Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Дешеві дачні будиночки до 150 000 рублів

  1. Дешеві дачні будиночки до 150 000 рублів за проектом «Бембі»
  2. Дешевий дачний будиночок «Берта»
  3. Дачний будиночок до 150 000 рублів «Глорія»
  4. Дачний будиночок «Міні Плюс»
  5. Дачний будиночок «Простоквашино»
  6. Дачний будиночок з бруса «Затишок»
  7. Спеціальна пропозиція від компанії "NeoGarden"

Літо - час відпочинку та релаксу, яке всі чекають з нетерпінням. І якщо ви хочете провести його із задоволенням і комфортом - компанія «Неогард» готова допомогти в цій відповідальній справі. Чи маєте ділянку, але не маєте можливості побудувати будинок? Вихід вже давно знайдений! Наша компанія «NeoGarden» представляє своєму покупцеві найпопулярніші серед наших клієнтів дешеві дачні будиночки до 150 000 рублів.

Дешеві дачні будиночки до 150 000 рублів за проектом «Бембі»

Одноповерхові, компактні дешеві дачні будиночки до 150 000 рублів по проекту "Бембі" загальною площею всього 15 метрів, зроблені з сухого профільованого міні-бруса товщиною в 45 мм. Відкрита веранда, металопластикові вікна Rehau Blitz; дерев'яний дах, покрита гнучкою черепицею, і двостулкові двері - все, що треба для того, щоб відчути себе щасливим. Повністю готовий до проживання - не потребує в обробці (ні зовнішньої, ні внутрішньої).

Дешевий дачний будиночок «Берта»

Комфортний одноповерховий дешевий дачний будиночок за проектом "Берта" - мінімум площі і максимум зручностей. Загальна площа 17 метрів, брус до 70 мм (комплектація вибирається за бажанням). Кімната, об'єднана з кухнею і навіть веранда - в такому будиночку можна сміливо залишитися на ніч. Якісні металопластикові вікна та двері від Rehau Blitz і дерев'яна покрівля, екологічно чисті матеріали - у вашому розпорядженні через тиждень буде зручне і комфортне житло.

Дачний будиночок до 150 000 рублів «Глорія»

Якщо мінімалізм і комфорт - це те, про що ви мріяли. У вашому розпорядженні може виявитися найменший з усіх садових дачних будиночків по проекту "Глорія" в ціновій категорії до 150 000 рублів. Загальна площа цього крихти - всього 5,8 метрів, але висота стін (2,4 м), якісні матеріали (брус 45 мм) дозволять не помітити цього. За мінімальні гроші ви отримаєте стіни, двері, підлогу, дах - а з ними витонченість і зручність. Надійний будиночок - і зекономлений бюджет: ну хіба це не мрія? Мабуть, один з найменших - але не менш приємних проектів.

Дачний будиночок «Міні Плюс»

Будиночок в один поверх - стильний і компактний, «Міні Плюс» є фаворитом по поєднанню ціна-якість в категорії дешеві дачні будиночки до 150 000 рублів. Невелика площа (всього 7 метрів), цікавий і незвичайний дизайн робить його схожим на іграшку. Деревина високої якості хвойні породи, і 45 міліметровий профільований брус додадуть цьому будинку чарівність і шарм, а приємна ціна зробить ваш вибір очевидним. Швидкі терміни виготовлення дозволять вам вже через тиждень насолоджуватися вам і вашій родині затишком і комфортом.

Дачний будиночок «Простоквашино»

Будиночок, який повертає в дитинство і нагадує про героїв улюбленого мультика - це будиночок з бруса з двосхилим дахом по проекту "Простоквашино" . Навіс над терасою, загальною площею - 26 метрів, полегшена конструкція будинку і ергономічний дизайн - ось достоїнства, які не дозволять вам відмовитися від цього придбання, варто лише тільки його побачити. А низька ціна будиночка до 150000 рублів не вдарить по вашому бюджету - його може дозволити собі практично будь-який власник ділянки.

Дачний будиночок з бруса «Затишок»

Маленький дачний будиночок "Затишок" загальною площею 15 метрів, компактний, і бюджетний вартістю до 150000 рублів - це основні характеристики цього дачного будиночка. Незвичайний дизайн, яскравий колір і екологічно чистий матеріал. Сухий профільований брус товщиною 45 мм послужать приємним, але важливим бонусом. А наявність тераси розміром більше 5 метрів порадує всіх членів сім'ї. Різні варіанти і комплектації цього рішення не залишать осторонь навіть самого вишуканого покупця.

Спеціальна пропозиція від компанії "NeoGarden"

Вибирайте собі проекти дешевих дачних будиночків до 150000 рублів, який буде відповідати будь-яким вашим запитам - а фахівці нашої компанії зроблять все можливе, що б полегшити цей вибір. І якщо ви не можете визначитися - для вас доступні будь-які розміри (так само, як і будь-яка комплектація будиночка) - і завжди є можливість внести індивідуальні зміни в сподобався проект. І не переживайте про відстані - ми маємо можливість відправити замовлення в будь-який регіон нашої країни

Чи маєте ділянку, але не маєте можливості побудувати будинок?
Надійний будиночок - і зекономлений бюджет: ну хіба це не мрія?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама