в закладки.

Детальний відео про монтаж металевого Блок Хауса

Технологія виконання монтажних робіт досить проста. Для того щоб цей процес провести правильно, можна подивитися детальну відеоінструкцію.

Ціни на металевий Блок Хаус

Зіставивши ціни різних виробників, було з'ясовано, що середня вартість облицювальних матеріалів даної категорії на сьогоднішній день така:

  • панель блок хауса - від 350 до 500 рублів за 1м2;
  • відлив - від 130 до 170 рублів за 1 м / п .;
  • куточок - від 115 до 125 рублів за 1 м / п .;
  • стикувальна планка - від 80 до 100 рублів за 1 м / п.

Відносно висока ціна металевого Блок Хауса компенсується його зовнішнім виглядом

Незважаючи на те, що ціна на металеві облицювальні матеріали досить висока, варто відзначити, що фінансові витрати повністю себе окуплять. Такий матеріал служить близько 50-ти років, не вимагаючи додаткових витрат. Його не псують жаркий клімат південних регіонів. Він не боїться зимових морозів північних широт. А це означає, що оцинкований Блок Хаус не потребує ремонту і заміни протягом усього періоду експлуатації. Що стосується естетики, то такий сайдинг прикрасить стіни будь-якого будинку, надавши йому незвичайний вид.

Рейтинг: 4 з 5 Голосів: 0 Переглядів: 12938

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама