Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Оригінальна дачні меблі, яку можна зробити самому. фото

Дешево і сердито Дешево і сердито.

Витрачати багато грошей на облаштування дачі не завжди є бажання і можливості. Але це зовсім не означає, що від бажання мати затишний присадибна ділянка варто повністю відмовлятися. Вихід з рішення - зробити стильну садові меблі, яка обов'язково стане прикрасою дачі, передає Хроніка.інфо з посиланням на novate .

1. Нове життя старих бочок

Металеві меблі прослужить вірою і правдою довгі роки. Потрібно лише розпиляти бочку болгаркою і покласти всередину неї зручний матрац. Щоб меблі з бочок виглядала ефектно, пофарбуйте її в яскравий колір. Також фарба допоможе запобігти корозії металу.

2. З демократичних палет

Палети - один з найкорисніших матеріалів. Виготовити з них садові меблі своїми руками зможе навіть людина, що не володіє навичками в столярній справі. Вони легко ріжуться, а скріпити елементи меблів між собою допоможуть звичайні цвяхи.

3. Дерево завжди в моді

Якщо на дачі ведеться дерев'яне будівництво, то знайти кілька частин колод не складе труднощів. Також можна використовувати звичайні пні. Не забудьте обробити деревину захисними складами, щоб майбутня меблі прослужили довгий час.

4. Для автомобілістів і не тільки

Старі автомобільні шини - міцний матеріал для садово меблів, якому не страшні ні дощ, ні сонячні промені. Але виникає проблема - чим заповнити вільний простір усередині покришки? Виконайте в гумі безліч отворів і простягніть крізь них яскравий шнур. Таким чином вийде зробити не тільки стільці, але і журнальний столик.

5. Дерев'яні меблі за копійки

Після щорічної обрізки дерев залишається багато гілок. З них легко зробити садові меблі своїми руками. Для скріплення гілок використовуйте цвяхи.

6. Піноблоки можуть бути красивими

Піноблоки - унікальний матеріал для виробів завдяки їх міцності і надійності. Наприклад, з піноблоків легко зробити ніжки для садово меблів. Як сидіння використовують довгу дошку. Якщо сірий колір піноблоків не подобається, то пофарбуйте їх в будь-який яскравий відтінок.

7. Полиці на дачі теж потрібні

Нерідко садовий паркан пустує, не додаючи естетиці дачної атмосфері. Це вертикальне простір можна раціонально використовувати. Просто повісьте на паркані дерев'яні ящики і поставте в них квіткові горщики. Також отримані полки зручно використовувати для зберігання різних потрібних дрібниць.

8. Свіжий погляд на бабусині стільці

Кілька старих стільців незвичайної форми, які все ще залишаються міцними, може бути шкода викидати. Тоді зробіть з них незвичайну лавку. Зніміть сидіння і замініть їх декількома довгими дошками, з'єднавши сидіння між собою.

9. Універсальні ПВХ-труби на дачі

Пластикові труби - міцний і легкий матеріал, який легко монтувати і при необхідності розбирати. Для скріплення відрізків труб між собою використовуються спеціальні фітинги. Також одна труба може вставляти вільним кінцем в отвір відповідного розміру, просвердлений в інший.

10. Не викидайте пластикові пляшки

Пластикові пляшки - непридатний матеріал, з якого, незважаючи на його дешевизну, можна зробити масу корисних речей. Наприклад, садові меблі своїми руками. Просто зв'яжіть пляшки, закриті кришками, мотузками або скріпіть прозорим скотчем. Якщо вийшла конструкція здається недостатньо недостатньо естетичної, то накрийте її пледом. Замаскувати пластик допоможуть і текстильні чохли для меблів.

11. Затишне крісло з ящика

Пластиковий ящик знайти нескладно. З нього, вирізавши одну з бічних частин, вийде зробити незвичайне крісло. Щоб воно стало зручним, покладіть в нього кілька великих подушок і квітчастий плед.

12. Оригінальний журнальний столик

Котушки для кабелю - вже готовий журнальний столик, стійкий і надійний. Якщо в первісному вигляді котушка здається занадто занадто нудним, намалюйте на ній візерунки яскравими фарбами. Щоб столик міг простояти під відкритим небом протягом тривалого часу, покрийте дерево лаком або просочіть захисним складом.

13. Зручна система зберігання замість комода

Дача - традиційне місце для скупчення різних дрібниць, потрібних і не дуже. Знайти відповідний комод з безліччю ящиків може бути проблематично. Тоді зробіть функціональну систему зберігання з пластикових пляшок. Просто склейте їх один з одним, попередньо відрізавши одну з бічних стінок.

14. З ванної кімнати - на дачу

Стара ванна, яку не хочеться реставрувати, може знайти нове життя у вигляді екстравагантного дивана. Але щоб обрізати метал по потрібному контуру, доведеться трохи попрацювати. Для цього потрібно скористатися болгаркою. Щоб диван був зручним, покладіть в нього невеликий матрац в чохлі і подушки.

15. Пуфік або столик?

Основою симпатичного столика, який також може використовуватися як пуф, стає стара автомобільна покришка. Її обклеюють мотузкою по колу, рясно змастивши будівельним клеєм «рідкі цвяхи». Залишається тільки приробити ніжки, наприклад, від старого столика або табуретки. Але при бажанні можна обійтися і без них.

Читайте також: Оригінальні меблі зі звичайних будматеріалів. фото

16. Універсальні габіони

Габіони - металеві сітки, які найчастіше заповнюються камінням, - широко застосовуються в будівництві. З них вийде зробити красиву садові меблі своїми руками. До речі, для заповнення габіонів зовсім необов'язково використовувати тільки камені. Можна використовувати і дерево.

Але виникає проблема - чим заповнити вільний простір усередині покришки?
15. Пуфік або столик?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама