Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Ідеї ​​для дачі своїми руками: варіанти оформлення

  1. Увімкніть уяву
  2. Гілки дерев, пні і корчі
  3. Пластикові бутилки
  4. Консервні і пивні банки
  5. Стара посуд і кухонне начиння
  6. Меблі та побутова техніка

Багата фантазія і доступ до інтернету дозволяють втілити в життя навіть самі оригінальні ідеї для дачі своїми руками з мінімальними витратами Багата фантазія і доступ до інтернету дозволяють втілити в життя навіть самі оригінальні ідеї для дачі своїми руками з мінімальними витратами. Це дозволить зайнятися творчими роботами у вільний час, а результат не залишить байдужим ні вас, ні ваших сусідів по ділянці.

Щоб створити дизайнерські ідеї для дачі і прикрасити дерев'яний будиночок або сад, можна використовувати як складні роботи, що вимагають багато часу на виконання, так і прості рішення.

Увімкніть уяву

Забавні ландшафтні знахідки здивують гостей і зроблять вигляд вашої дачі неповторним

Зробити незвичайні і цікаві ідеї для дачі своїми руками можна практично з будь-яких матеріалів. Одні використовують для цього дерев'яні корчі, принесені з лісу або здобуті від викорчовування старого дерева, інші - відходи життєдіяльності:

  • порожні пластикові пляшки;
  • банки з під фарби;
  • стара непотрібна посуд;
  • елементи меблів або побутової техніки.

Колодязі - популярний елемент дизайну останніх років

Треті, які вміють поводитися з деревом, вирізують з нього чоловічків, мініатюрні фігурки казкових персонажів, різьблені огорожі. Четверті - влаштовують зі свого садової ділянки прикольний квітник. Як варіант, можна зробити красивим дачний будинок, але це зажадає деякого фінансового вкладення.

Наприклад, облицювати його сайдингом, перефарбувати його в оригінальний колір, що відрізняється від всіх сусідських, тим самим перетворити його в індивідуальне рішення. Якщо своєї уяви не вистачає, можна почитати найцікавіше в блогах, що стосується оригінальних задумів прикраси для саду, виконаного своїми руками і розкриває ідеї для дачної ділянки.

Як варіант, можна влаштувати клумбу з різних багаторічних рослин.

Терміни цвітіння багаторічних рослин

Гілки дерев, пні і корчі

І навіть пень у весняний день .... може зацвісти

Завдяки насиченій фантазії людей, з найбільш старовинних речей можна зробити прекрасні ідеї для оформлення саду або унікальний дачний ексклюзив. Наприклад, дерев'яний пень, що залишився від спиляного дерева, може послужити прекрасним стільцем або столом для того, щоб посидіти на ньому в тіні сусідніх дерев.

Невеликі пенёчкі можна використовувати для оформлення дитячого майданчика. Тонкі, діаметром не більше 20 см, послужать як ніжки для грибка, про яке буде розказано далі. Дача дозволяє використовувати практично всі деревні відходи, досить включити уяву.

Ідеї ​​оформлення ділянок за допомогою дерева можна перераховувати до безкінечності Ідеї ​​оформлення ділянок за допомогою дерева можна перераховувати до безкінечності. Стовбур товстого дерева буде прекрасним квітником, якщо його серцевина буде видалена, а всередину насипана земля.

Дачні приколи з корчів і гілок дерев, виставлені в одну композицію, не залишать вас байдужим. Для цього необхідно включити фантазію і затратити на виконання задуманого деякий час.

Для цього необхідно включити фантазію і затратити на виконання задуманого деякий час

На такому ослику із задоволенням покатаються діти

Ідеї ​​для дачної ділянки з альпійською гіркою з використанням дерева досить різноманітні.

Заросла мохом і витягнута в різні боки корч, покладена в її підставі, чудово зіллється із загальним дизайном і буде відмінною прикрасою.

Навіть звичайна гілка V - подібної форми може стати в нагоді для втілення в життя вашої ідеї для прикраси ділянки.

На неї чудово можуть влаштуватися садові кашпо або годівниці для птахів, зроблені своїми руками з металевих банок.

Всі оригінальні ідеї для дачі, виконані з дерева своїми руками, схильні до гниття, тому для збільшення терміну їх служби рекомендується обробити поверхню антисептиком, а на зиму заносити під дах (якщо це можливо).

Пластикові бутилки

Курорт з пальмами на дачі? Запросто! Досить взяти пластикові пляшки

Даний матеріал вважається найпоширенішим в кожному будинку. За зиму можна зібрати велику кількість цього специфічного будівельного матеріалу, тому з настанням весни можна братися робити з них своєрідний дачний ексклюзив і втілювати в життя сміливі садові ідеї, що накопичилися за зиму.

Перевага порожній пластикової тари полягає в тому, що з її допомогою можна створити практично будь-які креативні ідеї для дачі без особливих зусиль і тимчасових витрат. Це можуть бути як практичні ідеї у вигляді споруди теплиці з порожніх полторашек або установка декоративного паркану. Крім цього, є варіант вирізати з них прикраси для дачної ділянки: фігурки, оригінальні квітники, квіти.

Крім цього, є варіант вирізати з них прикраси для дачної ділянки: фігурки, оригінальні квітники, квіти

Ландшафтні скульптури з пляшок

Переваги пластикових пляшок полягають в характеристиках матеріалу, з якого вони виготовлені. Якщо прикрашати свою ділянку з їх використанням, можна застосувати варіант безвідходного виробництва, так як знадобляться всі деталі, починаючи від кришок і закінчуючи жорстким рельєфним денцем.

Працювати з ними можна без додаткових інструментів, для цього достатньо ножиць, трохи дроту, нитки або клею. Крім цього, широкий вибір колірної гами надихає уяву і дозволяє виконати оформлення дачної ділянки своїми руками з максимальним розмахом і мінімальними витратами.

Працюючи з пластиком, можна зробити різноманітні і унікальні вироби, а також втілити свої нові ідеї для дачі.

Консервні і пивні банки

Консервні і пивні банки

З жерстяних банок можна зробити не тільки горщики для квітів, але навіть мангали

Жесть і алюміній вважаються відмінним матеріалом для того, щоб зробити оригінальний дачний ексклюзив. Метал легко ріжеться звичайними ножицями, добре гнеться і тримає фарбу набагато краще, ніж пластик. Крім цього, для того, щоб з'єднати 2 елементи конструкції, не виникає жодних проблем. Зробити це можна як за допомогою саморізів, так і звичайної дроту або клею. Напевно тому ідеї для дачної ділянки з їх використанням так популярні на поточний момент.

В цілому можна сказати, що практикується застосування металевих банок в двох цілях. Перше, це прикраси для дачі, зроблені своїми руками. Друге, передбачає більш складні конструкції і має на увазі монтаж парканів, садових меблів або інших будівель. Металеві банки, в які упаковується кави, чай, борошно, пиво, фарба, консерви можна використовувати для того, щоб зробити такі оригінальні ідеї для дачі:

  1. Цікаві ідеї для саду у вигляді декоративних садових кашпо вважаються найбільш поширеним варіантом застосування порожньої тари для всіх дачників. Для цього бажано скористатися ємностями великого розміру. Такими виробами можна прикрасити забір, що огороджує город або сад, суцільну стіну, прекрасно виглядатимуть на клумбі або газоні.
  2. Декоративні ліхтарики. Розвішані або розставлені навколо зони відпочинку вони перетворять літній вечір в романтичне побачення, наповнене незабутніми враженнями і казковим духом. Слід враховувати, що якщо планується оформлення ділянки з підвішеними ліхтарями, потрібно заздалегідь зробити для цього ручку.
  3. Годівниці або шпаківні, зроблені на дачі своїми руками, не будуть довго перебувати в порожньому стані. Ваша праця швидко оцінять перната населення, а в якості подяки воно буде знищувати комах шкідників вашого саду.
  4. Будівлі, виконані з алюмінієвих пивних банок, можна назвати найбільш складним прикрасою дачі своїми руками з використанням таких матеріалів. Перевага їх застосування полягає в тому, що вони відмінно стикуються між собою, що дозволяє зробити з них трубу або повноцінну стіну. Крім цього, розрізавши банку, можна зробити з отриманого листа черепицю, якою потім покрити частину даху невеликого будови, наприклад, ідея оформлення собачої будки. Надихнути ідеями з декору дачі, подивившись це відео:

Працюючи з металом, дотримуйтесь техніку безпеки і завжди одягайте господарські рукавички. Перед використанням банок зніміть з них паперові етикетки.

Стара посуд і кухонне начиння

Стара посуд або столові прилади можна з успіхом використовувати для того, щоб зробити цікаві ідеї для дачі Стара посуд або столові прилади можна з успіхом використовувати для того, щоб зробити цікаві ідеї для дачі. Непотрібні речі є прекрасним матеріалом самостійного виготовлення унікальних виробів.

Для цього знадобиться всього лише ваша фантазія і трохи вільного часу і звичайний садовий ділянку перетвориться в яскраве, вражаюче місце, де приємно провести не тільки день, а й вечір. Прикрашаємо цими матеріалами, користуючись ідеями для дачі і будинки, в такий спосіб:

  1. Старий худий чайник, який прослужив багато років, можна використовувати для того, щоб зробити дачний ексклюзив у вигляді садового горщика. Буде потрібно всього лише додати в його дні отворів для відводу надлишків вологи. Потім пофарбувати на свій розсуд і висадити в нього квіти.
  2. Непотрібна керамічна тарілка, пофарбована в унікальний колір з візерунками і підвішена на стіни будинку, обов'язково буде гідно оцінена вашими гостями і буде виглядати дуже красиво.
  3. Свічники з чайних або кавових чашок, залиті воском, не залишать байдужими нікого. Такий унікальний дачний ексклюзив додасть в ваш вечір романтики і затишок.
  4. Капелюшки грибів, зроблені з тазів або великих металевих чашок, можна розмістити по всьому саду. Таке цікаве оформлення переносить всіх, хто знаходиться в саду в щасливе дитинство.
  5. Цікава флористика, вирощена в старій ванні, пофарбованої в усі кольори веселки, ще один так званий дачний ексклюзив. Пов'язано це з тим, що велика частина дачників використовує такі ємності для зберігання поливальної води.

Меблі та побутова техніка

Не варто викидати на смітник непотрібні зразки меблів або техніки, яка відслужила свій термін. Чудові ідеї для дачі та саду з їх використанням допоможуть перетворити ділянку до невпізнання. Наприклад, комод, зроблений за радянських часів з натурального дерева, послужить прекрасною клумбою. Якщо висунути його ящики на різну глибину, можна отримати альпійську гірку. Про популярному в аши дні виготовленні меблів зі старих піддонів дивіться в цьому відео:

Про популярному в аши дні виготовленні меблів зі старих піддонів дивіться в цьому відео:

Оформляючи улюблений ділянку, не переборщіть з «креативом»

Пластикові меблі, яка прийшла в непридатність або просто опинилася непотрібною, послужить хорошою ідеєю для прикраси. Стару неробочу пральну машинку або газову плиту, ремонт якої обійдеться дуже дорого, зовсім не обов'язково викидати.

Прекрасно оформити дачу з їх допомогою можна наступним чином. Якщо відкрити її дверцята, насипати всередину землі і посадити квіти, незабаром вони проростуть і будуть виглядати звідти яскравими суцвіттями, радуючи оточуючих.

Літній період починається для всіх з думкою про те, які унікальні ідеї для дачної ділянки можна втілити в життя. Оформлення дачі в супер стилі залежить тільки від бажання власника прикрасити її, тому все в ваших руках.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама