Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Правильний фундамент для дачного будиночка

  1. Вибираємо тротуарну плитку для саду
  2. Особливості укладання тротуарної плитки на схилі
  3. Методи виробництва тротуарної плитки
  4. Тріщини в бетоні. Чому тріскається бетон?
  5. Укладання керамзитобетонних блоків

При будівництві фундаменту дачного будиночка важливу роль відіграє відповідальність, так як саме ця частина будинку є однією з найголовніших При будівництві фундаменту дачного будиночка важливу роль відіграє відповідальність, так як саме ця частина будинку є однією з найголовніших. Адже саме від нього повністю залежить наскільки довговічним і надійним буде дане житло, а так само на ньому тримається вся конструкція. До того ж саме фундамент розподіляє вагу споруди на грунт. Тому просто необхідно попередньо перед будівництвом будинку вивчити всілякі нюанси, як вибрати найкращий фундамент. Так само не обов'язково економити на будматеріалах.

Отже, як і з чого почати роботу? Крім того, що необхідно ретельно вивчити пристрій самого фундаменту, потрібно якомога краще вивчити грунт, на якому буде побудований Ваш дачний будиночок. Адже, якщо грунт болотиста, то ще знадобляться додаткові матеріали. Так само не варто забувати про грунтові води. Необхідно щоб рівень їх знаходження був набагато нижче глибини фундамента.Ісходя з цього, легше буде визначитися, який фундамент необхідний саме вам.

Закладання фундаменту - це перший невід'ємний етап будівництва практично кожного наземного будови. Від того, як закладено фундамент для майбутнього будинку, залежить надійність і стійкість. Цілісність споруди і її сейсмостійкість безпосередньо залежать від характеристики фундаменту. Одним з кращих рішень даного питання є фундаментальні блоки. Такі блоки - готова заводськапродукція. Дана продукція є основним матеріалом для будівництва стрічкового фундаменту. Збірна конструкція даних фундаментів відрізняється рядом переваг, які роблять цю технологію найпоширенішою в наш час.

Давайте детальніше розглянемо особливості та характеристики фундаменту з блоків. Фундаментальні блоки діляться на три види:

  • ФБП - пустотний фундаментний блок;
  • ФБС - суцільний фундаментний блок;
  • ФБВ - блок з вирізом.

Одним з найбільш універсальних і популярних типів фундаменту є ФБС, які виготовляються з важкого бетону. Дані будівельні блоки мають форму паралелепіпеда. Використовують такі блоки для збірки стрічкових фундаментів. Основні властивості блоків ФБС це довговічність, надійність, висока міцність, морозостійкість і водостійкість. Та все це сприяє широкому застосуванню блоків ФБС в будівництві дачних будиночків. Одним словом, такий фундамент - одна з найнадійніших основ побудови.

Вибираємо тротуарну плитку для саду

Як правило, тротуарну плитку для садових і присадибних доріжок вибирають саме ту, яка є не тільки якісною і красивою, але і знаходиться на почесному місці в ландшафтному дизайні Як правило, тротуарну плитку для садових і присадибних доріжок вибирають саме ту, яка є не тільки якісною і красивою, але і знаходиться на почесному місці в ландшафтному дизайні. Однак тротуарна плитка в Москві і Московській області зберігає в собі ще одну важливу якість - вона має низьку і доступну ціну, що дозволяє будь-якому охочому купити і встановити її в абсолютно будь-який момент. І більш того замовнику не знадобиться збирати гроші для покупки гранітних або інших натуральних матеріалів, щоб упорядкувати прилеглу територію.

Особливості укладання тротуарної плитки на схилі

популярності   тротуарної плитки   сприяє кілька чинників популярності тротуарної плитки сприяє кілька чинників. По-перше, це доступна цінова категорія. По-друге - величезний вибір колірної гами і різноманітність форм. Це дозволяє застосовувати плитку в багатьох сферах, при облаштуванні дачних ділянок в тому числі. В основному тротуарна плитка укладається на піщану подушку, і особливою складністю не відрізняється. Однак зустрічаються ситуації, коли необхідно укласти плитку на схилі. У таких випадках технологія монтажу тротуарної плитки дещо ускладнюється.

Методи виробництва тротуарної плитки

Бетонна тротуарна плитка виготовляється промисловим шляхом з суміші цементу, заповнювача і води Бетонна тротуарна плитка виготовляється промисловим шляхом з суміші цементу, заповнювача і води. Попри всю різноманітність форм і розмірів тротуарної плитки існує всього три основні методи її виробництва, а саме вибропрессование, гіперпресування і вібролиття. Розглянемо основні розходження в цих методах.

Тріщини в бетоні. Чому тріскається бетон?

У всьому світі рік від року зростає кількість споруджуваних бетонних конструкцій У всьому світі рік від року зростає кількість споруджуваних бетонних конструкцій. Зростають потужності і продуктивність цементних заводів. Виробники розширюють асортимент залізо-бетонних виробів: будівельні блоки , тротуарна плитка , Бетонні панелі ... Бетон використовується так часто, що вже неможливо собі уявити будова без використання цього матеріалу.

Укладання керамзитобетонних блоків

Керамзитобетонні блоки вже досить давно придбали високу популярність в будівництві і саме на цих будівельних матеріалах зупиняють свій вибір для кладки стін професіонали Керамзитобетонні блоки вже досить давно придбали високу популярність в будівництві і саме на цих будівельних матеріалах зупиняють свій вибір для кладки стін професіонали.

Кладка стін з керамзитобетонних блоків має ряд незаперечних переваг. Наприклад, укладання стінових керамзитобетонних блоків за часом, проводиться на порядок швидше, завдяки їх більшого розміру в порівнянні з цеглою. А в порівнянні з панельним будівництвом не вимагає при роботі спеціальних підйомних кранів і значно легше в організації роботи. Природно, що потрібно враховувати певні нюанси при роботі з даними будівельним матеріалом.

Чому тріскається бетон?
Отже, як і з чого почати роботу?
Чому тріскається бетон?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама