Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Печі барбекю, дачні вуличні грилі, садовий гриль купити

Гриль барбекю - одне з найпопулярніших на даний момент спеціалізованих пристроїв. Такі печі барбекю широко використовуються на території заміських будинків і дачних ділянках. Сучасні виробники випускають безліч різних за типом конструкцій, в тому числі мобільних (переносних) і стаціонарних. В асортименті інтернет-магазину «Дача влітку» представлені 16 варіантів вуличних грилів від провідних вітчизняних компаній. Відмінні експлуатаційні характеристики цих конструкцій забезпечені використанням високоякісних матеріалів, сучасних технологій виробництва, а також цілеспрямованої адаптацією обладнання до російських кліматичних умов. Для виготовлення елементів, що нагріваються використовуються вогнетривкі матеріали, на корпуса наноситься захисне водонепроникне покриття. Така обробка дозволяє користуватися вогнищами навіть в зимовий період. Додатково комплектуються різноманітними аксесуарами, що робить їх експлуатацію максимально зручною. Представлені в нашому інтернет-магазині моделі компактні, що дозволяє монтувати їх навіть в невеликих альтанках. У нас також можна замовити збірку садових барбекю на готовому фундаменті, якщо він відповідає технічним параметрам. Також у нас можна купити подовжувачі малої труби, коли планується встановлення обладнання в альтанці, і трубу потрібно вивести через дах. садовий гриль легко преобесті на Dacha-letom як москвичам, так і жителям інших регіонів, оформивши заявку через Інтернет або по телефону. Доставку зробить будь-яка вибрана клієнтом транспортна компанія.

Деталі, які піддаються нагріванню, виконані зі спеціальних вогнетривких сумішей. Нижня частина барбекю, що не піддається нагріванню, виготовлена ​​з полегшеного армованого бетону на основі портландцементу. Стільниця армована з накладками зі штучного мармуру. На всі деталі печі нанесено багатошарове захисне покриття, що дозволяє експлуатувати барбекю в різних кліматичних зонах.
Печі барбекю виконані з матеріалів не повинна нагріваються в процесі експлуатації, що дозволяє фарбувати їх в подальшому звичайними фасадними фарбами.
Піч барбекю Тріо - багатофункціональна піч преміум класу, що поєднує в собі гриль, казан і коптильню. Піч барбекю Грація - встановлюється тільки на вулиці. Найпопулярніші печі - піч Пікнік і Престиж.
ЯКИЙ ЗРОБИТИ ВИБІР:
Всі печі відрізняються дизайном, розмірами, комплектацією, і видом використовуваного палива:

1. Барбекю працюють тільки на готовому вугіллі (вугілля продається в магазинах в мішках).
2. Барбекю універсальні - працюють і на вугіллі і на дровах.

Універсальні грилі відрізняються тим, що у них:
1. Збільшена топка.
2. Комплектація включає в себе спеціальний пристрій для розпалювання дров - кошик, яка обмежує максимальну ятати дров і захищає задню стінку від перегріву.
3. Посилена труба.

Є ще ряд технологічних особливостей дозволяють в універсальних барбекю використовувати дрова.

Детальніше про печах тут

Швидка доставка барбекю в будь-який зручний день
Швидка доставка барбекю в будь-який зручний день !!!
Здійснюємо доставку барбекю на далекі відстані.
Фотогалерея!

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама